Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 7
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Crissy_C Hai sa va inveselesc si eu cu un banc: Jurnalul Ei Sambata seara mi s-a parut ca se purta ciudat. Facusem planuri sa mergem la bar ca sa bem ceva. Fusesem la cumparaturi cu prietenele mele toata ziua si am crezut ca era suparat ca am intarziat. Nu a zis nimic. Conversatia nu incepea, asa ca am propus sa mergem undeva unde sa putem vorbi in liniste. A fost de acord, dar era in continuare tacut si absent. L-am intrebat ce nu era in regula. A spus ca e totul ok. L-am intrebat daca era suparat din vina mea. Mi-a spus ca nu are legatura cu mine, si sa nu imi fac probleme. In drum spre casa i-am spus ca il iubesc, el doar a zambit si a continuat sa conduca. Nu imi pot explica comportamentul lui. Nu inteleg de ce nu mi-a spus “si eu te iubesc”. Cand am ajuns acasa, am simtit ca l-am pierdut, ca si cum nu ar fi mai dorit sa aiba nimic de a face cu mine vreodata. Pur si simplu statea si se uita la televizor. Parea atat de distant si absent. In final m-am hotarat sa merg sa ma culc. Dupa vreo 10 minute a venit si el in pat, si spre surprinderea mea a fost receptiv la mangaierile mele, si am facut dragoste, dar tot am simtit ca era distras si cu gandul in alta parte. Am simtit ca nu mai rezist asa ca m-am hotarat sa il confrunt, dar el adormise deja. Asa ca am inceput sa plang si am plans pana am adormit si eu. Nu stiu ce sa ma fac. Viata mea e un dezastru. Jurnalul Lui Aseara Steaua a pierdut titlul… dar macar am facut sex. Cristina, fericita 25+ cu Patricia |

foarteee tareeepoze
Cristina
cu Seby 30+
cris_09 spune:
| citat din mesajul lui NicoletaB Mai, Carla tu mi-ai furat si bolta de vita de vie? Las' ca invit eu fetele la mine ca eu am asa: tuie, brazi, caisi, ciresi, piersici, pruni, capsuni, zmeura, 1 gaina, 3 pesti, 3 papagali si un catel. Ah, si gazon, dar am si ciment si trandafiri cataratori, si gard si poarta si usa la casa! Mi-a mai ramas ceva pe lista de inventar? 23+ ![]() |

Pot sa vin eu cand se coc?..dragele de ele

poze
Cristina
cu Seby 30+
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui Jocurban R_oxy, asa-ti trebuie daca ai sot cu prea mult timp liber langa tine! Daca ai avea un sot santierist ca al meu, care sa lucreze zi lumina, n-ar mai avea timp sa te bazaie cu nicio intrebare! Nici n-ai sti ca-l ai!Carla, 30+ in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas ?Blogul mazarichilor www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami |
Am un sot beteag ... racit cobza ... care se plictiseste de moarte arestat in casa ( astazi nu s-a dus la servici pentru ca i-am sugerat ca nu i-ar strica o zi de stat in casa sub plapuma ) ... ca astfel de felul sau e destul de activ si mereu isi gaseste ceva de mesterit pe langa casa sau la masina
R_ocsy
28 +
Ana Sofia
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui nikolett2445 am inceput sa ma contractii,dureri ca la menstruatie,le simt pe col,dureaza cam 10 15 secunde ,apoi inceteaza ,si ma apuca iar,din 10 in 10 minute,30 in 30,de cele mai multe ori in a doua jumatate a zile,dupa 14 ,,cand nu mai pot face mai nimic,mai mult stau la pat,ca ma doare pe aici pe colea,cateodata raman nemiscata cateva secunde ,sa imi treaca,mi-e frica sa ma misc.....sa iau no-spa cate trei pe zi,cum mi-a spus dr ginecolog,ca daca ar incepe sa ma doara sa incep sa iau,control am abia pe 17 martie peste doua saptamani?? ce parere aveti?? fetita mamei NIKOL 29+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)numaratoarea inversa incepe AMR 11 saptamani |
Mai bine suna-ti doctorita si vezi ce zice , poate iti indica altceva in loc de nospa sau iti mai da ceva in plus. Te vei simti mult mai bine dupa ce vorbesti cu ea si te mai linistesti ... stiu ... din proprie experienta .
R_ocsy
28 +
Ana Sofia
NicoletaB spune:
Rocsy- si i-ai tinut companie sotului sub plapuma? Poate ii faceti o surioara fetitei!
Va fi posibil oare in viitor sa porti 2 bebei in burta pe care sa-i nasti la cateva luni distanta?
Uite cu ce ma chinui eu, mama lor de cifre si exceluri!
23+ 
Ioana5255 spune:
| citat din mesajul lui Jocurban R_oxy, asa-ti trebuie daca ai sot cu prea mult timp liber langa tine! Daca ai avea un sot santierist ca al meu, care sa lucreze zi lumina, n-ar mai avea timp sa te bazaie cu nicio intrebare! Nici n-ai sti ca-l ai!Carla, 30+ in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas ?Blogul mazarichilor www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami |
Dar macar ti-a facut gemene, e productiv omul

Nu te poti plange.Speram sa treaca repede problema cu chestiile cele pacatoase. Poate este o reactie la epilat, chiar daca te faci cu aparat.
Sabina
32+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 8 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Jocurban spune:
| citat din mesajul lui NicoletaB Mai, Carla tu mi-ai furat si bolta de vita de vie? Las' ca invit eu fetele la mine ca eu am asa: tuie, brazi, caisi, ciresi, piersici, pruni, capsuni, zmeura, 1 gaina, 3 pesti, 3 papagali si un catel. Ah, si gazon, dar am si ciment si trandafiri cataratori, si gard si poarta si usa la casa! Mi-a mai ramas ceva pe lista de inventar? 23+ ![]() |
M-ai facut knock-out, recunosc! Da'totusi, nu cred ca ai proprietari bagaciosi ca ai mei, care-mi mananca si sufletul...
Sa nu ma apuc sa-ti povestesc ce face "tanti Doina", care se uita si in tomberon ce aruncam si apoi ma cearta parinteste ca fac risipa de alimente si curat cartofii cu coaja prea groasa, in vremurile astea de criza...
Carla, 30+
in asteptarea
Sofiei Maria si a
Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas
?Blogul mazarichilor
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
Ioana5255 spune:
Nicoleta daca ai usa, atunci venim cu placere.
Abia astept sa nasc sa ajung la tara, sa imi vad gradina cu florile si pomii infloriti. E prima primavara cu casuta de la tara. Si noi avem vita de vie, pomi fructiferi de toate felurile, flori multe. Visez sa stau cu fetele in curte, sa ne petrecem weekendurile acolo.
Sabina
32+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 8 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui NicoletaB Rocsy- si i-ai tinut companie sotului sub plapuma? Poate ii faceti o surioara fetitei! Va fi posibil oare in viitor sa porti 2 bebei in burta pe care sa-i nasti la cateva luni distanta? Uite cu ce ma chinui eu, mama lor de cifre si exceluri! 23+ ![]() |
Nu deoarece :in primul rand sta cat mai izolat de mine ca sa nu ma imbolnaviasca si in al doilea rand , doctorita ne-a cam taiat partidele la ultimul control ... a zis cat mai putin spre deloc

iar el paranoia de cand a auzit nu ma mai atinge nici cu un deget R_ocsy
28 +
Ana Sofia
NicoletaB spune:
Carla- noroc ca nu stau cu chirie, dar cand stam la bloc aveam niste vecini.....
Propietara e pe post de soacra la cicalit?
Cica astia au marit impozitele la casa cu 20% (asa scria in presa).
De la 180 ron anu' trecut, acu' am 330 ron (bun calcul!). Iar la noi pe strada se apuca sa o astfalteze si imi vor taia frumusete de tei! Ce frumos mirosea si ce umbra tinea......
Ah, si drept urmare, la anu vom plati 550 ron impozit, ca vom fi zona 1 si nu 2!
23+ 

(15 MAI 2006)