LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**170**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Hai ca m-am bagat si eu la cafea. Daca vreti puneti si la mine un votreclama ilegala - considera acesta un avertismentplantatia-lui-shasa1818/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Salut!
Imi puteti da parola de la picassa va rog.

Si inca ceva ...cine are salvat linkul de pe photobucket unde facuse Ayla numele copiilor...stiti voi alea frumoase cu floricele, etc...Va rog tare mult sa imi trimiteti si mie.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Simina, am gasit 62 banuti.Daca castigi tu masinuta, ne plimbi si pe noi,nu?Shasha, e ca un joc de noroc,nu stii niciodata ce gasesti,multumesc.Novus, asteptam pozele.Fetelor ma duc la nani.Plantatia lui Mireal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Si pentru ca mai sunt cateva minute pana maine...profit sa ii urez si pe ghioceii zilei de 5 martie, ca sa nu o mai dau in bara....

Floric, Pisigri, Magdyi2001, 180882, sa va traiasca puishorii, sa va bucurati de ei si impreuna cu ei...

Rares

Ilinca

Gabriel

Diana Andreea

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Hai ca m-am bagat si eu la cafea. Daca vreti puneti si la mine un votreclama ilegala - considera acesta un avertismentplantatia-lui-shasa1818/

IRITEOPETRU
New Life Is Born

votat

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

Fetele am pus si eu 2 filmulete cu Giulia la semnatura...daca vreti sa ne vedeti mergand!

Novus pozele de la fratior nu au venit?

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
11 luni

Are mama o fetita mergareata focFELICITARI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa
Hai ca m-am bagat si eu la cafea. Daca vreti puneti si la mine un votreclama ilegala - considera acesta un avertismentplantatia-lui-shasa1818/IRITEOPETRUNew Life Is Born
38 banutiPlantatia lui Mireal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Intru si eu scurt, scurt de tot, ca mi-e un soooomnShasa, m-am distrat cu ghinionul tau Gigelica, eu abia astept sa vad cum iti petreci tu ziua de 23 plantand morcovi, iti dai seama ca nu ai scapare, nu? Novus, sa stii ca m-am gandit ieri de cateva ori la voi, dar niciodata nu aveam telefonul langa mine, iar pe net nu am apucat sa intru sa va felicit. Oricum, LA MULTI ANI pentru scumpa mica, cu intarzierile de rigoare, dar nu ma simt chiar deplasata ca ai spus c-o sarbatoriti si in weekend Aaa, am gasit si eu pe plantatii doar monede...mai caut si maine Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Mireal, Dyanna sa nu va suparati pe mine , da m-am inscris si eu la concurs (cont aveam deja)...poate poate vine punto in curtea mea

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

VA RUGAM SA NE DATI UN VOT IN LUMEA CAFELEI

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Simi, pentru tine 63 monede, iar pentru Dyana...doar 5

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Off, Shasa, numai 33 banuti pt tine azifetelor, sa intrati si maine sa ne dati linkul din nou, sau cele care nu il aveti deja, puneti-l la semnatura.Am fugit, noapte buna, sunt prima gaina care se duce la culcare? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput