Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Vai fetelor,daca stiam nu mai puneam filmuletul.Scuze,mii de scuze.Nu vreau sa vi se faca rau .Eu am zis ca na..poate sunteti curioase.
Michelle secretul a constat in sex.Prima oara am crezut ca isi bate joc de mine dar chiar a vorbit serios.A zis ca a facut sex si miscare pana in ultima clipa,iar mama mea o stiu: e o persoana extrem de energica.Chiar si cand statea in spital cu hemipareza,tot se ridica,nu are stare.
Asa mi-a recomandat si mie,mult ca face bine,iar asta a aprobat si doctorita mea.Slava Domnului ca nu mi-e rau de la asta ,numai ca sotu se gandeste ca daca nu cumva il "hâtzâná" prea mult pe bebe

20+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Asa deci.... la greu.. pai noi nu am facut decat o data de cand sunt graviduta...pana si-a facut sotul curaj, ca ii era rusine de bebe cica...si cand am comis-o nu am reusit ca lumea pentru ca m-am stramtat de zici ca-s virgina Chiar nu stiu ce o sa ma fac...trebuie sa incercam mai des, sa profitam de trim. II cat ma simt inca bine. Poate ajung la normal

Elena 16+

la mine dimpotriva nu stiu cum de dar parca facem mai des,acum sa vedem cat o tinesper sa nu imi piara pofta

17+

Mergi la inceput