LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**170**
Raspunsuri - Pagina 15
mireal spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyana27 am si eu plantatieeeeeeee!!!!!! pai cand e vorba de cafea... o sa ma inscriu cu 2 useri ca sa fiu sigura ca fac multa; la asta n-am renuntat absolut deloc, chiar daca monti mi-o interziceabanuti de cafelutza yummy!!!diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009mutzunici la 10 lunicum am venit pe lume |
mireal spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui m_monique
|
carmenada spune:
citat din mesajul lui cami_05 Fetelor, am o problema, cred ca cu capul in primul rand. De cateva zile ma doare sanul stang, ma doare imi trece si tot asa. Dar... de ce zic ca am o problema cu capul, o cunostinta de a mea a fost diagnosticata cu cancer de san si.... m-am apucat eu sa citesc pe internet despre cancerul de san (mai bine nu citeam) si mai scria pe acolo ca femeile care la o varsta mai "inaintata " fac copii exista si riscul de a face cancer. Deci eu si cu varsta si mai am si un chist la sanul stang, sau aveam inainte de a ramane insarcinata, era un chist functional care inainte de CM era mai mare iar dupa mai mic. Sunt dusa ... de cand cu cunostinta aia a mea tot acolo ma gandesc.. HELP Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009) |
Si eu sunt cam in aceeasi oala si cu chisturile (numai ca eu am o colectie nu doar unul) .. si cu varsta Doctorita mea m-a invatat sa ma palpez insa mi se pare complicat asa ca la cateva luni ma duc la inspectie, iar daca ei i se pare ceva suspect ma expediaza la echo. Eu te sfatuiesc sa vorbesti cu doctorul tau, eventul sa te vada sau sa-ti faca o echo.
mireal spune:
Cami, mai bine mergi la doctor si nu iti mai face probleme daca nu le aiProvista, am reusit,multumesc.Plantatia lui Mireal
cami_05 spune:
Carmen cum arata bubitele? Sunt rosii, la pipait sunt aspre?
Despre alergie nu stiu prea multe decat cand la Iulia i-am dat cereale care contin lapte praf, und ajungeau cerealele se facea rosie si ii apareau niste bubite ca si cum a fost piscata dar ii treceau in jumate de ora. Noi nu mancam decat cereale fara lapte praf, mi-a spus doctorita ca e o alergie de contact.
Si Iuliei ii mai apar bubite pe corp, cred ca are o piele mai sensibila, dar nu multe 1,2,3,4 si ii trec in cateva zile.
Eu zic sa astepti pana maine dimineata si vezi atunci ce e cu ele.
Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)
carmenada spune:
Am fost harnicuta si am gasit si eu asa:
Provista - 36 monede
Dyana - 75 monede
Mireal - 33 monede
Am ratat vreo plantatie?
carmenada spune:
citat din mesajul lui cami_05 Carmen cum arata bubitele? Sunt rosii, la pipait sunt aspre? Despre alergie nu stiu prea multe decat cand la Iulia i-am dat cereale care contin lapte praf, und ajungeau cerealele se facea rosie si ii apareau niste bubite ca si cum a fost piscata dar ii treceau in jumate de ora. Noi nu mancam decat cereale fara lapte praf, mi-a spus doctorita ca e o alergie de contact. Si Iuliei ii mai apar bubite pe corp, cred ca are o piele mai sensibila, dar nu multe 1,2,3,4 si ii trec in cateva zile. Eu zic sa astepti pana maine dimineata si vezi atunci ce e cu ele. Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009) |
Exact asa arata ca si cum ar fi piscata de ceva, sunt rosii, dar nu mi s-au parut aspre. Oricum dimineata o sa merg cu ea la doctor.
joanna27 spune:
Mireal 78 monezi
Dyana 27
Pulifrici 62
Provista 42
Sper sa nu ma fi incurcat.
Dyana chiar strigasem catalogu, ma bucur ca ai raspuns prezent.Sper sa fie doar o faza cu mutu, ca beberbecu meu are faza asta de la inceput si pana acum.Si cred ca o sa il mai tina mult si bine.
Vazut fetita de giorgiuly si baietel de Inna, frumosi amandoi.
Novous poze, poze ,poze,poze..sa inteles da?!
Carmenada si noi am avut bubite, a fost o alergie dar nu stiu sigur de la ce.Berbecu a avut doar pe burta putin deasupra pampersului.I-am dat cu Advantan Milk la indicatia medicului, doar o zi si in strat foarte subtire.I-am schimbat si marca de pampersi si de atunci nu i-au mai iesit.Mai mult nu stiu sa iti zic.
carmenada spune:
citat din mesajul lui pisigri Multumesc pentru banuti si cultivatori. Pulifrici i-a ramas numele unui catel de cind era sora-mea mica. Era gasit, plin de purici, produse de deparazitat nu prea erau, si seara il udam pe blanita si ii vinam puricii. Si-i tot ziceam ca e plin de purici, plin de purici. Si sora-mea ne ingina: pulifrici, pulifrici... Am gasitsi eu monede, da nu mai stiu cite pt fiecare.... If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Mortala sora ta Am gasit si eu 53 de banuti.
Cum a ramas cu petrecerea? In ziua "absolvirii" sau in weekend?
carmenada spune:
citat din mesajul lui joanna27 Mireal 78 monezi Dyana 27 Pulifrici 62 Provista 42 Sper sa nu ma fi incurcat. Dyana chiar strigasem catalogu, ma bucur ca ai raspuns prezent.Sper sa fie doar o faza cu mutu, ca beberbecu meu are faza asta de la inceput si pana acum.Si cred ca o sa il mai tina mult si bine. Vazut fetita de giorgiuly si baietel de Inna, frumosi amandoi. Novous poze, poze ,poze,poze..sa inteles da?! Carmenada si noi am avut bubite, a fost o alergie dar nu stiu sigur de la ce.Berbecu a avut doar pe burta putin deasupra pampersului.I-am dat cu Advantan Milk la indicatia medicului, doar o zi si in strat foarte subtire.I-am schimbat si marca de pampersi si de atunci nu i-au mai iesit.Mai mult nu stiu sa iti zic. mami de berbecut Darius Andrei (27.03.2009) |
Ma gandisem si eu ca daca apare doar intr-o zona poate este de contact si nu de la alimente. O sa ma documentez putin. Multumesc