Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

unde gasesc contul comun?mia spus michelle in cap anterior ca acolo se gasesc e-mailuri cu carti despre copii...dar nu dau de acel cont...pfff sunt cam praf

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Noapte buna, burtici dragi!

Elena 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna seara albinutelor! Nu credeam ca voi avea asa mult de citit....abia sunt la pag.5

Azi mi-am facut curaj si am ajuns la cateva agentii imobiliare sa-mi pun apartamentul in vanzare(e de la mama)...este cu 2 camere si pana vine bebe poate o sa avem unul cu 4
...asa ca Dragaica, Carmen, sunteti niste norocoase ca deja incepeti amenajarile si pregatirile pt bebe.....voi va dati seama cat mai am eu pana la camera lui bebe.......

Laura, felicitari pt vestile bune!dar cate kg ai luat de ti-a spus dr sa reduci sarea?

Elena, fi optimista! Marisor si bebelusul tau

Sheri! bravo! Ai scapat de stres....inseamna ca ai fost tare cuminte

tina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Am pus 2 poze cu burtica, nu va uitati la fata eram dupa dus molesita si somnoroasa.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

burtici......buna dimineata.......

nu am mai apucat sa intru ieri, am ajuns acasa putin mai tarziu ce-i drept, asa ca nu vestile de la eco sunt BUNE....suntem tot fetite,....suntem BINE, avem 197 grame, in grafic a zis d-na dr.
offf...asa m-am linistit, mai ales ca mi-a zis ca nu e nimic in neregula cu marimea burticii mele...nu stiu daca v-am zis, dar cand am ramas insarcinata aveam 59 kg, apoi slabit atunci cu dezlipirea placentei, pana la 55, iar ieri aveam 57.6 kg. mi s-a zis ca e ok.

saptamana asta trebuie sa imi fac analizele de sange ptr TT, iar in 31 sunt programata la eco. (TT).

sunt happy acum...mai tarziu o sa pun pozici,....si mai intru dar trebuie sa mai citesc din urma.....

la toate burticile.......

Ramona 17+ ....cu o scumpica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Neatza burticute!
Eu am ajuns acum la munca si trebuie sa recuperez capitolul trecut si cele 8 pagini din capitolul asta, dar va scriu inainte, ca sunt datoare cu vesti.
Va anunt in primul rand ca e , suntem foarte bucurosi, pentru ca in sinea noastra asa simteam si ne doream sa fie fetita. Este sanatoasa, la masuratori a iesit foarte bine, este cu 3 zile in urma conform ecografului si are 385 g. Mititica, dar recupereaza ea. Din pacate, din cauza placentei si a stratului de sunculita de pe burtica, nu se vede prea bine, asa ca nu am poze reusite, de multe ori nici nu distingeam ce e acolo. O singura data i-am vazut capsorul fara sa fie acoperit de placenta, i-am vazut ochisorii si caputul, iar nasucul era pe jumatate bagat in placenta. Isi sugea degetelul si se vedea cum inghite si lichid amniotic...
Ma duc la citit si revin.

Alina, 21+

Spiridush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

scuze m-am imbatat....vestile de la eco SUNT BUNE....nu m-am exprimat eu bine in mesajul precedent....scuzati-ma!!!!!!!!!!

Ramona 17+ ....cu o scumpica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

'Neata burtici!

Dragaica, oricum prioritatile ti se vor schimba automat dupa ce nasti, ai sa vezi. Cand vei intra intr-un magazin, nu o sa mai mergi ca din pusca la raionul cu parfumuri sau bijuuri, vei merge tinta la cel cu hainute &j ucarii pt copii. Si oricum de acolo vei pleca cu portofelul gol...

puiutz, la dr mai merg pe 15. Dar oricum tb sa stea la macerat o saptamana. Referitor la intrebarea ta: presarea colonului pe uter nu-i produce niciun discomfort pt ca are lichidul amniotic care il protejeaza . Problema ar fi la efortul pe care il depui. Ai grija

bumblebee, in iulie se face un an de cand am renuntat la tigari. Cafea beau, recunosc , dar in scopuri medicinale ( + tensiune). Bafta la eco azi! Tot la Dr. D. te-ai programat? Daca poti, da detalii

enik, preotul ne este prieten de familie , noi stiam ca asa o sa-i faca, dar prietenii si rudele mele venite de departe au ramas inmarmuriti. Scuturatul cica are rostul lui: sa se scuture copilul de toate relele.

ramo, mie dr mi-a zis ca azi imi face eco si maine merg la recoltat sange pt TT (adica peste vreo 2-3 sapt, dar intelegi tu ce vreau sa zic). Eco si recolta tb sa fie apropiate ca termen.

Acum fac si eu ca lupul moralist: reduceti consumul de sare, nu vreti sa aflati cum e sa ai picioarele ca niste butuci... Sarea nu se reduce pt ca ar ingrasa ci pt ca forteaza organismul sa retina apa in tesuturi.

Cristina 14 s & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Neata' si de la mine burtici cu delfinasi...
Offf...tare as mai fi vrut sa fie vineri azi, sa vina week-end-ul mai repede. E plictiseala mareeeee la munca...
Va pe toate...

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 15+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

neatza

azi e baba mea si e urat afara

racusor
asa ma bucur ca tu simti puternic bebelul..la mine e mai finut acum sper pana la 21 de saptamani sa capete forta

----------------------------------------------
my somebody....

19+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput