**Zmeurici de iulie-august 2009 (31)**

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

danielle ti am admirat si eu fetele! ce tare e cea maricica cu suzetele!

giova am 1,68 cm si am ajuns la 52 kg. sunt f multumita, sotul m ar vrea si mai slaba dar deja ar tb sa imi schimb toate hainele cumparate in ultimii 3 ani, ca de cand am ramas insarcinata cu primul am tot luat proportii. acum am trecut la tonifiere ,am cumparat o minge de fitness si fac abomene intens, pana voi avea timp de mers la sala, peste un an-doi. cu mingea e f haios ca ma intind pe spate si i tin in brate pe ea, sar cu ei, pe rand , asadar ne jucam si mami se tonifiaza concomitent. prima saptamana chiar am facut febra la muschii abdominali
ce bine ca ati putut respira si voi un pic fara pici. vreau si eeeeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Va trimitem si noi cele mai recente pozici cu bebe Laura http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/LauraMaria7LuniJumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am ajuns cu bine...daca azi dim. la ora 9 era totul alb, dupa cateva ore era soare si zapada disparuse. asa ceva nu am mai intalnit.

as mai scrie, dar Edi e cam marait, marco vrea spanac...eu vreau o baie. nu stiu cum le-oi rezolva pe toate azi.
tufa, pe maine.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Buna seara dragelor.
M-am intors aseara in tara si azi mi-am luat puiutele. Sunt rasfatate pana la loc comanda. Iar trebuie sa fac armata cu ele, saracutele. Dar asta e daca au stat la bunici. Data viitoare cand sa mai plec o sa ma gandesc de 2 ori daca merita sau nu.
Vorbim maine ca acum cad lata.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna tufa

Nu prea am reusit sa va citesc ca sunt singura ccu piticii si nu mai pot sa stau la laptop ca sunt calare pe mine amandoi. e plansul de pe lume ca nu ii las pe ei sa butoneze.
Eu sunt racita moarta. Nu stiu cum de am reusit dar sper sa nu le dau si piticilor.

Matei decand a facut tratamentul pt infectia urinara a inceput sa manance bine si accepta sa fie granit cu lingurita asa ca momentan nu se mai autodiversifica. Imi placea si cand mancau ei singuri dar era greu de strans dupa ei.

Am admirat poze cu zmeurici si fratiori de zmeurici. Cu totii sunt superbi.

Clara foarte frumos iti venea rochia de seara.

Noi asteptam sa vina caldura sa stam toata ziua afara. Cand au foat saptamana trecuta zilele alea calduroase numai afara am sta cu pitcii. A fost super.

Va pup fetelor

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

La multi ani sanatosi si fericiti, dragi mamici de zmeurici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

multumesc frumos pt rasp voastre. va pup dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mony08
Si noce te rog sa-mi spui de unde as putea sa iau cartea aceea cu alimentatia copilului vegetarian.
Va rog fetele

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)

Eu am luat-o de pe siteul www.advent.org.ro/article.php?id=16" target="_blank">asta Vad ca acum e si la oferta, doar 10 lei, eu am luat-o cu 15.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

La multi ani, mamici!
Sa aveti un 8 martie frumos!

Eu am sarbatorit ieri la Alice in tara minunilor, e foaaarte relaxant. Clara, felicitari sotului pentru efectele vizuale!

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

La multi ani mamici de zmeurici!!!!!
.....sa fiti iubite, adorate si fericite alaturi de cei dragi, sa aveti parte numai de bucurii din partea zmeuricilor...

Mergi la inceput