**Zmeurici de iulie-august 2009 (31)**
Raspunsuri - Pagina 5
pooh spune:
Monitza,baga un PM cu dieta......Tu mai alaptezi inca?Eu nu pot tine una ff. drastica,nu vreau sa-mi pierd lapticul....dar chiar ma intereseaza dieta taPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Giova spune:
Neatza!
am intrat la si pe urma inapoi la bagaje. la amiaz plecam la Alba.
la noi a nins
Edi a plans rau odata pe la 2, dar l-am adormit rapid fara tzitzi si somn pana la 9 azi dim.
Nu a luat al meu bb decat 60 gr, dar in schimb s-a inaltat bine, are 74 cm.
Motana imi pare rau ca a esuat papica de orez, cine stie...poate ei ii place sa manace singurica si sa rupa din ele, nu paserat si cu linguritza.
si eu stiu copii care nici acum la 3 ani nu mananca decat bucatele mici taiate.
Marco a acceptat repede, sper sa accepte si Edi ca vad ca si el si-a facut greata cu borcanasele de 8 luni, deja sunt bucatele in ele.
Pooh bine ca a fost o noapte cu putine treziri.
si eu am o dieta, mananci cat vrei, dar numai carne, branza sarata, mustar, muraturi, asta in prima sapt. daca vrei o trimit pe mail-ul comun. eu de marti vreau sa o incep.
sa dea DD sa nu se agraveze la Balazs, sa scapati rapid de nas infundat.
monitza, elena_adina imi pare rau ca ati avut o noapte naspa.
va si mai scriu din Alba, daca cumva nu mai apuc sa intru pana plecam.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
elena_adina spune:
Si eu ma lupt cu o burta de care vreau sa scap pana se face cald.Fac 50 de abdomene pe zi,in 3 ture si am grija ce mananc.Am doua saptamana de cand m-am apucat si am perdut un cm in talie doar.
la toate
POZICI RAZVANEL
AdinadeRazvan(14.08.2009)
Giova spune:
Pooh in contul comun e dieta. vezi poate iti place si asta. prietena mea a slabit 6 kg in prima luna si acum a mai dat jos 1,5 kg.
sotul ei a slabit mai mult...8 in prima si 2 in urmatoarele 2 sapt.
la cat mai multe lunitze zmeuricilor:
Alexandra Maria, Eric Alexandru, Tudor si Andreea
sa cresteti mari si sanatosi pui frumosi!
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
MONITZA86 spune:
POOh ai primit dieta pe PM?
Elena_Adina si eu fac abdomene seara inainte de culcare dar nu m-am masurat oare am mai slabit ceva in talie?Suntem partenere de suferinta cu dormitul de noapte
Giova drum bun la Alba fara zapada !
MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara
elena_adina spune:
Monitza86- offf,ce ne facem cu ei,asa de mult imi doresc sa vina noaptea in care sa doarma fara sa se trezeasca.Are nopti cand doarme foarte bine(2,3 treziri),dar sunt putine
la toate
POZICI RAZVANEL
AdinadeRazvan(14.08.2009)
alinutza78 spune:
Buna dimineata
Alina inainte de a merge la alergolog m-am informat si eu de pe net si am gasit pareri conform carora testele de alergie nu sunt relevante la o varsta atat de mica. Am intrebat alergologul si mi-a spus ca este vorba de testele cutanate, in schimb cele de sange sunt ok, numai ca e mai delicata recoltarea de sange. Din fericire Eric a avut parte de o asistenta priceputa.
Giova, Motana si eu am citit ca in cazul abdominoplastiei nu prea este indicata o sarcina in viitorul apropiat. Acelasi lucru mi l-a spus si medicul. Ideea este ca in viitorul apropiat nu am (si nici sotul, of course) nici cea mai mica intentie de a face al doilea copil...din "n" motive. Daca e sa mai fac al doilea copil si ma ajuta Dumnezeu si sunt sanatoasa pana atunci, va fi sigur dupa 40 de ani...cand sper eu sa ma dedic in totalitate proiectului copil si sa nu ma fiu nevoita sa jonglez cu cariera, viata personala, copil, etc.
Giova cred ca dieta de care vorbesti este dieta Atkins. Am tinut-o si eu acum ceva ani. Este ok pentru o persoana fan carne si grasimi. Dar daca in meniul tau zilnic sunt fructe si legume suferi la greu. Da rezultate, chiar daca dieta in sine este controversata datorita dezechilibrului nutritional.
Motana si eu cred ca Daris a refuzat papica tocmai pentru ca nu este invatata (si cred ca nici nu-i place) papica pasata. Asa cum sunt convinsa ca Eric, de exemplu, nu este copil BLW, deoarece este prea lacom si puturos ca sa pape singur si sa analizeze texturile. I-am dat bucatele mai mari de solide la cateva minute dupa masa principala, tocmai pentru a-l prinde in momentul cand nu ii este atat de foame. Ti-ai gasit...tot hulpav mananca..si se inneaca..si vomita
Noaptea trecuta a fost una lejera..adica s-a trezit destul de des (1,3,5) insa nu s-a mai trezit cu tipete. Cred ca agitatia si tipetele din ultimele saptamani au fost de la dinti. Cati dinti sunt in total? Mi se face rau daca la fiecare eruptie ma asteapta o astfel de perioada
Eu astazi am zi dedicata sportului...de-abia astept sa ies
Pup zmeuricile
alinutza78 spune:
phiii...am baietel mare...multumesc mult pentru urari. De dimineata il pupacesc la greu si deja se stramba...uff, chiar cresc.
pooh multa sanatate lui Balazs...pupa mama pe micul mucios.
Bafta multa la dieta...Sfatul meu dupa "n"spe ani de dieta, regimuri este sa-ti gasesti o dieta, stil regim de viata....adica una pe care sa o poti transforma intr-un stil de viata, altfel kilogramele se introc sigur. Daca reusesti sa faci si miscare ar fi super. Dar la fel...gandeste-te la miscare tot ca la o activitate pe termen lung, pentru ca dupa ce te lasi kilogramele revin in forta. Daca ai rabdare, abordeaza o dieta usoara (pentru inceput sa excluzi bombele calorice) si o sedinta de sport pe saptamana (iti sugerez pilates daca se practica in Medias...daca nu poate faci rost de pe net de exercitii, cu toate ca e greu cu doi copii in casa). Si mergi o perioada asa...Tin minte ca nutritionista Mihaela Bilic scria in cartea ei ca este nevoie de cel putin 3 luni cu un anume regim de viata (nutritie si sport) pentru ca organismul sa-l memoreze si sa aiba efecte pe termen lung. Mult succes!!!
Giova drum bun la Alba
bely spune:
Buna mamici si puiuti
La cat mai multe lunite sarbatoritilor
monitza, incerc sa nu-mi fac atatea griji in privinta greutatii, important este sanatatea
poti sa-mi spui si mie ce dieta ai tinut?
eu am incercat Rina 2 zile, dar am abandonat, nu-s instare sa mananc un aliment o zi intreaga mi-a suras ideea ca are fructe la mic dejun, dar mie imi place mult iaurtul,branzica..asa ca am renuntat.
giova sa aveti drum bun si grija de voi!
vai de cand n-am mai vazut zapada.
_
Mami de Patricia-Filipa (29-08-2009)
bely spune:
Se pare ca in privinta somnului sunt o norocoasa, Patricia de la 3 luni doarme bine, cu o trezire pt san la ora 3-4, dar papa dormind 10 min. o pun in patut si continuam somnul, iar de cand a facut 6 luni, exact de 4 zile doarme continuu, nu se mai trezeste pt san
e adevarat ca ne culcam cam tarziu, ultima masa e intre 22-23, dar pana la 7 dimineata nu ne trezim, si cred ca am dormi linistite pana pe la 8-8:30 daca nu ar trebui sa merg la serviciu si ne suna ceasul la 7:00, dar in wk dormim pana pe la 10, ne trezim la 8 pt san si continuam somnicul
Eu va doresc din suflet la toate sa aveti nopti cat mai odihnitoare
_
Mami de Patricia-Filipa (29-08-2009)