LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**170**
Raspunsuri - Pagina 17
novus spune:
Gianina chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau, la noi sunt zile si zile ; azi de ex a mancat tot ce i-am oferit, fructele care ieri nici nu a vrut sa le guste, piure de legume+praz+carne pui, iaurt
fotomodelul
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
shasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui saby Mireal ti-am gasit si eu 70 de monede Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009) www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
Mai fetelor voi ma omorati cu monedele astea
Eu am intrat si aseara si inseara asta. Aseara i-am gasit 4 si acum am gasit doar 1Ce se intampla? Cum trenuie sa fac? Eu scriu codul si apoi cand apas imi spune -ai gasit 1 monede pt. Mireal Deci fac eu ceva gresit sau este doar ghinion?????
shasa spune:
citat din mesajul lui pisigri Donati ceva si la baba aici? reclama ilegala - considera acesta un avertismentplantatia-lui-pulifrici/ If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Gata, m-am linistit! Deci era doar ghinion. Acum am gasit 68! Scuze ca m-am agitat degeaba dar deja incepusem sa o iau personalMai aveam putin si ma luam de gat cu jocul
Cuscra ti-am gasit banuti
shasa spune:
citat din mesajul lui olishka Salutare!!! M_monique sanatate lui Andrei. Ce-a patit? mamica nerfoasa Olga, mamica lui David iepurasul |
Sanatate si de la noi!
shasa spune:
citat din mesajul lui olishka Intrebare: de cateva zile David face caca mi inchis la culoare si miroase ciudatel...adica pute tare...Poate sa fie de la fier? Caci altceva nou nu i-am introdus in alimentatie. Ii dau fier caci avem o anemie tare urata si in fiecare zi ii maresc doza. Trebuie sa ajungem la 42 picaturi/zi Olga, mamica lui David iepurasul |
Desi probabil ti-au raspuns fetele iti mai raspund si eu. Da este de la fier. Cel putin culoarea, ca despre miros nu imi mai amintesc
shasa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Multumesc O sa am grija sa nu e constipe. Trebuie neaparat sa-i dau tratamentul caci i-a iesit 8,8 la analize si este f mica valoarea. Olga, mamica lui David iepurasul |
Multa sanatate! Chiar ma miram de ce are nevoie de doza asa de mare. Vezi sa il dai cu vit.C ca se asimileaza mut mai bine
carmenada spune:
citat din mesajul lui Gianina34 am programat bebele la doctor in seara asta nu mai stau ca deja este tare rau; azi a mancat doar 50 gr de legume+carne ooof, deja am inima in gat Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 10 luni |
Ina mananca foarte bine daca o las sa mestece in farfuria cu mancare ... cu mana, cu lingurita sau cu o jucarie... Bine... jumate din papita aterizeaza pe jos si pe scaun dar fac mai multa. Daca nu exista probleme medicale poate incerci metoda "messy"... asta daca deja nu o faci
Sper sa vii cu vesti bune de la doctor .
gigelica20 spune:
Novus, Silvi8, Gina2008...
Sper ca nu va suparati ca intru sa va felicit pe puishorii cu intarziere......si daca v-ati suparat, inca o data
Alexandra
Crina
Calin Nicholas
Sa va bucurati de copiii vostri, sa creasca mari, sa fie sanatosi, norocosi...sa va aduca bucurii cat mai multe...
Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
gigelica20 spune:
La multi ani ghiocelului de azi:
Rares Constantin
Felicitari Greierash78
Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
chatonel spune:
Am venit si io la drum de seara
Vad ca v-ati tras plantatii, kestii, sinteti mosierese
Ce cultivati pe ele?
Aici s-a-ntors iarna :(( Cica luni ninge
Niko, parca tu incepusei sa il pui pe Mario la olita, mai merge treaba? Noi o punem de o saptamina, doua, dupa fiecare masa si face acolo fie un kk, fie un pipi, fie de-amindoua. Sper sa mearga si sa ne descotorosim de scutece la vara.
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose