**Zmeurici de iulie-august 2009 (31)**
Raspunsuri - Pagina 10
Cornelia spune:
Pooh, eu folosesc Pulmex Baby.
Si noi o tragem cu o raceala de doua saptamani. Muci si tuse care nu se mai opresc
.
Dupa cum observati, va citesc din an in pasti, dar macar sa stiti ca nu v-am uitat
.
pooh spune:
Alinutza,ma bucur din inima pentru voi/eric!!!!Cred ca esti asa de usurata!!!Pofta mare lui Eric!
Cornelia,multumesc!Am sa caut...Sanatate si voua
Poze noi nu aveti cu frumosii?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
meleea spune:
BUNA,fetele!
Giova,da o caruta de bani
, plecasem cu gandul sa iau si scaun ...dar... nu am gasit . verisoara e o dulceata, pisicoasa si mamoasa....ah ce imi doresc si eu o fetita ![]()
...te inmoaaie cu o privire
Elena , multumim si voi sunteti niste zmeurele frumusele
Monitza 
revin ca ma cheama datoria
http://picasaweb.google.ro/meleea9
http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/56luni#
Motana spune:
pooh, este vick baby balm, e super, are eucalipt aloe si musetel si miroase tare bine, nu inteapa ca Vick ala de adulti, si eu acu folosesc de bebe cand am nevoie ![]()
Fetelor, voi pentru tuse dati ceva bebelusilor? Noi nu am intrebat inca pediatrul si ii dau niste picaturi homeopate, dar ma intreb daca e nevoie de altceva. Siropurile sunt in general pt copii de peste 2 ani din cate stiu eu.
Alinutza ma bucur tare pt. Eric, deci nu e de la mancare, f. bine, ce usurare!
Cu dieta cam ce zici tu e foarte fain, io am tinut in stilul asta dieta mediteraneana, adika e o varianta ii zice Dieta Sonoma mananci de toate dar din cele sanatoase, numai ca primele 2 saptamani reduci un pic si carbohidratii ca sa aiba mai mare impact. Asa vreau si eu sa tin ceva sanatos, eu nu slabesc foarte usor, dar putin si sigur e mai bine.
Noi am dormit mai bine azi noapte, adik nu s-a mai trezit sa planga sau asa... ci numa tzitzi si gata.
Puo, ii sau sa manance! Nici nu stiu ce ca de vreo 3 zile parca nu prea o mai incanta nimik.
inutsa spune:

alinutza super rezultatele!!!!
Bine ca nu are alergii. Cre ca ti s-a luat o piatra de pe inima.
giova am incercat si asta, dar vede ce e in lingurita si isi da seama ca nu asa arata pireul ei "preferat"
. si eu care ziceam, taci ca-i mica si nu isi da seama![]()
distractie placuta maine!
meleea f frumoase pozele!!!! distractie mare cu verisoara ![]()
clara ce fain papa Bryce
. A mea s-a cam puturosit, tre sa ii mai dau bucati intregi poate ii revine pofta
motana eu la tuse i-am dat prospan, sirop [cica] natural de iedera . din cate tin minte, pe prospect scrie ca se da si la bebe mici
Eu azi am bucatarit mai mult, pui umplut cu orez la cuptor, a iesit o nebunie, am mancat cat pt 3
.
Am vb si cu socrela la tel, ii e dor de nepoata, spera sa stau la ei vreo sapt sa mai vada nepoata. La cati nervi am pe ea, m-a induiosat cu dorul ei fata de Bia. Dar daca merg acolo, a doua zi ma si vad plina de nervi si pe picior de plecare inapoi la Iasi![]()
Maine am planuri de iesit, cu mamici de Iasi. Sotul o sa o faca pe baby-sitterul![]()
Un week end fain va urez!
Inesa, fericita
de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
tanimi spune:
Pooh si eu am folosit Pulmex baby la Iarina si a fost ok. Sanatate multa lui Balasz
www.picasaweb.com/gatarba
Nina & Iarina
Giova spune:

am fost la restaurant, fost misto...copiii cumintei, ba la o bunica, ba la alta.
doamne ce bine e cu ajutor....asa am fost si noi 2 pana in mall si ne-am luat cate ceva...cand sunt aici, imi dau seama ce greu imi e singura in Timisoara
.
Pooh insanatosire grabnica la amandoi. si eu am Pulmex si alte capsule, care nu mai sunt pe piata...intreba cineva aici de ele, parca mony. dar nu le-am folosit defel.
Alinutza ce ma bucur ca nu are Eric nimic, doamne ajuta sa fie ok si sa pape tot ce pofteste.
suna bine meniul asta de care zici, nu e asa drastic.
meleea tare dulci sunt...intr-adevar fetitele sunt mai dulci, poate la voi vine bb2 fetitza.
Monitza mersi de dieta...pare asa de drastica...parca e putina mancare pe zi...nu stiu daca as rezista.
Inutsa imi pare rau ca nu accepta Bia nici asa. si edi face la fel...tot ce e crem crede ca e piureu din mar si para si casca gura, daca simpe ca nu e ala, nu-l mai pot face sa pape. smecheri de mici.
aici a nins asa de mult...in seara asta s-a format polei, erau -7 grade
. sper sa fie drumul curat sa ajungem cu bine acasuca.
si pe maine seara sau luni dimineata.
Cornelia insanatosire grabnica si voua.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
danielle02 spune:
| Citat: |
Fetelor, voi pentru tuse dati ceva bebelusilor? Noi nu am intrebat inca pediatrul si ii dau niste picaturi homeopate, dar ma intreb daca e nevoie de altceva. Siropurile sunt in general pt copii de peste 2 ani din cate stiu eu. Daria Alessia (12.07.2009)"Babies can't be spoiled...only nurtured." "Babies, like food, only get spoiled if they are left unattended on a shelf." |
motana,uita-te mai bine prin farmacii sau intreaba,sunt sigur siropele pt bebei,si eu i-am luat Melissei pt tuse,pt febra etc etc
sunt o gramada,ai de unde alege,pt bebei de la doo luni.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ClaraJ Salutare mamicute simpaticute, MELEEA - multumim frumos si sa stii ca ai facut o investitie buna cumparind MacLaren-ul. E un carucior de foarte buna calitate, foarte durabil si foarte practic. Aici, in State, e considerata o marca foarte buna. Si noi i-am cumparat piticului un Maclaren Quest Sport si sunt foarte incintata de el. Inca o data, aulica scump, d-le, scumpe mai sunt toate astea in Romania. Am incheiat si noi inca o saptamina de autodiversificare. Bryce e din ce in ce mai incintat si mai baga si cite ceva in burtica.:) Saptamina care vine vreau sa-i dau carnita, iaurtel si niste spaghetti. Pina atunci, rezumatul saptaminii ce s-a incheiat, il puteti viziona aici Duminica asta avem un mic concurs si o mica petrecere cu ocazia decernarii premiilor Oscar: un mic concurs cu pronosticuri si un mic premiu, asa in familie, cu bunicii, sa vedem cine o sa cistige. Va pupam foarte dulce si mai povestim, Clara - mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravan - 18.08.2009 |
clara,ti-am admirat flacaul,un scump foc

te-am admirat si pe tine in rochie de mireasa,frumoasa tare ai fost
aia era si rochia mea de mireasa preferatasa fiti fericiti si iubiti

Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
danielle02 spune:
seara buna mamici
dupa cum vedeti,intru si eu din an in pasti,insa nu v am uitat sa stiti
oboseala ma ajunge mereu si ma trezesc ca si cum nu am dormit deloc,insa de la 2 3 cafele imi revin si iar pe baricade.greu tare dar razbesc eu ![]()
fetele mele sunt putin bolnavioare,insa speram sa treaca repede.
va pupam si uram o noapte linistita
A truly versatile lady.
pozici

Daria Alessia (12.07.2009)