**Zmeurici de iulie-august 2009 (31)**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Vorbiti de diete..lamine nu e cazul insa o colega de-a mea a tinut Monti dupa nastere si super sa facut..la dieta asta ma gandeam si eu in timpul sarcinii da ruite ca nu a fost cazul. Si mai stiu si alte cazuri cu Monti..

Noi in casa, parca raceala mea nu mai e asa de accentuata, nasul sa oprit si parca parca imi revin..am vocea in schimbare (ca la adolescenti ).
Unde sa ies? Era un vand de dimineata iar acum totul e alb..asa ca stam cumintele si ne jucam, dormim, papam..pai nu? Cica pana pe 15 tine vremea asta .

Vad ca Eva papa..eu sunt in extaz..insa nu respectam orele clasice..ea haleste pe la 7-8 tzitzic, la 11-11 si ceva fructe (dupa prima tura de somn de dimineata) apoi pe la 15 si..piure de legume cu carnita/ou (dupa somnul de pranz) si eventual pe la 16:30-17:00 tzitzic..mai incerc eu seara ceva (iaurt, cereale) nu imi iese..si apoi la 21 laptic de tzitzic+ mesele de noapte..o fi ok?

Chiar fetele care alaptati si bebei au 2 mese diversificate...cand mai le dati si lapte, mai vor ziua?

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

Blanca eu ii dau trei mese solide /zi si intre ele papa tzitzi .
Dimi-iuart cu cereale
Tzitzi
pranz care difera ca si ore,oricat am incercat sa fie fixe nu reusesc
tzitzi
seara piure de fructe
la culcare tzitzi
Si BINEINTELES NOAPTEA DE nnnnnnn ori Tzitzi!
AM observat ca bea laptic mai mult de sete si cand face .

MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Aaaaa si inca intrebare? Ce orar de zomn ai piticii vostri?

Eva se trezeste la 8:30 cam asa..pe la 10 mai baga o tura de somn de o ora, la pranz intre 13 si 15 alta tura si pe sear acum de ex la 18 alta...ufff

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Blanca000- referitor la mancare,Razvan are o masa de tzatza intre cea de fructe si supica,in rest cum zicea si Monitza papa mai mult de sete.Cat despre somn:se trezeste la 9,la 10 doarme o ora,urmatoareape la 13:30,la 18(acum doarme),si la 21 cand adoarme de tot.
Noce:- da,51kg,numai ca eu sunt migniona(am 1m53cm)si se cunosc kg in plus.

la toate
POZICI RAZVANEL

AdinadeRazvan(14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna seara fete ! Am revenit si noi dupa o saptamana in care Laura a fost putin bolnavioara , a avut niste afte in gatut , am facut tratament si acum este bine !
In rest mancam binisor , adica dimineata pe la 5.00 sugem putin , la 9 lapte praf , la 13.00 crema de legume cu carnita/ou si 2 danonino, apoi fructe cu biscuiti pe la 18.00 si creale de la Humana pe la 21.00 . Sper sa fie bine asa ! Va las ca nu ma mai lasa bebelina , ma striga tata .
Mami de scumpica Laura Maria( 16.07.2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

va trimitem si noi un filmulet cu papusica mea :
http://family.webshots.com/album/576925682hhPvjx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Sal'tare!
ce e cu timpul asta? E nins peste tot, flescaiala, ud, urat!
Noi am trebaluit mai mult prin casa. Bia e o strengarica, incearca sa mearga de-a busilea si persevereaza pe zi ce trece.
Cu papica stam asa si asa, carnea o cam refuza, iar branzica nu ii place mai defel. Fetele, cum faceti voi branzica?. Eu o fac cu calciu lactic si adevarul ca nu e cine stie ce la gust. Sau nu oi fi facand-o eu bine?
Zicea cineva de branzica facuta din iaurt, blanca parca, poti sa mai spui o data pls?
Nici pireurile de legume nu le mai accepta, in schimb pireurile de fructe de la borcanas sunt deliciul ei. Ii dau mar copt, se stramba, dar cand vede borcanelul casca o gura cat o sura , si daca incerc sa ii bag si mar copt, ma vede si inchide gura. E o smecheroanca, ce mai! Greu, greu cu bebeii astia

Felicitari fetelor care au slabit. Eu burta as vrea sa se evapore, dar ca majoritatea mamicilor de aici, daca ar exista un regim cu fructe si dulciuri ce bine ar fi

Ziceati si de asimilarea fierului, da , se asimileaza mai bine cu vit C. Eu ii dau Ferrum Hausman si 5-8 picaturi de vit C naturala

blanca acelasi program il are si Bia, zici ca au copiat una de la alta. Doar ca Bia e matinala rau, pe la 6:30, maxim 7 da startul zilei, iar la 8 si ceva facem nani amandoua. In rest e identic programul
Fetelor, voi reusiti sa dati mesele bebeilor la aceeasi ora? Mie nu prea-mi reuseste. Ori se intampla sa doarma mai mult/putin, ori refuza o masa si pe urmatoarea o vrea mai devreme si alte n motive.
uf, fug k scartaie

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna mamici!

inuta si eu fac branzica cu iaurt. eu pun jumate de litru de lapte si un paharel mic de iaurt.

giova drum bun!

clara vroiam si eu sa-ti felicit sotul pentru nominalizare si sa-ti spun ca ai aratat superb. Tu ai o fata zambitoare tot timpul si in poze nu se vede decat fericirea.

blanca bine ca te lasa raceala.

Noi mergem pe drumul cel bun. Tudor inca mananca ce-i dau, dar tot cu gurita inchisa. el asa stie ca se mananca cu lingurita. Cand vine spre el trebuie sa inchida gura. si pofteste in continuare la paine. trebuie musai sa-i dau cateva firimituri sa molfaie.
Dar ma termina agitatia lui. de i-ar da odata dintisorii ca e chinul pamantului. Si colac peste pupaza ara doar un kk pe zi. el care avea cate 2-3 pana acum. si sa te tii...agitatie si din cauza asta.

of...ma duc ca boceste de zici ca il bate cineva.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009)
"Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Salutare si de la noi,

vad ca se cauta "variante" de cura de slabire - eu tin sa va spun ca mamanc foarte foarte mult si m-am ingrasat, dar parca sunt infometata tot timpul. Mai e careva cu "simptome" din astea? Vad ca Blanca zicea de Montignac - sotul meu cu ea a slabit destul de bine, in schimb datorita ei a ajuns la colesterol 245!!! A fost apoi la nutritionist si i-a dat ceva "regin alimentar" cu care in vreo 4-5 luni de zile a dat jos 15 kg si acum se mentine la ~79. El e multumit si cica nici nu a fost nasol, dar a fost in perioada de vara-toamna cand sunt multe fructe si legume.

Si acum intrebare: vreau sa imi iau si eu ceva de purtat bebe-ul; ce mi-ati recomanda: mei tai sau rucsac? Mei tai nu stiu cat de comod este la bebei mai greuti si m-am gandit ca poate un rucsac ar fi mai comod. Iar vara? oare nu ii este cald tare asa lipit de corpul meu?

Va pupa

www.picasaweb.com/gatarba

Nina & Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

La multi ani pt 1 Martie!

am citit cam pe diagonla , ca ati scris cam multut si altfel nu reuseam sa ajung la zi..... noi am chiulit pe motiv de uitat sa platim netul, dupa care a venit verisoara si a fost mare chiloman la noi. Alexutu ,s-a purtat ca un adevarat cavaler cu verisoara de data asta ,(am avut si exemplu bun,pe prietenul nostru Raul care ne lasa sa ne jucam cu jucariile lui si-l iubeste tare )... ne-a revenit pofta de mancare, , multumim din suflet si matusii care gateste pe gustul nostru , avem 6 dinti,deci ne-au iesit 4 odata, deaia facea copilul meu asa rau saracutul ....

deabusilea nu cred ca o sa mergem ,cred ca o luam in picioare direct....nu pierdem noi vremea cu prostii deastea...(acum suntem la faza cu spatele),chiuim si urlam asa cum l-am auzit noi pe Raul....spunem MA ,atat ca e suficientpoate de 8 Martie imi face si mie caou un MAMA

am vazut zmerele frumoase cu ochisori migdalati,zmeurele automancacioase

ahhh si bun venit zmeuricilor noi ..

Giova... ce zici tu acolo????66?66? pai daca aveam 66 eram in al 9 cer dar....nu ,eu nu mai scad in veci cred ...si sunt si asa obosita sa ma apuc de un regim fie el cat de mic....nu mai am energie deloc

eu care nu mancam dulciuri acum simt nevoia de ceva dulce....si oricum ma agat de ce gasesc pe masa ,ca nu am rabdare sa imi pregatesc ceva.....m-a distrus zmeurica asta mai ales cu dintii astia ai lui

Corina , daca zici ca are gingiile umflate....deaia nu mananca ,asa a fost si Alex ,o luna de zile nu mi-a mancat solide....doar asa 2-3 lingurite(si el manca bine inainte)las-o sa manance cat vrea ea,ca nu ai ce sa faci

si mai aveam de zis ceva, mai multe.....daaa nu mai stiu

Alinutza, sti sloganul "toata stima si mandria Ceausescu ,Romania!" felicitari pt ambitie si Ericelu

http://picasaweb.google.ro/meleea9

http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/56luni#

Mergi la inceput