LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**170**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

Fetele am pus si eu 2 filmulete cu Giulia la semnatura...daca vreti sa ne vedeti mergand!

pai maine poimaiine face sngura cumparaturi in supermarket

Ajutati-ma sa imi cresc plantatia

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui
Isabella danseaza de o saptamana e super incantata

o face mama dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly
Fetele am pus si eu 2 filmulete cu Giulia la semnatura...daca vreti sa ne vedeti mergand!Novus pozele de la fratior nu au venit?Georgianamami de Giulia (12.03.2009)11 luni
Giulia, ce plimbareata dansatoare[url=reclama ilegala - considera acesta un avertismentplantatia-lui-mireal/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

buna dimineata!
andrei e bolnav si sta acasa. deja casa mea a ca dupa bombardament, soacra are program de cucoana si nu poate sa vina sa ma ajute, iar eu deja am nervii pe bigudiuri.

sa treaca mai repede boala lui andrei

Mergi la inceput

mireal nu a iesit semnatura baga totul in [ url= .....[ /url] fara pauze

si pe mine nu ma lasa sa iti explic

Mergi la inceput

dupa url = pune " scrii link-ul pui " ] [ / url ]

Mergi la inceput

fetele care ati participat la nestle s-au publicat castigatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Ola!

Asi avea si eu o intrebare: le-ati dat deja kiwi la bebei? Aris, Nikoleta, cu ce l-ati combinat?

Ieri i-am dat nectarine cu banana si branzica, azi ananas cu avocado, banana si mar, iar maine asi incerca kiwi (alergen pana la 1 an, nu? el azi face 11 luni), dar nu stiu cu ce sa-l combin...

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Provista,multumesc.Hai sa vad ce a iesit.Fetelor multumesc pt banuti.Plantatia lui Mireal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

olishka stai linistita ca e de la fier, ai grija la constipatie sa pape cat mai multe fructe si sa nu te sperii ca o sa tot ii dai fier la anemie 8.8 e cam mica valoarea si asa o sa te cam chinui pana se face mare, sa nu te supi pe mine dar asa este el probabil ca tu ai avut anemie pe timpul sarcinii si de aceea..dar se rezolva stai linistita dar cu multa rabdare si papa bogata in fier...o sa ajunga valoarea normala dupa tratamentul cu fier apoi dupa ce nu mai ia fier iar scade si va avea anemie.Sa-i dai mult ficatel de pasare sa pape, spanac, peste si brocoli.

Ela 78 eu dimineata ii dau sa pape zilnic piure de fructe din: portocala, mar, para, kiwi , uneori si putina banana dar mai rar , le dau pe zazatoare si apoi le ingros cu 1 ling cereale..la kiwi il dau prin sita sa se separe semintele ca baloneaza.. asa il dau combinat de la 10 luni si e ok.
Va pupic, in rest suntem bine, mergem in picioruse si facem numai nebunii..tipam in parc ca mai vrem in balansoar..sper sa pun pozici curand din parculet.

Mergi la inceput