Nou-Venite(74) - Lia, suntem alaturi de tine!
Raspunsuri - Pagina 9
trutzi spune:
Am fost si eu o data acolo la un control cu o prietena. Cunostea o doctorita, nu i-am retinut numele Am auzit ca au "tarife" mult mai mici decat la celelalte maternitati Pacat ca nu poti sa nasti la spitalul Sf. Ioan
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo la maternitatea bucur nasc asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 26 sapt maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
aleesicoo spune:
pai maternitatea apartine tot de sf ioan.
e sectia de gineco acolo...
la sf ioan avem gineco un cab in policlinica
fug la bucatarie sa o ajut pe mamica
asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 26 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
nike974 spune:
Arianna,
trutzi are dreptate.
trebuie sa iti iei concediu.2 sapt stai IN PAT.pe bune!nu ridici mai mult de 1 kg, stai la caldura.
vb f serios.
asta daca vrei bebele!
sanatate multa.
trutzi spune:
Smechero
Spor la treaba!
citat din mesajul lui aleesicoo pai maternitatea apartine tot de sf ioan. e sectia de gineco acolo... la sf ioan avem gineco un cab in policlinica fug la bucatarie sa o ajut pe mamica asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 26 sapt maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
lorin7774 spune:
am lipsit o ora si ati umplut paginile
va pupacesc pe toate
Ale, capsunica e exact cum ai spus : moara stricata ! de aia o iubeste mami asa mult
Arianna, pentru tine un pupic special, plin de optimism si incredere ! va fi totul bine, ai sa vezi
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
http://zilepentruluciana.wordpress.com/
lorin7774 spune:
am pus o poza pe mail-ul comun de la sedinta foto
Arianna11 spune:
Ms fetele de sustine si sfaturi,nu stiu ce sa fac,dr m-a intrebat ce fel de munca fac si i-am zis ca stau numai pe scaun...de aia nu mi-a zis sa stau acasa
DD ne-a daruit o minune 6+
mvb spune:
Lorin am vazut o capsunica minunata......ai o fetita deosebit de frumoasa
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
JoAnn spune:
buna
ce mai fac fetele?
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
lorin7774 spune:
citat din mesajul lui mvb Lorin am vazut o capsunica minunata......ai o fetita deosebit de frumoasa MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |
multumesc