"*LMA*! Puiuti de Randunici (383)"
Raspunsuri - Pagina 14
dudurutza spune:
La multe lunisoare Luca 

Miradi, sanatate fetelor scumpe
Clodute
Bravo lui Andru de bucuresti 

Am vazut o miss teacher very nice
Bravo Miha pt kg, pt look
Doamne ajuta sotului
Stela, am avut ceva sirop facut in casa;
pt pontul cu plafarul. Nu m-as fii gandit
Poate au ceva ce linisteste![]()
Luny
o sa fie bine barbatelul Muf; nu te mai necaji! Trebe sa te faci si tu bine
Nicoleta, ce bine ca vrei sa alungi frigul, ca ziceau astia ca va sta pana prin 20, mama lui.
Zoze, saraca batranik, de-a rasu' plansu'! Bine ca te mai destinzi si tu; si stii tu rasul intinereste![]()
Tonic sa ai si tu zile insorite 
pt Luca chinuit.
clauclau spune:
Aaaa, am trecut-o si eu pe Becca pe lapte de vaca, mi-a luat cam o saptamana trecerea caci am luat-o usurel, iar de aseara a avut la bibe numai lapte de vaca. Il bea cu aceeasi placere ca si laptele praf, poate chiar cu mai mare pofta
. Si-i trebuie aproape 1 litru pe zi.
Vali , e super ideea Maiei cu supozitorul, incearca asa.
Clodute spune:
Fetele, va multumesc pentru pupici, va
si eu la rindul meu si va multumesc
ca existati in viata mea
clauclau spune:
Maia
, i-am luat Dorna rosu de 3.5% . Vad ca nu a avut nici-o problema la burtica, este ok .
PIDANA spune:
Am vazut o multime de poze cu puiuti sarbatoriti care mai de care mai frumos.
Spun si eu cu intarziere LA MULTI ANI! pt toti puiutii sarbatoriti pe crenguta. Sa traiti sanatosi si voiosi alaturi de parinti, sa-i faceti fericiti pana la adanci batraneti!
Am scapat si noi de raceala pe iarna asta. Bine ca Ana nu face forme grele, doar muci si tuse, fara febra, doar se mai deranjeaza la burtica. Dar alergam toata casa sa scoatem muucii.
Eu am alunecat in butoi si nu mai vad iesirea. Tare greu mai trecem de iarna asta, de facturile la gaze si restul. Si cireasa de pe tort e ca trebuie sa-mi caut de lucru, la servici au micsorat salariile pana la min pe economie si nu e de stat pe 500 ron. Dar incerc sa fiu optimista si sper ca o sa vina soarele si pe strada noastra.
Bucuria cea mare e tot copilul. Pe zi ce trece se schimba, creste, are si ea accese de furie, se tavaleste pe jos, isi da palme daca nu-i intri in voie, plange si se stramba in fata oglinzii, cred ca iese direct actrita fara scoala. Isi ia caietul si creion/ pix si se urca pe scaun la masa si zice ca invata (cum face tacsu) ori isi ia cosuletul si se duce la piata sa cumpere mancare pt papusi, canta si spune o gramade de poezioare, stie sa manance singura daca vrea, isi pune singura cd-uri la combina si danseaza. Ii place enorm alba ca zapada si s-ar uita numai la filmulete pe youtube. Daca vreau sa sta cuminte o pun in fata calculatorului si 2-3 filmulete stiu ca e cuminte, apoi vine dupa noi sa ne povesteasca.
Lapte eu ii dau si praf si de vaca. Nu da semne ca nu i-ar placea, in schimb nu vrea deloc iaurt, branza o mananca cu lingurita sau rupe cu degetelul din bucata mare de telemea.
Sovi povestea la un moment dat ca ii dadea lui Sasha o masa lapte de capra, una lapte de migdale si una lapte praf. Deci se poate foarte variat, numai sa accepte copilul.
Va pup
cu mare drag, nu mereu reusesc sa va citesc, de-aia nici nu scriu. Sanatate multa puiutilor si parintilor bolnavi!
VALENTINA C spune:
Multumesc de sfaturi...
I-am tinut degetul ca sa nu iasa si tot iesea...
Ce as vrea sa nu fie nevoie, dar face rar fara... Si se chinuie pana se face rosu ca racul la fata...
Ati vazut ce e afara????
Iar zapada!!!!

Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
PIDANA spune:
Valen, tehnica la bagat supozitorul e cu partea tesita inainte, atunci cand strange din fund aluneca imediat inauntru, nu mai trebuie sa-l tii deloc. Eu mai puneam uneori putina crema de galbenele la fundic si pe supozitor sa alunece mai bine. Nicol mai zicea de baie in apa calda daca e blocat la iesire.
clauclau spune:
Am avut o saptamana foarte grea, dar acum incepe o mare fiestaaa!

Avem 5 sarbatoriti! Am fugit la dicstractie 
, incepem cu sangria!![]()
O seara minunata va urez.