Citim impreuna - organizatorice (7)
Raspunsuri - Pagina 20
monixy spune:
AkaManah , Teodora , total 10 voturi DA pt. prelungirea timpului de lectura .
Cred ca e un nr. suficient de voturi ale cititorilor activi pt. a face respectiva schimbare incepand cu seria 2 de lecturi (adica dupa terminarea ultimelor 3 runde de cate 2 sapatamani din seria 1 ) .
Ramane stabilit si sa petrecem impreuna un Readers Day virtual original (retrospectiva , topuri , party)
http://bazar-livresc.blogspot.com
beshter spune:
Deci cum? Votam pentru prelungirea termenului la trei saptamani ca sa dureze o luna?Eu nu-s tocmai de acord, dar daca majoritatea asa doreste, asa va fi. Iar daca asta va ajuta lumea sa citeasca, atunci sunt de acord:))
Abia astept Readers' Day! Rugaminte pentru cine deschide capitolul 8 de organizatorice: lista aia de carti de pe prima pagina ar trebui updatata si ar mai trebui puse linkuri catre discutiile pe marginea fiecare carti. Cred ca party-ul de la Readers' Day si topurile ar beneficia de pe urma acestei actiuni:))
Teodora D. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Llaura Cartarescu are carte noua? ca n-am auzit de strainele astea. |
Da, e carte noua, iar titlul se refera la Belles Etrangeres, un program frantuzesc in cadrul caruia se invita anual 12 scriitori dintr-o tara, care sunt plimbati vreo 3 saptamani prin Franta, pe la diverse intruniri cu cititorii.
Cele 3 povestiri din carte au fost publicate initial in www.sapteseri.ro/ro/articole/autori/mircea-cartarescu/" target="_blank">revista 7 seri, iar cea mai "consistenta" dintre ele, "Frumoasele straine", care da titlul intregii carti, are in subtitlu "sau Cum am fost un autor de duzina", asa ca presupun ca la link-ul de mai sus se pot citi si fragmente din carte; eu insa nu sunt atat de avansata, am ajuns la jumatatea cartii si incerc sa o "dozez", sa nu o termin prea repede :).
Calatoria asta in Franta e un pretext pt a rememora diverse intamplari si calatorii de-a lungul timpului, sunt multe digresiuni si totul e povestit cu ironie, autoironie si umor. Mai aflu si cate rivalitati nebanuite exista in lumea literara...
monixy spune:
Llaura , asta e , ai tema in vacanta , noroc ca-i la alegere , hai ca suntem numai ochi (urechile sunt incapabile sa te auda )
liadorian spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Llaura Dragutele si dragutii, cand trebuie sa pun tema noua, azi? We'll do! |
Eu is numa ochi si urechi1
(Da' de ce ne-am intors la capitolul 7, parca era deschis optu'!)