Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 20
mommy_to_be spune:
Nati, eu cand am fost in State imi luam marimea 6 la sandale, balerini. Eu asa am constatat: ca 6 corespunde cu 37. De asta mi-am si comandat marimea 6 la VS.
Rocsy, chiar te rugam sa faci un nou capitol.
Mira
fericita 28+cu
Maya Alesandra
minunea mea
mamanati spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo seara buna dragele mele ![]() scuzati-mi absenta....dar nu prea aveam ce sa zic suntem bine active luni mergem la eco sa vedem cat cantarim, masuramfetelor eu de vreo sapt am o febra musculara intre picioare de parca as fi stat o sapt cu cracii in sus, voua vi se intampla? asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 26 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
Nu stim noi cum ai stat tu o saptamana, doua de cand ti-a venit sotul!
Acum, serios, am si eu "febra musculara", si am avut-o si la celelalte sarcini tot de pe la 6-7 luni. Se pregatesc muschii din "zona" pentru nastere.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
26+
cusa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Jocurban Cusa, ai mare grija cu paturicile tricotate, nu sunt indicate pentru nou-nascuti mai ales daca tricotajul e mai larg executat, pentru ca exista un risc crescut sa-si prinda bebele degetelele in ochiurile paturii si sa se raneasca... au osatura atat de moale dupa nastere... Tocmai citisem asta zilele trecute intr-o carte despre cresterea copilului in primul an si se atragea expres atentia asupra acestui fapt. La fel se mentiona si vis-a-vis de de hainutele tricotate manual, aveti gjija sa nu fie modelul cu gaurele prea largi, din acelasi motiv... Carla, 30+ in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas ?Blogul mazarichilor www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami |
Carla ms de sfat, ploverasul nu are deloc gaurele, doar la paturica ma gandeam, dar o aman atunci!

Cornelia
28+ cu
EmmaBe gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!
cusa spune:
Rocsy ce bine ca ai venit si ne faci si capitolul nou! Bafta sa reusesti!
Cornelia
28+ cu
Emma
Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!
maribell spune:
mary scuze ca de abia acum am vazut mes tau.....citesc mai greu
deci despre diabetul gestational am citit ieri toata ziua...pe unele site-uri pozitiv, pe altele mai negativ asa....
eu glicemia provocata am facut-o de 2 ori, a doua data a durat cam 4 ore...si din 4 recoltari de sange , doua au iesit ridicate. mai mult ei nu mi-au explicat.
din cate am dedus eu, daca era ceva grav ma bagau pe insulina si-mi luau de 4 ori pe zi glicemia, cum nu e grav....ma-u pus la regim.
regimul consta in faptul ca nu am voie prajeli, grasimi, zahar( deloc), fructele dulci doar 100g pe zi, paine, paste, orez...in cantitati mici.
mi-au dat ei un regim orientativ.....trebuie sa mananc de 6 ori pe zi, pt reglarea glicemiei.
din ce am vb si cu matroana, pot sa mai scap la un dulce, dar sa nu scap la prea multe intr-o zi din lista interzisa.
eu doar cand am aflat m-am stresat si am plans nestiind ce este, dar acum cu regimul sper sa numai fie probleme.
totul e sa nu te stresezi pt ca ridica glicemia si face rau lu bebe.
ma intind cam mult....sper sa nu enervez fetele mai ales ca sunt offtopik....
dar si eu sunt super stresata de la inceputul sarcinii pt ca am facut tratament cu utrogestan ca sa pot tine sarcina( aveam iminenta de avort) si pt ca anul trecut am pierdut o sarcina si ma chinuisem mult sa raman.acum intru in panica de la cea mai mica picatura de sange si ma duc la urgenta de fiecare data, deja ma cunosc alea, noroc ca nu suntem in ro, aici totul e diferit.se poarta super cu tine.
iti doresc din tot sufletul sa ai puterea sa treci peste toate problemele pe care le ai...si daca te ajuta descarcate aici, pt ca ...( dupa cum a spus philip bebicu lu artu) aici suntem o familie...mult succes

pup burticile pt intelegere....
maria
28 cu ingerasul
antonia
mamanati spune:
Arturica si mie imi plac lucrurile crosetate/tricotate. O sa fac si eu cate ceva pentru bebe, doar sa stiu ce culoare.
Eu i-am tricotat Cameliei o bluza anul trecut. Iata:
http://www.dropshots.com/mamanati#date/2010-03-05/01:00:05
Iar astea sunt de la bunica pentru nepotica:
http://www.dropshots.com/mamanati#date/2007-02-19/13:45:00
http://www.dropshots.com/mamanati#date/2007-02-19/13:46:15
http://www.dropshots.com/mamanati#date/2007-02-19/13:53:55
Sa ne arati si noua lucrusoarele. La sigur ca o sa fie super dragute, pentru ca sunt facute cu grija si iubire!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
26+

luni mergem la eco sa vedem cat cantarim, masuram
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
in asteptarea
?