Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 7
eladea2005 spune:
Noapte buna! abia reusesc sa va citesc...va lasasem la capitolul trecut si voi...
somnic pufos!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 22+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Mycya spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Dar cand stranuti e aceeasi chestie????/ Eu sunt alergica si stranut des, uneori mi-e teama, simt ca-mi fortez abdomenul http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 15+ |
eu de cand sunt insarcinata stranut zilnic de cateva ori,inainte nu.dar nu cred sa provoace contractii ca doar is incordari de abdomen scurte,cand esti constipat te incodezi mult mai mult si timp de mai multe secunde.
17+
lalala13 spune:
felicitari pentru vestile de la eco..numai grasunei
cat despre parul din jurul buricului....exact la asta ma gandeam si eu azi
----------------------------------------------
my somebody....
19+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
racusor2010 spune:
noapte buna delfinariu
si eu dorm in fund pe canapea...cica m-am dus sa aerisesc camera si acum miroase in toata casa a cartofi prajiti asa patesc mereu de la vecinele de mai jos
sa speram ca se culca si bebe ca are program de aerobic acum si voi il simtiti uneori de parca se izbeste de burtica gata gata sa iasa? ca al meu bebelin uneori da niste suturi, ca imi fac griji sa nu se raneasca
gata, am schimbat si semnatura
Bulina 22+ cu
racusor2010 spune:
uitati ce scrie pentru saptamana 23
In alta ordine de idei - va puteti simti ca "o sala de gimnastica". In interiorul dvs sunt tot felul de rasuciri si invartiri. Trebuie sa va prezentati la medicul ginecolog pentru un examen al cervix-ului ( in vederea eliminarii riscului nasterii premature).
Picioarele incep sa vi se umfle si apar vene varicoase. Nu stati picior peste picior, iar daca va odihniti, asezati o perna sub picioare. Purati colanti speciali pentru femeile insarcinate. Prin intinderea muschilor uterini puteti o durere ca un junghi. Nu va speriati! Odihniti-va!
Este posibil sa apara primele picaturi de lapte din sanii dumneavoastra. E semnalul ca acestia sunt deja pregatiti pentru minunata lor misiune: alaptarea puisorului.
Bulina 22+ cu
Sheritra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Dragaica ma faci sa rad tare tare!!!! eU AZI AM COMANDAT MOBILA , ajunge in 8 saptamani, tapetul ajunge intr-o luna, am deja 2 genti de hainute cumparate, am luat mocheta , trebuie sa ma ocup dupa ce termin cu camera , cu lista de spita, imi place sa le iau usor usor, ca sa nu obosesc si sa profit de reduceri! Am comandat deasemenea lenjeriile, baldachinurile pentru patutul portabil si pentru patutul fix, ca eu le am si structurate pe ce si unde va fi, , eu nu m-as supara de entuziasmul sotului, lasa-l sa traiasca bucuria de ce sa fie partasul stresului tau!, si iti spun cu drag! http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png Doamne Ajuta-ne!!! 18+ cu |
Ce tapet ai luat? Ai o poza a situ-lui? Si eu caut, trebuie sa fac camera Alesiei! How much?
Shery 19 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
CarmenAlbu spune:
Shery am luat jumatate (de jos pana la jumatate 120 cm inaltime )roz bombon, si de la 120 cm pana la tavan cu printese ursuleti cu baghete magice si iubire pe fond alb, maine pun o poza in album, sunt cam peste tot eu o sa-ti dau numele siteului imediat ce ma uit maine pe hartiile de comanda, scumpe nu sunt, pleaca de la1 euro metrul si ajung la 10 euro metrul, deci te poate costa intre 100 euro si max 300 cea mai buna calitate la o camera de 11 metri patrati cum este a fetitei mele, si tot aceeasi firma de obicei vinde si draperia cu cortina in tonuri similare, eu am luat perdeaua alb din matase cu flori albe si cortina roz in dungi roz din matase fff groasa, vor fi cat geamul, nu imi plac lungi pana in pamant!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
18+ cu
deveghe spune:
Seara buna tuturor!
Lia, imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat, sunt alaturi de tine si iti doresc sa fii sanatoasa si sa ai putere!
Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & 16+