"*LMA*! Puiuti de Randunici (383)"

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am vazut si eu pozele de la Ramo, ce ochi are Andru!! si miha, sa-ti fie de bine toate, freza si kg doborate

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Eu mi-s verde de primavara, da? Poate fuge frigul! Ca-s taaaare verde!!

Nicoleta

------------------------------
Sa aveti o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani,Adrian!!
Sa-ti traiasca sanatos si fericit,baietul,Adriuta!!

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Raportez o prima noapte ingrozitoare! Am avut o pacienta in varsta de 94 de ani,suuper-mega-ultra-agitata,care a fumat toata noaptea-in salon si a urlat incontinuu-"alo,poarta,sa vin don' director!!" In mod normal,o sedam,dar avand o forma grava de glucom(cu unghi inchis)..nu am putut face asta si am stat toata noaptea pe langa ea,sa o linistim,sa poata dormi si bietele colege de salon!
Bine..a fost si-o parte amuzanta..dar eu tot obosita sunt,chiar daca m-am mai si cracanat de ras..

Sanatate puiutilor bolnaviori,pupici Clodutei si..si nu mai stiu,ca-s chiauna! Ah,mama nu a putut sa vina la noi,pt.ca a avut alte planuri Am facut frison de oboseala,am adormit cu Mihai sarind langa mine in pat,mi-am luat un cap zdravan in tzitzi,dar am dormit 2 ore,cat a dormit el!
Hai ca m-am "spovedit" mai rau ca baba mea de azi-noapte
Ies sa-mi intind oasele! Maine sunt acasa si ne mai auzim

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

LA MULTI ANI, ADRIAN! Sa fii sanatos si fericit alaturi de cei dragi tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

LA MULTI ANI, ADRIAN!
Adriuta sa-ti traiasca puiul si sa va bucurati de el!

Mie mi-e somn si mi-e dor de Luki.
Vreau acasa !si ma mai dor si sanii, semn ca bb trebuia sa papa tzitzi acum

Va doresc un w-end cat mai frumos si ne mai vedem saptamana viitoare, cu mult soare sper!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Sa nu radeti de mine: exista o "tehnica" de bagat supozitorul??? M-am chinuit aseara sa-i bag lui Luca un sfert de supo si nimic.. tot iesea pana cand am renuntat.. Azi vad ca a intrat, dar cu greu...
Off, asa se chinuie saracul sa faca..si nimic...mi-e o mila de el....

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Buna,fetele!Laptele de vaca pe care-l accepta Vlad il amestecam cu cateva masuri de lapte praf penru a-l imbogati spuneam eu deoarece lapte praf nu mai vroia deloc.Ei bine d-ra mi-a spus sa nu mai fac asa sa-i dau ori,ori.Mi-a mai spus sa-i fierb laptele si sa-l las sa scada 200 amestecand continuu sa nu se smantaneasca si cu putin zahar in adaos.Pot spune ca e bine si-l vrea copilul.
La multi ani puiut mic Luca sa cresti mare si sanatos dragule!
La multi ani Adrian de Adriuta sa cresti mare si voinic ,sa bucuri pe mami si tati!
bubu- am admirat frezura somnoroasa si BRAVOOOOO pentru olita!
Sovi- greu cu odihna la tine mama....Anuska trebuie sa cresca mare!
Luny,Mira -multa sanatate puilor vostri si voua!
lianam- mi-a placut relatatrea!
ValentinaC- of,mai Vali si voi bolnaviori?
E clar caci de vina e vremea asta schimbatoare cand cald,cand rece,ba ceata ,ba soare si uite asa ne da peste cap si imunitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Vali il topesti intre degete la varf si apoi il bagi in fungulet.Ii tii si tu bucutele cu mana ca sa nu iasa pret de un min. si apoi liber!Cam asa fac eu ca si lui Vlad ii iesea repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_14mara spune:

Saluatre si de la noi!
La multi ani Adrian!
Valentina,tine bucutele stranse 1-2 min sa se topeasca supozitorul cat de repede. Sanatate multa

si sunt neagra de nervi,are Luca un cucui de toata frumusetea,deci eu la socrii nu il mai las veci.CLAR. Mama ei de treaba,2h,2h trebuia sa stea cu ochii pe el,ca asta e argint viu ...nu sta frate locului,de aia e si asa de sclebtoman(alta poveste)...dar nuuuuuuu,ea(soacra) se uita bine mersi la Acasa TV la filmul ei preferat,si d-rul meu a dat un piciolr de pragul usii si a numerit cu copul direct in coltul sifonierului...in fine,plansete,crize... .

NO COMMENT!!!

7+ si Luca(20.02.2008)

Mergi la inceput