Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Buna dimineata

Felicitari la toate fetele pentru vestile bune
Beluistef fii optimista ca totul o sa fie bine

Am fost si eu aseara la dr cu rezultatele si a zis ca din punctul lui de vedere sunt ok, si sa ne vedem peste o luna la control sa imi dea trimitere pt analize si tocmai la 32 de saptamani ma asteapta la ecografie, o sa imi fie tare dor de bebe pana atunci

Va urez o zi buna

Andrei 11.02.2006 si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Buna burtici,

Am pus si eu niste poze cu bebicu in albumul comun, eu zic ca se intelege ceva de ele, cel utin eu inteleg...sper ca si voi sa intelegeti.

Ramo si Alina felicitari pentru sa creasca mari si sanatoase si sa stea la caldurica pana la termen.

Si la mine in burtica cand incepe sa miste este o adevarata SALA DE GIMNASTICA...asta a vazut si dr. ieri ca nu a stat locului nici macar o secunda, dar oricum a zis ca a stat destul de cumintel incat sa masoare ceea ce avea de masurat si observat.

Sa aveti o zi cat mai frumoasa si usoara....se vede ca primavara are de gand sa intarzieeeee ...afara este -1 grad si este destul de rece.

Elena, 22+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neata neata..
ca sa nu ma mai dati disparuta, azi va dau eu cafeaua..:):) cu laptic... la Stefan n/am beut, da acu..mai calc pe de laturi..sper sa nu iasa vreun hiperactiv..:):)

Paula cu Mihai 21+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Am uitat sa va spun ca am avut cd la noi si bine am facut ca l-am luat, pt ca nu mai aveau cd-uri, asistenta a mai adus cateva exact cand plecam noi. Pretul a fost de 440 lei, asta pentru Cris, ca sa stie la ce sa se astepte.

Acum am aflat de necazul Liei…off nici nu pot sa ma gandesc, sa imi inchipui prin ce trece. Groaznic, groaznic, groaznic. Multa sanatate si putere sa treci peste nenorocirea asta.

Inca ceva: colul masoara 3,8 cm, eu zic ca e bine, voi ce ziceti?

Elena, felicitari pentru baietel, eu sunt sigura ca vor disparea chisturile si totul va fi bine.

Va pup pe toate, acum ma apuc de munca.

Alina, 21+

Spiridush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neata si de la mine

Felicitari pentru rezultatele bune la eco. Ce bebelusi dolofani aveti. Abia astept sa merg si eu sa imi vad comoara.

Elena, ti-am vazut flacaul

Despre cafea, eu beau zilnic dimineata o ceasca. Ma ajuta cu . In plus doctora mi-a spus ca nu face rau, daca nu e consumata in exces.

21+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

mersi de coffee, Paula... eu beau zilnic, deci voi mai avea un pitic atomic... se pare ca acu nu mai sunt chiar asa de stricta cu mancarea/bauturile... sigur nu fac abuz de nici un fel...

eu am alta pb...deja au inceput sa mi se vada f tare venele pe sani... am patit-o si cu Eric, din fericire au trecut... cat despre colostru, da, apare... la sarcina trecuta mi-a aparut pe la 5 luni juma, acu iar se pare ca a aparut...

Lia, imi pare tare rau de pierderea suferita... stiu prin ce treci... sper doar sa te ajute DD sa treci cu bine peste experienta asta si sa apara iar bb-lu mult dorit cat mai repede...

o zi frumoasa tuturor!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 22+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Proba de semnatura

Alina, 21+ cu dulce

Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

'Neata burtici si mamici!

Ieri n-am mai putut sa intru pe forum ca o am musafira pe soacra-mea. Nu-i bai, a venit la capitala sa-si faca viza de America sa plece in vizita prelungita la cumnata mea. Oricum, n-am nici o treaba cu ea, dar nu-mi plac nici vizitele prea lungi... asta, ca tot ati amintit de subiect.

Belu, Sheri, Laura ne bucuram pt voi, pt vestile bune despre bebei. Belu sa dea DD sa fie bine la urmatoare eco.

Cu parul de pe burtica... eu oricum aveam puf si inainte si mi-l luam cu ceara. Dar acum am descoperit epilarea cu zahar la un salon si vreau sa incerc pt ca este la temperatura corpului. Am incercat si benzile cu ceara la rece, dar mi-l rupe si n-am facut nici o treaba.

Despre scutece refolosibile puteti sa cititi si sa cumparati la www.eco-baby.ro/" target="_blank">Eco-Baby sau la www.greenbaby.ro/" target="_blank">GreenBaby.

O zi minunata va doresc!

Cris 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata'

felicitari Sheri , Belu si celorlalte fete care au venit de la eco cu vesti bune

astazi merg si eu am programare de la ora 17,30

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

.... am observat ca am devenit mult mai toleranta fata de greselile celor din jur de cand am ramas gravida...

ma uimesc pe mine insami

Elena 16+

...si eu sunt mai toleranta in ceea ce ii priveste pe altii daca influenteaza persoana mea nu mai sunt asa de draguta

Dragaica nu te mai supara, hai fa o poza la patuturi si posteaza-le sa le vedem si noi si sa va felicitam pentru achizitii.

Eu la al meu i-am dat ultimatum...cand mergem in concediu zburam din Bucuresti...si Ikea scrie pe noi clar si fara discutii

fetelor v-ati gandit sa faceti o sedinta foto cu burtica?
... pe mine ma tenteaza dar oare pe la cate luni ...sa fie si burtica mare dar sa nu arat ca un balon umflat? ma gandisem pe la 7 luni...ce ziceti?

Oana 21+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Am uitat sa va spun ca am avut cd la noi si bine am facut ca l-am luat, pt ca nu mai aveau cd-uri, asistenta a mai adus cateva exact cand plecam noi. Pretul a fost de 440 lei, asta pentru Cris, ca sa stie la ce sa se astepte.

Alina, 21+

Spiridush

Merci, Alina. Oricum ma duc pregatita cu cd-uri dupa mine si un stick. Vroiam sa te intreb daca trebuie sa anunt inainte de a incepe controlul ca vreau si cd?

Cris 20+ cu

Mergi la inceput