"Dovlecei de sept-oct 2009 *99* 7 luni!"

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

am vazut pozele de la ziua lui Patrick si cu ele in gand va urez somn usor. Asia, aveti legatura... over and out

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

seara buna

ma apucasem de recuperari insa s-a trezit anna ..

raluk te pup dulce. sa stii ca, chiar as lua din greul tau! ce recuperari frumoase faci tu!

mimika multumesc pentru floricele, ce scumpi sunt gemenutii tai!

raluci si puiul tau ce mare s-a facut si ce dragalas e.

uka fotomodel o faci pe carinuta!

mary uf si eu am momente in care simt ca voi claca .. cand se pun amandoua pe plans .. dar ma mobilizez si merg mai departe. cu luatul temperaturii aveam si eu probleme cu eva si mi-am luat un termonetru de ureche de la omron. am avut un mic shou pana l-a accewptat iar acum imi cere ea sa-i iau temperatura ..

alex imi pare tare rau de laptop.

selen ebruska este superba! si freza ta imi place tare!

nela ma bucur tare ca ana papa bine. s-o pup eu pe ea de margelata! ce frumos ati petrecut la plaja!

gata un capitol .. ma intorc

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

La multi ani Andreea Maria!!! de DanaDam

www.flickr.com/photos/47523886@N06/4405079016/" target="_blank">frumosul
La multi ani Eric Tudor!!! de aida

SA cresteti mari si frumosi,sanatosi si voiosi!Sa va bucurati parintii mereu!

Pt vizualizare poze,trebuie sa va logati cu userul comun.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

karolina e primul copil pe care-l vad pe burta in bouncer
Ce draguti sunt copilasii tai Clodute.
E o poza in care parca danseaza Patrick, in fata frigiderului....e foarte faina.

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

hai mai fetelor.....ce naiba....are dreptate Fragutza....ce-i cu voi ?

Neata Sabina

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Io0anna ai fost tare scumpa cu faza cu robinetul... auziti la ea,sa se termine lapticul ca la robinet...
Iulia mami,Luto cu siguranta nu a vrut sa te puna la zid,aluzia era clara catre o anumita persoana sau altele asemenea ei ,nu catre tine,dar ca de obicei,cei cu bun simt se simt mai prost decat cei in cauza,pe care ii doare la basca.
Apropos de dr cu ustensile din secolul trecut,dr de fmilie al soramii,de la tara,inca umbla cu trusa aia grea,din inox,dupa el.A mea are tot de alea de lemn,de unica folosinta,despre care spuneati si voi,si chiar daca are cabinetul intr-un apartament cu 3 camere(din care foloseste 2,ca una e cabinet stomatologic),niciodata nu te da afara din cabinet cu bebelul in brate,te asculta cu rabdare,iti explica cu rabdare si mai si repeta daca esti uituca la fel ca mine,si uiti de la mana pan' la gura
Bunaciune Hepi imi pare rau ca ai trecut prin grele cu doctori incompetenti.. Are el grija DD si de oameni ca astia.
Fragutza ,beshtie mica ce esti, urmareste de-acum incolo numai strazile unde se lucreaza,si o sa vezi ce o sa ii placa la plimbare lui Natalix,

Lali Lacra de
Paul-Iulian
Paul-Iulian...Paul si mamica lui
fetita,bucalata;despre .fetita.bucalata
Nasterea lui Paul_Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna fetelor!
Imi pare tare rau ca nu am mai apucat sa va scriu nimic, in ultimele zile am iesit zilnic afara, la plimbare sau cu diverse treburi, asa ca efectiv nu am avut timp de forum. Poate daca vin iar ploile zilele astea sa am mai mult timp liber.
Imi este si rusine, ca fete minunate ca Raluk sau Monikus, care desi sunt asa de chinuite, reusesc sa scrie mesaje asa de frumoase, la toata lumea, si eu nu sunt in stare de asa ceva.
Am vazut toate pozele voastre, de fapt eu citesc in timp ce alaptez si din cauza asta nu pot raspunde pe loc, si nici nota.
Am vazut ca au aparut dintisori, felicitari Luci, Dana, Raluca si sigur mai erau!
M-a distrat Raluca cu gelatina! SI mie mi se pare scarboasa, dar in prajitura nu se simte!
Miha, felicitari pentru apartament, ma bucur pentru voi!
Astept cheful de casa noua!
Ellenuta, offf, ce rau imi pare de Anna! Nu stiu ce sa zic, ca nu ma pricep, dar va tin pumnii sa luati cea mai buna decizie!
Anco, te imbratisez cu mult drag!
Claucia, deci ne intalnim la Bran!!!! Uraaa!!!!!!!! Eu deja am facut rezervarile, si am platit azi jumatate din suma. Sa nu mai amani nici tu mult, ca in perioada aia cred ca se termina repede locurile. Si inca ceva, sa nu accepti cazare in Casa Taraneasca, care desi are camerele enorme si faine, are un fel de scari la intratea in vila, nu stiu cum sa explic, dar sunt deosebit de periculoase pentru copii, pot cadea printre trepte de la inaltime mare. Nu stiu ce o fi fost in capul lor, ca si mie imi era frica sa le urc.
O sa ne distram fain acolo, mai ales copiii. Sa te uiti la pozele de la semnatura mea, ca am cateva de anul trecut, tot de 1 mai, au fost super petreceri, si pentru copii si pentru adulti. Si o multime de locuri de joaca, inclusiv in restaurant era o camera cu muuulte jucarii si desene animate, ne-a priit si noua masa. Si calarie pe ponei, si multe altele. Acum am citit ca au si piscina acoperita. Hai sa ma potolesc, ca zici ca sunt actionar la vila asta, asa de mult am laudat-o.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

selen pe burnei il gasesti la budimex, actualul marie curie.

kateryna ma gandesc cu drag la voi si ma rog sa fie totul bine!

dar monicuta a noastra si cu zgatix pe unde umbla??

luci felicitari pentru dintoc!!

alex eu ii fac baita in fiecare seara. iar de scos .. cand ploua si e ceata .. nu .. cand ploua ca mi-e lene sa spal rotile carutului si cand e ceata ca asa mi-a spus doc ..

uka sanatate bunicii!

clau saru-mana ptr info, ati luat pachetul de la o agentie din ro?

danutza felicitari pentru !

gata inca un capitol .. pana va ajung, voi mai dati gata un capitol.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'neatzaSabina,promta ca de obicei,cu felicitari pentru sarbatoriti.Imi trimiti si mie userul si parola pe pm,please,sa vad si eu pozici facute de tine?
Mai,am si eu o intrebare,sper sa nu se supere careva,dar decat sa par insensibila,mai bine sa fiu toanta : ce s-a intamplat cu kateryna,ca eu nu stiu povestea?

Lali Lacra de
Paul-Iulian
Paul-Iulian...Paul si mamica lui
fetita,bucalata;despre .fetita.bucalata
Nasterea lui Paul_Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Cristina, m-am gandit la tine, am presupus ca ai iesit mult afara.

Si ca te-am prins, cum se procedeaza cu gelatina asta?

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput