**Zmeurici de iulie-august 2009 (31)**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu nu am mai facut mare lucru, din cauza de copil marait.
si sunrt cam la limita cu timpul....dar cum il las din brate urla. e copt de somn si tare greu adorme de cateva zile.

multumim fetelor, sa ajungem cu bine, ca tare urat mi-e de drumul asta asa lung. pe sosea nu e zapada, doar pe camp, vad ca si din copaci s-a dus.

Alinutza sa vezi pe la vreo 3 ani cand te rogi sa-ti dea un pupic si nu vrea. of...cat sufar eu ca Marco e asa independent, are perioade din ce in ce mai rare cand ne imbratiseaza si ne dragalim. in rest imi zice sa nu-l mai pup atata. asa ca totul merge la Edi acum, ca norocul el sta, ii place la nebunie sa fie iubit si pupacit.
Ai dreptate cu stilul de viata. Vara-mea care a tinut nspe mii de diete mi-a zis acelasi lucru...a slabit, dar dupa le-a pus la loc ca nu s-a mai tinut de ul stil de viata bun.
a fost si la nutritionista, super bine a aratat cat s-a tinut de regulile date...dupa s-a ingrasat la loc.
eu nu am tinut nicio dieta, daca ar fi una cu dulciuri si fructe as fii prima care as incerca-o.
Monitza da si mie un PM cu dieta sa vad si eu, poate e mai usoara ca asta a mea.

Dieta asta si pt. mine e cam grea...caci eu nu sunt mare fan carne. ma mai gandesc pana luni daca o tin sau nu.
Vreau sa cumpar si capsule cu otet de mere, sau cidru de mere. ajuta foarte bine in arderea grasimilor si nu am gasit contraindicatii.

Mi-a adormit piciul in brate, fug sa-l pun in patut si la treaba cu mine.
acusi vine sotul si ma gaseste cu toate in mijlocul holului.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Monitza,am primit dieta,trebuie s-o studiez un pic....Tu alaptezi?Giova,ma bag si in cont sa studiez dieta.....mintenasAlinutza,Teoria o stiu foarte bine......Si nici eu nu prea cred in dietele drastice,mi-e frica de efectul yo-yo.....Dupa prima nastere am slabit cu dieta weight watchers,super-fain,doar ca mi-a trebuit mai mult de 1 an....dar nici n-am pus nimic la loc,aratam chiar ok....Acum insa ma frustrez mult cand ma vad balena,cu burta atarnand,nu-mi gasesc haine marimea mea,etc.....Si tot visez la o dieta-minune care te scapa de 20 de kg in 3 zile,si te lasa cu o piele ferma si mushi bine definitiSi tin si ff. mult sa alaptez in continuare....nu vreau sa pierd laptele,sau sa devina de proasta calitate doar pentru ca ma strofoc sa slabesc....offff,offf,offfChiar,tu ce si cat papi?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

La multe lunite sanatoase si fericite Eric, Tudor, Andreea si Alexandra!

Motana si noi avem aceeasi problema cu mancarea pasata. Incerc sa-i dau linte si mazare, in curand si naut (ca noi nu papam carne) si Filip se enerveaza cand simte ca-i iese din manuta pasta aia. Asa ca abia ia cateva guri. Ieri i-am pus si legume intregi, albitura morcov, in speranta ca se imbina toate acolo pe tavita si papa si ceva leguminoase, dar merge greu. In schimb, biscuitii de casa ii papa din ce in ce mai bine
Oare cand putem sa le dam sa pape boabe?

Giova, sa-l insanatoseasca Dumnezeu pe puiul Edi! Ma doare sufletul cand ma gandesc ca iar e pe tratament.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

POoh da alaptez si sa sti ca nu a afectat lapticul,in schimb a durut-o intr-o seara burtica de la salaata verde.

Giova BEly am uitat sa specific in PM ca dieta dureaza 14 zile.Eu de ex am inlocuit vita cu pui si salata verde cu ridiche .

Bely ce fain ca puiul tau doarme .

NOi mergem la plimbarica!!

MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

la multe lunite si la multi ani sarbatoritilor!sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!

multumim frumos de complimente dragelor!

spuneam eu de ou ca i l dau cu iaurt, dar cel mai bine este sa fie dat cu legume, pt a favoriza asimilarea fierului, din cate am citit. sau cu suc de portocale la copiii mai mari, milan asa il serveste. lactatele inhiba asimlarea fierului din galbenus. eu o iau pe aratura si i l dau uneori cu iaurt astuia mic pt a il primi bine si a se obisnui organismul cu el,ca momentan suntem la 1/2 de galbenus la vreo 5 zile.

eu am slabit in aproape 4 luni vreo 9 kg, de la aproape 62 am ajuns la 52,5. am tinut dieta monti dar si abtinere de la mancare la greu. in continuare mananc monti. este pe forum un topic- monti, stil de viata, fetele dau mereu acolo exemplu de meniu pe ziua respectiva. recomand cartea lui montignac- mananc, slabesc si ma mentin, eu o am la loc de cinste in baie-acolo doar apuc sa o rasfoiesc, si tb consultata mereu. a fost f greu la inceput deoarece meniul meu cuprindea aproape exclusiv dulciuri, biscuiti, ciocolata. a fost un fel de sevraj pot spune( moti explica, e vb de glicemia din sange, insulina & stuff). acum consum ciocolata neagra de 85%, pe care am inceput sa o ador, desi mi se parea yaky initial.nu am cazut in extrema de a imi prepara paine monti acasa ca nu am timp si chef, wassa in schimb e la loc de cinste. la fel somonul la cuptor, pastravul, carnea de vita, legumele permise, fructele permise, cerealele integrale(musli), fructele uscate, semintele uscate. nu mi s a parut greu de tinut, dar in continuare nu prea ma ating de paine si mancaruri gatite ne-monti
pt mine a fost un challenge pt ca cel mare( de doi anisori) a inceput sa manance cu noi si vreu sa il hranesc cat mai sanatos posibil. iar acest stil de hrana si viata chiar imi pare sanatos
sper sa nu starnesc polemici. nu exageram cu proteinele, cum cred cei care au doar o vaga idee si nu au citit in fapt teoria.piticul are liber la paine, nu are de fapt interzis la gustat nimic, doar ca nu avem de a face prea des cu prajeli, dulciuri din comert, iaurturi cu fructe (fructele le pot pune eu), sucuri 'naturale' ambalate etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei!!
la cit mai multe lunite!!

Ema, si eu am aflat recent (de la farmacie, nu de la dr), ca pentru a se asimila fierul,trebuie luat cu vit C. rebecca ia acum supliment de fier (si eu) si vit c.
si mie Monti mi se pare un stil de viata sanatos.
eu acum maninc oarecum genul asta, din ce mi-a trecut pe linga ureche, si am mare grija cu mincatul seara, sa nu depasesc ora 18 (ce multe ori maninc la ora 17-17.30), si mi se intimpla de sa maninc mai tirziu unb mar, sa rontzai seminte sau sa beau un ceai. si credeti-ma, nu mi-a afectat alaptatul deloc. am redus painea, nu fac combinatii proaste, nu am mai mincat cartofi prajiti de anul trecut (doar o data, facuti de mama s); eu acum ii fac numai la cuptor si ies mai buni decit cei prajiti si ii maninc doar cu salata.

Alina, felicitari pentru sora-zmeurelului! eu zic ca nu sintem off-topic daca ii aducem si pe ei din cind in cind in discutie, cred ca nu se supare fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

monitza ai reusit sa tii 2 sapt? bravoo
eu nu pot tine o dieta daca nu am si gustari, sunt zile cand nu mananc gustari dar daca am o dieta de tinut si nu sunt incluse atunci numai la gustari ma gandesc
am auzit de dieta asta, cica ar fi buna si in schimbarea metabolismului, doar ca pt mine e prea stricta
Multumesc mult pt dieta, poate intr-o zi ma incumet dar nu acuma.

_
Mami de Patricia-Filipa (29-08-2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Eu aproape ca mi-am facut un stil de viata din regim.Prajeli,smantana,carne grasa,chestii din astea nu am mancat de vreo 2 ani,de cand am descoperit ca am probleme la fiere si mi-a fost de ajutor si ca dieta.Decand am nascut am slabit 5 kg,aveam 56kg,iar acum 51kg,dar vreau sa mai slabesc 2kg si gata.

Monitza- plimbarica placuta

la toate
POZICI RAZVANEL

AdinadeRazvan(14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Giova asa-s si eu cu dieta. Nu rezist fara fructe si dulciuri. Singurele perioade cand slabesc sunt in post pentru ca trebuie sa reduc dulciurile. Dar nu dau jos prea mult, fata de sotul meu care in post pierde kilograme bune. Acum chiar ma gandesc si eu ca ar trebui sa ma mobilizez sa slabesc. Mai am o luna, ca dup-aia o sa fie mai greu.

Elena-adina 51 de kg? Uau, ce-as mai vrea si eu! Felicitari!

Motana ai si aici 2 admiratori ai Dariutei. Savuram toate pozele si filmuletele. E o dulcica!

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

Am revenit!!

Ce frig e afara,de fapt bate vantul foarte tare .Noi am facut o vizita la mine la serviciu si cand am ajuns fetita bmea dormea si nu au putut colegele sa se joace cu ea.Am stat putin m-am gandit ca se trezezte ,da de unde.Doarme de vreo 3 ore.

bely multumesc pt aprecieri dar eram prea stresata de cum aratam (bine nici acum nu sunt f multumita|)si trebuia sa-mi iau inima din dinti.A fost pt prima data cand am tinut o dieta.DRept e ca nu sunt prea gurmanda dar putin cam dezordonata cu orele de masa in sensul ca "ciugulesc" cand nu trebuie si aiurea.

Ema Bucuresti si noi de cand cu dieta mea ne-am format un alt stil de mancare de fapt un alt stil de viata.Nici noi mu am mai mancat prajeli nu mai vb de cartofi prajiti sau fastfood ca nu are sens.Suntem pe o linie destul de incurajatoare deoarece eu nu am mai pus deloc kg de cand am slabit repede si suficient de mult.COnteaza combinatiile si mancatul organizat.
Hai ca fac filozofii

MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput