**Zmeurici de iulie-august 2009 (31)**

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Buna seara mamici si pitici
Am fost ieri la vaccin + consultatie, si am iesit de acolo foarte siparata, Patri are doar 6.700 si 67 cm, e lunguta dar slabuta, cand am auzit ca asa de putin a luat in 7 sapt.(450gr)am simtit ca-mi fuge pamantul de sub picioare. Mi-au sugerat sa-i dau doar lp, eu inca o alaptez, iar cand sunt la servici papa 1 biberon la 10:30 si pranzul la 13:30, supica + fruct sau cereale + iaurtel.. E foarte vioaie,rade toata ziua,gangureste, dar totusi as fi vrut sa fi fost putin mai mare.
Badurax uite ce fulg am si eu, dar lasa ca vor creste si ei..
giova am scap de vaccin si spre surprinderea mea a dormit foarte bine! De 2 nopti nici macar nu se trezeste, doarme continuu. Sper ca dupa lauda asta sa nu-si schimbe programul

_
Mami de Patricia-Filipa (29-08-2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

intru si eu la ceas de seara:
alinutza si mie imi place cum ii sta in strampi, cu toate ca al meu sot cam comenteaza ca imbrac baietii cu asa ceva...dar ce naiba sa le dau? indispensabili?
auzi...tu vrei sa-ti faci operatia la burta cat mai repede sau dupa ce mai faci un bb? ma gandesc ca vei scapa acum de toate probl, pe urma vine un alt bb si o iei de la capat? dr. ce au zis?
Pooh nu stiu cum se numeste...instr. pot. mancare solida, parca. e de la primii pasi si eu numai in sensiblu l-am vazut la 10 lei.
Pogos bravo lui Tudorel. Toate la timpul lor...uite ca a inceput si frumosul sa pape. sa-l tina naravul mult timp de acum incolo.
maya.maya ma bucur ca ai un zmeurel cumintel si umblacios. te asteptam mai des pe la noi.
Alina insanatosire grabnica lui Stefan. pe cand mai pui poze cu ei? asa si eu il duc pe Edi peste tot, la gradi, in centre comerciale, mall, si de aceea colecteaza virusi.
la stomatolog am fost, are ceva cariute, nu e grav, dar le tratam din timp.
Pooh si eu iau la fel ca si Pogos, una dim. si alta seara.
Elena_adina la fel de suparici este si Edi, dion a 2-a parte a zilei. numai in brate vrea, e agitat si nu doarme.
Monica imi pare rau ca si Denis e agitat soi nu doarme. or fi dintisorii.
Bely boine ca ati scapat de reactii.

s-a trezit edi urland,..of mult a mai dormit.
, pe maine.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Cand am vrut si eu sa raspund... hop nu mai mergea forumul, acu' am mai uitat din ce voiam sa zic.
In 1 rand multumesc de complimente, asa facem noi aici "schimb de aprecieri", hehe, sunteti dragute toate.

Patricia de cand am citit ce ai zis de Rebe numai la asta ma gandesc, draguta de ea, asa de imputite alea de la spital? mai ales cu un copil... uof uof!
alinutza mai ai nervi si curaj de alta operatie? inseamna ca esti curajoasa tare beeei, bravo tie si sa iasa totul bine, cand o fi sa fie! chiar asa, si dupa bb2 nu se "strica" ce face acu?
Alina da, si sora (farmacista) mi-a zis ceva cu iedera ca ar fi bun, numai ca eu am gasit numai sirop de ala indulcit, de copii peste 2 ani si normal ca nu am luat. Al doilea medicament ce e, ca substanta? Noua ne-a dat de la homeopate, tot pt. tuse Arsenicum Album si pentru dinti, ca tot eram prin zona a recomandat Calcarea carbonica.
Felicitari pentru Marie, normal ca vb, daca se plictiseste, hehe!
Corinna imi pare au ca Maria nu vrea sa manance, si eu zic la fel, las-o in ritmul ei. Si noaptea daca vrea da-i tot la 2-3 ore, nu o forta la 4, daca vezi ca asa nu a mers, incearca invers. Eu asa as face, normal ca e doar o sugestie, fiecare stie mai bine. Dar poate e o chestie de caracter, si tocmai de aia se si incapataneaza sa nu manance solide in timpul zilei, ca o "razbunare" Succes si fa cum iti dicteaza inima!

pooh eu n-am vazut poze, da sa vaza si ochiu meu, ca am mai citit din 2 in 2... si am mai pierdut.
pogos ma bucur ca ati inceput diversificarea, foarte faina atitudinea ta, asa ne evitam stres in plus, deh, bb comanda noi ne executam acum

Alinutza, faza cu greata la bucati mari nu stiu de unde vine, dar am o prietena cu fetita de 3 ani si zice ca si acum mai face figuri ca e prea mare nush ce bucata demancare, sa i-o paseze! haha! La varsta lui Eric nu se pune problema de alint, e clar, dar mai incolo cred ca da. Deh, nu imi sufla si mie mama mancarea in gura, ca era prea fierbinte?!

Daris azi nu a prea mancat si s-a si frustrat ca i-am dat pilaf cu legume amestecate si pasate, nu era f. moale alta data a mancat, dar azi cum ca ii curgea printre degete si s-a ofticat a inceput sa planga.
Eu i-am mai dat si cu lingurita, dar apuca si cu mana, se mozoleste dar inghite. Azi a trebuit sa ii dau repede altceva, un avocado, biscuite si banana... ca nu aveam nimik fiert, ma bazam pe orez dar a esuat.

Ah, si ca sa completez seria de esuari... deci iaurt nu stiu sa fac, iaca nici branza nu mi-a iesit... nush de ce domne, ca prima data da! A ramas ceva putin si foarte cremos, dar nu bucatele de branza.. uof uof!

Pups la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata!!!! Am avut o noapte mai linistita,cu doar 2 treziriBB e mucos un pic,inca nu am pus aspiratorul in functiune,dar va urmaA papat mai putin azi noapte si dimineata,avea nasucul infundat si nu putea manca si respira deodata pe guritaMotana,la ce poze te referi?Cu mei-tai sau asa,in general?Hai ca am sa caut un blog,poate te inspiraPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Motana,iata linkul http://wrapmama.blogspot.com/2009/11/cum-se-leaga-corect-un-mei-tai.htmlIn poze bb e pus pe spatele mamicii,eu inca nu am incercat asa,doar in fata....mai jos gasesti si filmuletePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

Neata!!!Sunt chiauna ,beblina mi-a dat trezirea la 7,si ce somn am.Am fost si eiri afara si tot moftureli am avut,de 2 zile nu mai sta in carut,oare de ce ?Nici nu am mai avut timp de forumeala,asa o stare nasoala,si vremea asta imi da batai de cap,dintzucii nu vor sa apara,copchilu'vrea doar in brate(somn,alintatura).Nu mai ies din starea asta never dar ce puii mei sa fac!Astazi de BABA mea,m-a dezamagit total ,la noi ninge e frig!.

Am uitat ieri sa urez la multe lunite sarbatoritilor:
OLIVER_NICHOLAS
OCTAVIAN_TEODOR
STEFAN_DANIEL
LUKAS_DANIEL
DARIA_IOANA
LUKAS_JAMES
DENIS_ANDREI
ERNES_SAMUEL

SI astazi:

Alexandra Maria
Eric Alexandru
Tudor
Andreea

Motana dar ce fel ai facut branzica?(calcica sau cu lamaie)Iar la iaurt tre'sa fie smantana grasa si laptele sa nu fie fierbinte,k am patit-o si eu o data nu mi-a iesit.

Belly nu te impacienta ca fiecare copil e unic in felul lui,si are timp sa ia in greutate.BIne ca este activa,si sanatoasa asta este cel mai important.

Giova ce baiat mare ai de fapt, ce baieti mari si frumosi ai!

Micalsa ai 2 printesici scumpe foc,si cel mai frumos ;ucru este ca se joaca impreuna.

Pooh bine ca a fost mai bine la somnic paote dispar de tot trezirile

Hai ca imi ia o ora sa scriu un mesj...da deh ce sa faci!

MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Rallu,poate citesti si vezi mesajul.....cum merge dieta?Tu tii parca dieta Rina,nu?Nu ti s-a imputinat laptele?Mai scoti ceva?Eu nu reusesc sa slabesc nicicum,vine caldura si ma apuca depresiileAr trebui sa fac si ceva miscarePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

La multi ani sarbatoritilor de azi!Monitza,si al meu a facut ultimele doua dati figuri in carucior,sper sa nu devina un obiceiPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

INtru in discutia slabitului,eu am tinut o dieta de 2 saptamani am slabit cam 5,5 kg si nu am mai pus niciun gram in plus intr-adevar nu am mai mancat paine decat prajita. Nu am avut probleme cu lapticu deloc.

MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Neata!
Doamne,am avut o noapte de-mi vine sa.Aseara,a dormit pana pe la 23 bin in patut,iar pana la 1 m-a trezit m-a trezit cred ca din 15 in 15 min.La 1 l-am luat la noi in pat si a dormit bine,el,ca eu,am intepenit doar intr-o singura pozitie.De dimineata,o maraiala pe el de n-ai vazut.Acum doarme de vreo 10 minute,sper sa doarma mai mult ca eu deja parca sunt.

sarbatoritilor de azi

Alexandra Maria de AndreeaCAndreea de ElenaAl
Eric Alexandru de Alinutza78Tudor de MC2008

si celor pe care ieri i-am omis
Lukas James
Denis Andrei
Ernest Samuel

la toate
POZICI RAZVANEL

AdinadeRazvan(14.08.2009)

Mergi la inceput