**Zmeurici de iulie-august 2009 (31)**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Fetelor eu n-am mai apucat sa scriu,nici sa citesc.
La multi ani sarbatorilor

Vreau s-o rog pe MONITZA86 sa ne mai zica odata reteta de slabit.
Si noce te rog sa-mi spui de unde as putea sa iau cartea aceea cu alimentatia copilului vegetarian.
Va rog fetele

Va si sper sa mai am timp si eu sa mai revin pe aici.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Pentru tuse a zis pediatrul sa ii dau Ambroxol.

danielle eu cautam un sirop ceva natural, dar ce am gasit pe baza de iedera are si miere de albine. Bine ca am citit eu, ca una la o farma mi-l si vindea, chiar daca zice de la 2 ani... recomandarea ei era sa ii dau jumatate de doza si cand intreb "da' are miere?" ea: da!! Pai pana la 1 an nu se da miere, duh! a facut niste ochi cum ca nu stia asta! Astea de la farmacii is vanzatoare si atat, daca mai au putina experienta mai stiu ceva, daca nu pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata!!!!Balazs latra ca un caine,uarata tusea asta,off,ce ma nerevazaMotana,eu ii dau stodal(homeopat),si de ieri seara am inceput sa-i dau si ambroxol,ca tare urat tuseste.....Wick baby n-am gasit pe la noi,de fapt n-am gasot nik,nici pulmex baby,azi caut si in alte farmacii.....Alinutza,ce meniuri faine....off,la mine marea problema sunt dulciurile....nu ma recunosc,inainte de sarcina nu prea ma omoream dupa elePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Eu coapta de somn....as mai fii dormit, dar mi-a dat trezirea gogoasha.

aici e totul alb....plin de zapada, asa frumosss.

danielle insanatosire grabnica printeselor.
pooh sa-i treaca repede tusea lui Balazs.
Mony, monitza a trimis in PM dieta. daca nu ti-o trimite ea pana maine, o trimit eu.

La cat mai multe lunitze zmeuricilor:
Delia Maria, Anastasia Ioana, Sara Maria si Maria Alexandra

o zi frumoasa sa aveti.
merg sa fac bagajele pana se trezeste si Marco, pe urma o intindem la bunici si pe urma la drum cu noi.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

La multi-multi anisori, Delia Maria, Anastasia Ioana, Sara Maria si Maria AlexandraGiova,atat de scurta a fost vizita?Drum bun!!!Si aici ninge,zici ca se apropie CraciunulInutsa,intr-un final te duci la soacra sau nu?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Neata si de la noi
Pe aici nu a nins si e si soare frumos,nu stiu cate grade or fi dar ma grabesc sa beau cafeaua,sa-i dau copilului sa pape si sa o intindem afara.

Sanatate multa la zmeurici racite.

Alinutza ma bucur ca nu are alergie piticul tau,tare urat e sa fii alergic, si pe mine ma duceau mereu sa ma zgaraie pe mana cand eram copil.Imi aparea o iritatie urata la incheieturi si pe fata din cand in cand,a trecut singura cu timpul.

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna zmeurici,am intrat si noi ca sa nu ne dati disparuti.
Am citit mai mult pe diagonala in ultima perioada, scumpiciul meu imi ocupa tot timpul in week-end, e foarte alintat si imi cere toata atentia.Plange din orice..cred ca-mi seamana mie.Daca nu e ca el atunci e naspa.. da apita la soricei.Cel mai mult ii place telecomanda...jucariile nu-i mai sunt pe plac.De dimineata era televizorul inchis, a gasit telecomanda si a apasat pe butonul care dechide tv-ul.Sa-l fi vazut ce chiuia de bucurie si de marea lui realizare.La capitolul papica trebuie insa sa ma inarmez cu muuulta rabdare, caci puiutul meu nu sta locului o clipa, misca capul dintr-o parte in alta si inevitabil il spoiesc peste tot.Incepem in scaunelul de masa, dupa ne mutam in brate, ajungem chiar si in premergator.Pentru ca suntem raci, mergem mai mult cu spatele, si in premergator, si de-a busilea.
Va mai pun si eu niste poze cu odorul aici
pooh multa sanatate lui balasz
giova drum bun
tanimi frumoase fete mai ai
micaalsa foarte frumosse joaca printele tale impreuna si ai niste jucarii foarte frumoasa
meleeabubu tau o sa franga inima multor fete
Cornelia insanatosire si voua cat mai repede
motana si eu i-am dat lui raducu ambroxol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Buna dimineata!
Noi am avut o noapte un pic mai buna,asta pentru ca a dormit cu mine in pat,tati fiind in tura de noapte!

Andreea_1979- ce fetita dulce ai tu si ce topaiala si gangureala afacut Razvan cand a vazut-o.E o scumpica!
Alinutza- ma bucur mult pentru voi!
Giova- drum bun!
Pony- tare scumpel Raducu,ce ochisori frumosi are!

sarbatoritelor

Delia Maria de icmanu
Anastasia Ioana de adriana fedorca
Sara Maria de mihaStroescu
Maria Alexandra de Corinna 1982

la toate
POZICI RAZVANEL

AdinadeRazvan(14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

buna fetelor!
am avut cateva zile ft grele cu printesa mea,a facut febra si diaree,in prima faza am crezut ca e de la dintisori, apoi am crezut caa racit un pic cu vremea asta inselatoare.de fapt am mers la pediatra si are enterocolita,microb dobandit de la nepotica mea.(sta in bucuresti si a venit la noi sapt trecuta, s-a simtit ft rau si a stat in spital aici vreo 4 zile numai in perfuzii saracuta , are 1 an si jumatate).mi s-a parut suspect ca facea febra prea mare ca sa fie de la dintisori, 39,1,am avut niste zile si nopti de cosmar!!nu am dormit aproape deloc noaptea de frica sa nu o scap la febra mai mare,era atat de molesita saraca de-mi adormea in brate,nu mai vroia sa manance, acum de 3 zile ii dau antibiotic si si-a mai rvenit un pic,dar are dureri mari de burtica,si nu mai mananca decat san , nu mai vrea altceva. aveti grija de puiutii vostri, si feritii de microbi si spatii inchise, a mea nu prea a fost bolnavicioasa, dar asta ne-a dat peste cap. pediatra mi-a spus ca nici gand sa-i iasa dintisorii acum, chiar daca o mananca gingiile si ii curge saliva in continuu, abia peste vreo 2 luni primii dintisori. va pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

imi pare rau , nici nu am mai apucat sa citesc pe aici, sper ca se va face bine iubitica mea, si apoi stam amandoua la pc si recuperam ce am pierdut. va pupam pe toate si pe pitici!!!

Mergi la inceput