Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Citat:
citat din mesajul lui olivia_popa

salutare si de la noi!

Carla,multa sanatate
vreau si eu lacramioare...mooor dupa ele,si ce ghiocei frumosi aveti voi in curte...ooof,eu n-am nimic,doar garaje...dar vreau sa am,ma primiti in vizita?

24+

Te astept cu drag. Numai sa vina caldura si sa putem sta la umbra, sub bolta de vita de vie...

Carla, 30+
in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas ?

Blogul mazarichilor

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

semnez si eu prezent in noul capitol ca acus se termina,in ritmul acesta cu chef de vorba
suntem in mare ok,maine mergem la analize,am mai facut niste analize suplimentare pt tensiunea mea totul pare ok

am luat de o sapt tardiferon,si m-am constipat foarte rau,am renuntat la el si sper sa gasesc un remediu sa incep sa-l iau din nou,l-am luat dimineata cu suc de porto,un kiwi doua cu un pic de miere,era remediul meu impotriva constipatiei pe care il folosesc de la inceputul sarcinii,acum nu mai functioneaza,aveti vre-o idee?????

fetita mamei
NIKOL29+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

numaratoarea inversa incepe AMR 11 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna
Iar io, am o dispozitie de rahat! Dar vad ca mai multe gravidute sunt in aceeasi situatie. Dar o sa treaca totul, cel mai important sa fim noi sanatoase si bebicii din burtic.
Carla, sper sa nu fie nimic grav cu bubitele alea, si sa se remidieze cu maxim un unguent.
Cusa, merci si de la noi.
Mary, sper sa se rezolve si problemuta voastra!
Corina, ma inscriu si eu in clubul nereusitelor culinare. Acum 2 zile era mama la mine, ca-i cosea rochita de serbare Cameliei, si hai, zic, sa fac niste coltunashi cu cartofi. I-am fiert prea mult si in loc de coltunasi,mi-a iesit 2 feliru de bucate: 1. aluat fiert gol, 2. supa crema de cartofi!
Anamaria, noi am avut un carut de vara la Cami de la Bertoni, foarte proasta calitate!!!!!!!!!!!!!! Orienteaza-te la altceva mai bunicel, mai ales ca esti la primul bebe, fa o investitie dar sa te tina si la al doilea. PE noi carutul de vara ne-a tinut atat: 2 saptamani in Cipru+ 3 luni in Eforie - si au aparut crapaturi pe panza. Si nu ma laud, dar mie imi place sa pastrezi lucrurile.
Mira, Rocsy, asa e. Nu am ce face, cumparam noi altele. ...Sau daca ma tin nervii ma reorientez la site-uri .ro
Cris, ce amuzanta esti cu comentariile tale! Macar tu ai o dispozitie mai buna!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

am inceput sa ma contractii,dureri ca la menstruatie,le simt pe col,dureaza cam 10 15 secunde ,apoi inceteaza ,si ma apuca iar,din 10 in 10 minute,30 in 30,de cele mai multe ori in a doua jumatate a zile,dupa 14 ,,cand nu mai pot face mai nimic,mai mult stau la pat,ca ma doare pe aici pe colea,cateodata raman nemiscata cateva secunde ,sa imi treaca,mi-e frica sa ma misc.....sa iau no-spa cate trei pe zi,cum mi-a spus dr ginecolog,ca daca ar incepe sa ma doara sa incep sa iau,control am abia pe 17 martie peste doua saptamani??

ce parere aveti??

fetita mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

R_oxy, asa-ti trebuie daca ai sot cu prea mult timp liber langa tine!
Daca ai avea un sot santierist ca al meu, care sa lucreze zi lumina, n-ar mai avea timp sa te bazaie cu nicio intrebare! Nici n-ai sti ca-l ai!

Carla, 30+
in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas ?

Blogul mazarichilor

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Rocsy, cunosc si eu patiseria aceea de pe Memo, din Cluj... mama... ce de-a bunatati aveau acolo Si eu mancam in facultate de acolo. Cu mancarea nesarata ai mare dreptate..., nu are nicicun gust...

Mira fericita 28+cu Maya Alesandra

minunea mea

Super bune produsele de la patiseria aceea ... am ramas doar cu amintirile acum .
Spor la gatit ciupercutele si pofata buna !

R_ocsy 28 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolett2445

am inceput sa ma contractii,dureri ca la menstruatie,le simt pe col,dureaza cam 10 15 secunde ,apoi inceteaza ,si ma apuca iar,din 10 in 10 minute,30 in 30,de cele mai multe ori in a doua jumatate a zile,dupa 14 ,,cand nu mai pot face mai nimic,mai mult stau la pat,ca ma doare pe aici pe colea,cateodata raman nemiscata cateva secunde ,sa imi treaca,mi-e frica sa ma misc.....sa iau no-spa cate trei pe zi,cum mi-a spus dr ginecolog,ca daca ar incepe sa ma doara sa incep sa iau,control am abia pe 17 martie peste doua saptamani??

ce parere aveti??

fetita mamei

Nikol, ziceau fetele pe aici ca MagneB6 ajuta chiar mai bine decat Nospa la contractii, ia si tu cate 2 pe zi si vezi daca dau rezultate. Dar daca nu se potolesc, mie din 10 in 10 minute mi se pare cam des totusi, poate ar trebui sa dai o fuga la dr...

Cristina, fericita 25+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Mai, Carla tu mi-ai furat si bolta de vita de vie?
Las' ca invit eu fetele la mine ca eu am asa: tuie, brazi, caisi, ciresi, piersici, pruni, capsuni, zmeura, 1 gaina, 3 pesti, 3 papagali si un catel. Ah, si gazon, dar am si ciment si trandafiri cataratori, si gard si poarta si usa la casa!

Mi-a mai ramas ceva pe lista de inventar?

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Hai sa va inveselesc si eu cu un banc:

Jurnalul Ei

Sambata seara mi s-a parut ca se purta ciudat. Facusem planuri sa mergem la bar ca sa bem ceva. Fusesem la cumparaturi cu prietenele mele toata ziua si am crezut ca era suparat ca am intarziat. Nu a zis nimic. Conversatia nu incepea, asa ca am propus sa mergem undeva unde sa putem vorbi in liniste. A fost de acord, dar era in continuare tacut si absent. L-am intrebat ce nu era in regula. A spus ca e totul ok. L-am intrebat daca era suparat din vina mea. Mi-a spus ca nu are legatura cu mine, si sa nu imi fac probleme. In drum spre casa i-am spus ca il iubesc, el doar a zambit si a continuat sa conduca. Nu imi pot explica comportamentul lui. Nu inteleg de ce nu mi-a spus “si eu te iubesc”. Cand am ajuns acasa, am simtit ca l-am pierdut, ca si cum nu ar fi mai dorit sa aiba nimic de a face cu mine vreodata. Pur si simplu statea si se uita la televizor. Parea atat de distant si absent. In final m-am hotarat sa merg sa ma culc. Dupa vreo 10 minute a venit si el in pat, si spre surprinderea mea a fost receptiv la mangaierile mele, si am facut dragoste, dar tot am simtit ca era distras si cu gandul in alta parte. Am simtit ca nu mai rezist asa ca m-am hotarat sa il confrunt, dar el adormise deja. Asa ca am inceput sa plang si am plans pana am adormit si eu. Nu stiu ce sa ma fac. Viata mea e un dezastru.

Jurnalul Lui

Aseara Steaua a pierdut titlul… dar macar am facut sex.

Cristina, fericita 25+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

eu n-am atatia ghiocei in curte! Am cativa (abia i-am pus anu' trecut). De frumosi ce sunt astia, va pun poze abia cand infloresc lalele si bujorii, sa ma pot si eu lauda!

Frumoasa curte!
Sa ma laud: am si lacramioare. voi aveti? daca da, sa stiti ca ale mele sunt cele mai mari si mai frumoase si mai mirositoare!

Faza de mai sus mi-a amintit de cand eram copii: cand ne amenintam ca ne batem si fiecare se lauda ca vine cu mama, tata, unchiu, fratele! Ce mici si fraieri eram!

23+
Eu nu am nimicnici o floricica in curtea meaTe simti mai bn,Nico?

poze
Cristina cu Seby 30+

Mult mai bine dupa enumerarea de mai sus! M-am usurat, am mai dat jos 2 kile de fericire!

23+

Mergi la inceput