Citim impreuna - organizatorice (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Votam? Votam? Oana, ne faci lista centralizata cu propunerile?

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Va suparati daca fac eu centralizarea?

Ma gandesc sa dam totusi drumul la votare ca sa stim o treaba.

Propuneri:
1. www.humanitas.ro/humanitas/ignoranta" target="_blank">Ignoranta - Milan Kundera 1 vot
2. www.polirom.ro/catalog/carte/ada-sau-ardoarea-o-cronica-de-famili-3038/" target="_blank">Ada sau ardoarea. O cronica de familie - Vladimir Nabokov 1 vot
3. www.amazon.com/Trans-Atlantyk-Witold-Gombrowicz/dp/0300065035/ref=sr_1_5?ie=UTF8&s=books&qid=1270710759&sr=1-5" target="_blank">Trans-Atlantic - Witold Gombrowicz
4. www.amazon.com/Disappearance-Outside-Andrei-Codrescu/dp/188691348X" target="_blank">Disappearance of the Outside - Andrei Codrescu
5. www.humanitas.ro/humanitas/amintiri-din-pribegie" target="_blank">Amintiri din pribegie - Neagu Djuvara
6. www.piticipecreier.ro/carte/52225-Intoarcerea.html" target="_blank">Intoarcerea - Petru Popescu
7. www.indexcarti.ro/carte/Juan-fara-de-tara.html" target="_blank">Juan fara de tara - Juan Goytisolo 2 voturi
8. www.humanitas.ro/humanitas/tara-mea-inventata" target="_blank">Tara mea inventata - Isabel Allende 3 voturi

Deci, votam? Votam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Eu nu votez tura asta, as vrea ceva nou adica o carte frumoasa aleasa pe gustul altcuiva. Cand va hotarati ma apuc sa caut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Votez cu Goytisolo, desi Nabokov imi face puternic cu ochiul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

votul meu merge la "Tara mea inventata" - Isabel Allende

Eu am citit "Tara mea inventata" - Isabel Allende,eu citeam despre Chile exact cind a fost cutremurul la ei, in februarie - interesanta carte, si la subiect.

In rest,nu voi reusi sa gasesc nici una dintre propunerile voastre si inca astept cartea lui Codrescu care a fost votata data trecuta...asa ca, sunt cam in urma cu cititul...dar va urmaresc cu interes...

O primavara frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Votez si eu "Tara mea inventata" - Isabel Allende

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

angelabv, eu am reusit sa le gasesc pe toate la biblioteca publica, una dintre carti prin interlibrary loan, sunt f curioasa daca merge si cat dureaza.

Mergi la inceput

Pana cand se voteaza? Pana maine seara?
Vreau sa stiu cat timp de gandire mai am:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Llaura, da, asa e, prin interlibrary loan iti cauta cartile, dar dureaza ceva timp, eu am cerut Codrescu cam acum 2 saptamini, si inca astept...Tot atunci am cerut Amos OZ si Herta Muller.

Off Topic: Acum citesc Shutter Island...am zis ca inainte de a vedea filmul ar fi interesant sa citesc cartea...se citeste foarte usor.

Angi

Mergi la inceput

Votez cu Goytisolo ce mai incoa' si-ncolo

Mergi la inceput