LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**170**
Raspunsuri - Pagina 22
Floric spune:
SA INCEAPA PETRECEREAAAAAAAAA
Pentru minunea din viata mea
Dragul mamei sa fii sanatos, bucuros si dragatos
LA MULTI ANI RARUTZU
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
shasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gaza22 Hop si eu in fapt de seara! Am citit ce ati mai scris si mi-am propus sa tin minte sa va raspund dar neuronul meu inca da rateuri asa ca daca uit e cineva nu va suparati. In primul rand Joanna si eu vroiam de mult sa vad poze cu berbecutul dar uit mereu sa cer si nu-mi place sa insist ca stiu ca nici eu nu am timp ff mult de stat pe net. Ma bucur mult ca l-am vazut s-a facut asa de maaare. Gaza mea e mai bine azi am ras si ne-am jucat, inca doarme ff mult azi s-a culct la 7 si acu pe la 11 daca am vazut ca nu da nici un semn m-am dus sa o schimb si sa-i dau laptic, e asa de rupta ca nu a vrut sa pape si nici nu m-a bagat in seama. Ploua cu banuti de cand am vazut prima postare am intrat si eu sa caut banunti pt toate fetele, cred ca n-am ratat pe nimeni. N-are rost sa va spun cat la fiecare dar m-am lovit si eu de aceeasi frustrare ca si Sasha ca mai mult de 25 nu am gasit niciodata, noroc cu celelalte fete ca altfel cu mine n-aveti prea multe sanse de castig. Si desi mi-a placut jocul dar am zis ca nu e corect sa sabotez participarea voastra la inceput nu am vrut sa intru in joc, Daaar pt ca n-am mai jucat de muuuult un joc si pt ca sunt fan sa coordone activitatea altora taaanaam ! mi-am facut si eu plantatie asa ca va rog daca nu v-ati plictisit sa-mi acordati si mie o mana de ajutor (gasiti link-ul la semnatura). Promit sa vin cu cafe proaspata in fiecare zi. Incerc sa imi mai aduc aminte ce am vrut sa mai scri si cui am vrut sa raspund.. Mai revin pana ma culc. Banuti pt Gaza Cafe Mami de Gazii mica si frumoasa Avem zece lunite |
De la mine 69
joanna27 spune:
LA MULTI ANI Rares, Ilinca, Gabriel, Diana Andreea
Sa aveti parte numai de bine si multa sanatate!
Iar pentru mamici sa fie fericite alaturi de puii lor!
novus spune:
Floric, distractie placuta azi, sa-ti cresca mare si sanatos feciorul !!
Pisigri, multi pt Ilinca si petrecere frumoasa, chiar pana la urma cum faceti ??
Magdyi, petrecere frumoasa si voua !!!
Mami de Diana, sa cresteti mari si sanatoase !!!
Acum chiar ma culc !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
carmenada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shasa ILINCA LA MULTI ANI NORA MEA DRAGA! SA ITI DEA DUMNZEU O VIATA FRUMOASA SI SA ITI BUCURI PARINTII. SI PT. CUSCRA MEA UN BUCHET DE VIRTUALE SI MULTI IRITEOPETRU New Life Is Born |
Vad ca ai o luna plina de sarbatoriti: 2 nurori, un indian si tu ..o s-o tii numai in petreceri
novus spune:
Gazo, 74 de cafele pt inceput
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
shasa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carmenada
Vad ca ai o luna plina de sarbatoriti: 2 nurori, un indian si tu ..o s-o tii numai in petreceri Carmen mami de Ina..mica (16.03.2009) |
Da!!!! Tot o petrecere o sa fie!!!!