LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**170**

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 180882 spune:

NOVUS-superb tortul!si Alexandra e frumoasa foc!LA MULTI ANI!
Imi amintesc si de sotul tau,trecea prin salonul meu sa ajunga la tine.

POZE doar pe http://geaninapetric.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

In sfarsit am niste poze, l-am stresat pe fratello sa-mi trimita pe mail cateva, cica sunt peste 200

Poftiti la tort !!!

http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/4407417240/in/photostream/

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Vai cuscrace frumoasa a fost de ziua ei!!!!! Bine ca ea este tot timpul frumoasa dar acum a fost si ceva mai gatita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Si pt ca mai e putin de tot pana sarbatorim cei 4 absolventi de maine

Rares, Ilinca, Gabriel, Diana Andreea

1 AN

Pt mamicile lor fericite Floric, Pisigri, Magdyi, 180882 cate un buchet mare mare de si multi

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Multumesc tuturor fetelor pt. contributia adusa plantatiei mele de cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:

In sfarsit am niste poze, l-am stresat pe fratello sa-mi trimita pe mail cateva, cica sunt peste 200

Poftiti la tort !!!

Am implinit 1 anisor !

Ce tort... poftim la dulceata ta de copil . A scapat nepapata??? ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenada

Citat:

Poftiti la tort !!!

Am implinit 1 anisor !

Carmen mami de Ina..mica (16.03.2009)

Deocamdata, ca are bodyguard permanent {tati}

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

ILINCA

LA MULTI ANI NORA MEA DRAGA! SA ITI DEA DUMNZEU O VIATA FRUMOASA SI SA ITI BUCURI PARINTII.
SI PT. CUSCRA MEA UN BUCHET DE VIRTUALE SI MULTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui carmenada

Citat:

Poftiti la tort !!!

Am implinit 1 anisor !

Deocamdata, ca are bodyguard permanent {tati}

Am implinit 1 anisor !

Hehehe stiu cum e cu printesica lui tata

Mergi la inceput

RARES

FLORIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Hop si eu in fapt de seara!
Am citit ce ati mai scris si mi-am propus sa tin minte sa va raspund dar neuronul meu inca da rateuri asa ca daca uit e cineva nu va suparati.

In primul rand Joanna si eu vroiam de mult sa vad poze cu berbecutul dar uit mereu sa cer si nu-mi place sa insist ca stiu ca nici eu nu am timp ff mult de stat pe net. Ma bucur mult ca l-am vazut s-a facut asa de maaare.

Gaza mea e mai bine azi am ras si ne-am jucat, inca doarme ff mult azi s-a culct la 7 si acu pe la 11 daca am vazut ca nu da nici un semn m-am dus sa o schimb si sa-i dau laptic, e asa de rupta ca nu a vrut sa pape si nici nu m-a bagat in seama.

Ploua cu banuti de cand am vazut prima postare am intrat si eu sa caut banunti pt toate fetele, cred ca n-am ratat pe nimeni. N-are rost sa va spun cat la fiecare dar m-am lovit si eu de aceeasi frustrare ca si Sasha ca mai mult de 25 nu am gasit niciodata, noroc cu celelalte fete ca altfel cu mine n-aveti prea multe sanse de castig. Si desi mi-a placut jocul dar am zis ca nu e corect sa sabotez participarea voastra la inceput nu am vrut sa intru in joc, Daaar pt ca n-am mai jucat de muuuult un joc si pt ca sunt fan sa coordone activitatea altora taaanaam ! mi-am facut si eu plantatie asa ca va rog daca nu v-ati plictisit sa-mi acordati si mie o mana de ajutor (gasiti link-ul la semnatura). Promit sa vin cu cafe proaspata in fiecare zi.

Incerc sa imi mai aduc aminte ce am vrut sa mai scri si cui am vrut sa raspund.. Mai revin pana ma culc.

Banuti pt Gaza Cafe Mami de Gazii mica si frumoasa Avem zece lunite

Mergi la inceput