LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**170**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Gianina chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau, la noi sunt zile si zile ; azi de ex a mancat tot ce i-am oferit, fructele care ieri nici nu a vrut sa le guste, piure de legume+praz+carne pui, iaurt

fotomodelul

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui saby

Mireal ti-am gasit si eu 70 de monede

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mai fetelor voi ma omorati cu monedele astea
Eu am intrat si aseara si inseara asta. Aseara i-am gasit 4 si acum am gasit doar 1Ce se intampla? Cum trenuie sa fac? Eu scriu codul si apoi cand apas imi spune -ai gasit 1 monede pt. Mireal Deci fac eu ceva gresit sau este doar ghinion?????

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Donati ceva si la baba aici? reclama ilegala - considera acesta un avertismentplantatia-lui-pulifrici/

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Gata, m-am linistit! Deci era doar ghinion. Acum am gasit 68! Scuze ca m-am agitat degeaba dar deja incepusem sa o iau personalMai aveam putin si ma luam de gat cu jocul
Cuscra ti-am gasit banuti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Salutare!!!

M_monique sanatate lui Andrei. Ce-a patit? mamica nerfoasa

Olga, mamica lui David iepurasul

Sanatate si de la noi!

Mergi la inceput

Citat:

Intrebare: de cateva zile David face caca mi inchis la culoare si miroase ciudatel...adica pute tare...Poate sa fie de la fier? Caci altceva nou nu i-am introdus in alimentatie. Ii dau fier caci avem o anemie tare urata si in fiecare zi ii maresc doza. Trebuie sa ajungem la 42 picaturi/zi

Desi probabil ti-au raspuns fetele iti mai raspund si eu. Da este de la fier. Cel putin culoarea, ca despre miros nu imi mai amintesc

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Maya25

Olishka, eu stiu ca fierul coloreaza fecalele si le face brun inchis. Mirosul, nu stiu ce sa zic... Vezi sa nu se constipe de la atata fier. Cunosc o fetita ce a suferit f mult de la un tratament cu fier din perioada de bebe.

Zicea cineva de vaccinul de 12 si 13 luni. La 1 an eu stiu de infanrix penta ca se face. Dar la 13 luni? Ce vaccin se face? Imi puteti spune si mie, please?

Multumesc

O sa am grija sa nu e constipe. Trebuie neaparat sa-i dau tratamentul caci i-a iesit 8,8 la analize si este f mica valoarea.

Multa sanatate! Chiar ma miram de ce are nevoie de doza asa de mare. Vezi sa il dai cu vit.C ca se asimileaza mut mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

am programat bebele la doctor in seara asta
nu mai stau ca deja este tare rau; azi a mancat doar 50 gr de legume+carne
ooof, deja am inima in gat

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 10 luni

Ina mananca foarte bine daca o las sa mestece in farfuria cu mancare ... cu mana, cu lingurita sau cu o jucarie... Bine... jumate din papita aterizeaza pe jos si pe scaun dar fac mai multa. Daca nu exista probleme medicale poate incerci metoda "messy"... asta daca deja nu o faci
Sper sa vii cu vesti bune de la doctor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Novus, Silvi8, Gina2008...

Sper ca nu va suparati ca intru sa va felicit pe puishorii cu intarziere......si daca v-ati suparat, inca o data

Alexandra

Crina

Calin Nicholas

Sa va bucurati de copiii vostri, sa creasca mari, sa fie sanatosi, norocosi...sa va aduca bucurii cat mai multe...

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

La multi ani ghiocelului de azi:

Rares Constantin

Felicitari Greierash78

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Am venit si io la drum de seara

Vad ca v-ati tras plantatii, kestii, sinteti mosierese
Ce cultivati pe ele?

Aici s-a-ntors iarna :(( Cica luni ninge

Niko, parca tu incepusei sa il pui pe Mario la olita, mai merge treaba? Noi o punem de o saptamina, doua, dupa fiecare masa si face acolo fie un kk, fie un pipi, fie de-amindoua. Sper sa mearga si sa ne descotorosim de scutece la vara.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput