Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 10
NicoletaB spune:
A fost o data o farsa a lui Buzdugan!
Sunase o gravida care mergea frecvent la piscina, sa-i spuna ca au prins pe unu care facea diverse prin piscina si ejacula acolo.
Si asta se dadea ca fiind din partea clubului, ca sa instiinteze toate gravidele, ca s-ar putea sa fi ramas gravide altfel decat credeau.
Se panicase tipa, ca cum sa-i spuna ea sotului ca inota intr-o piscina cu "pestisorii" altuia, asa ca, never knows!
23+ 
Jocurban spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana5255 Carla dar Tanti Doina nu are treaba? Se duce si ridica capacul de la gunoi in urma ta? Daca acum face asa, sa te tii cand o sa nasti cum o sa iti tina socoteala. Sabina 32+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 8 saptamani sau poate chiar mai putin. Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase. |
Tanti Doina e pensionata de boala si mai lucreaza cateva luni pe an prin strainanate, ca ingrijitoare pe la familii... dar de la sfarsitul anului trecut nu mai are contract si se plictiseste de moarte in casa, toata ziua...
Vrea sa-mi fie a doua mama, adica bunica adoptiva a fetelor...

Stie de cate ori tusesc noaptea, de cate ori merg la baie (stam deasupra ei), de cate ori scap ceva pe jos, stie cand venim si plecam de acasa si iese "sa ne salute" si de 10 ori/zi! :D Imi suna la usa numai sa vada ce fac, "sa vada daca sunt bine sau am nevoie de ceva", ii zic mereu ca stau in pat, in pijama, dar nu-si pune problema sa nu ma mai tot ridice de acolo, pentru nimic... Ma-ntreaba daca am racit la vezica, pentru ca m-a auzit de 3 ori mergand la baie in noaptea precedenta si daca vreau sa-mi dea un ceai special...

p.s. Si ca s-o ajutam sa nu se plictiseasca uneori ne distram si noi facand
cu mult zgomot si bufnituri... Carla, 30+
in asteptarea
Sofiei Maria si a
Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas
?Blogul mazarichilor
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
ck_29 spune:
http://www.patutbebe.ro/lenjerii-imprimate.php
le-am vazut la baby expo....sunt frumoase tare
la baby expo erau si mai ieftine....
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Aniska80
Hai ca esti tare... Fetelor ajutati-ma si pe mine cu o chestie...va rog!!! Unde gasesc lenjerie de patut completa...pernuta,cearsaf,pilota+aparatori pt patut...eventual si perdeluta d-aia cu suport metalic de prindere...ceva ieftin,frumos si bun stiti voi cum este... Am gasit pe diverse sit-uri,dar sunt scumpe si pana nu vad...parca nu pot sa cred ca sunt bune...eu sunt din judetul constanta...poate ma ajuta cineva,va rog!!!Multumesc anticipat!!! Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)& 29+cu![]() |
24+
NicoletaB spune:
Carla- transpira baba Doina auzindu-va facand una alta, iar sotu' ei va injura in gand, ca baba o avea si ea chef si mosu' nu!
23+ 
arturicii spune:
| citat din mesajul lui Jocurban Ioana draga (Artu), sa stii ca nu uitasem de treaba cu ghioceii din curte! Mi-a luat mai mult sa ma mobilizez sa cobor afara, cu aparatul foto, mai ales ca am tot asteptat putin soare, sa fie imaginile mai luminoase... dar acum am rezolvat. Am pus cateva poze pe blog http://injoaca.wordpress.com/ , sper sa-ti placa! Ghiocei pentru toate mamicile! ![]() Carla, 30+ in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas ?Blogul mazarichilor www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami |

Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 31+
Jocurban spune:
| citat din mesajul lui Ioana5255 Apropo de cartofi in coaja. Mi-am facut intr-o seara unii la cuptor in folie de aluminiu, o nebunie. I-am mancat cu tot cu coaja si cu un pic de unt. ![]() Sabina 32+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 8 saptamani sau poate chiar mai putin. Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase. |
Apropos de cartofi in folie, stiu o reteta nebuneasca-studenteasca (bomba calorica!) si nu pot sa nu ma laud cu ea, poate va fac pofta si voua... ca eu acuma numa'la asta ma gandesc!

http://jocurban.wordpress.com/2009/03/14/cartofi-evantai/
Carla, 30+
in asteptarea
Sofiei Maria si a
Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas
?Blogul mazarichilor
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
cris_09 spune:
| citat din mesajul lui Ioana5255 Apropo de cartofi in coaja. Mi-am facut intr-o seara unii la cuptor in folie de aluminiu, o nebunie. I-am mancat cu tot cu coaja si cu un pic de unt. ![]() Sabina 32+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 8 saptamani sau poate chiar mai putin. Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase. |
Sa nu se piarda nimic
poze
Cristina
cu Seby 30+
cris_09 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Jocurban
Tanti Doina e pensionata de boala si mai lucreaza cateva luni pe an prin strainanate, ca ingrijitoare pe la familii... dar de la sfarsitul anului trecut nu mai are contract si se plictiseste de moarte in casa, toata ziua... Vrea sa-mi fie a doua mama, adica bunica adoptiva a fetelor... ![]() Stie de cate ori tusesc noaptea, de cate ori merg la baie (stam deasupra ei), de cate ori scap ceva pe jos, stie cand venim si plecam de acasa si iese "sa ne salute" si de 10 ori/zi! :D Imi suna la usa numai sa vada ce fac, "sa vada daca sunt bine sau am nevoie de ceva", ii zic mereu ca stau in pat, in pijama, dar nu-si pune problema sa nu ma mai tot ridice de acolo, pentru nimic... Ma-ntreaba daca am racit la vezica, pentru ca m-a auzit de 3 ori mergand la baie in noaptea precedenta si daca vreau sa-mi dea un ceai special... ![]() p.s. Si ca s-o ajutam sa nu se plictiseasca uneori ne distram si noi facand cu mult zgomot si bufnituri... Carla, 30+ in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas ?Blogul mazarichilor www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami |

Asa e si cu tanti Doina.

poze
Cristina
cu Seby 30+