"Dovlecei de sept-oct 2009 *99* 7 luni!"

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

A... si buna seara, mamici dragi!

Saru'mana tanti Luto! Sa nu ma trageti de urechi fiindca am uitat sa dau binete.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Bia tocmai am citit postarea ta de aseara. Cum mai esti? Tot asa a supt azi-noapte Mosorel?

Nu ma pricep cu faptul ca suge mai mult noaptea. La noi suge MAI BINE noaptea, si deci poate ca suge mai mult. Dar nu pentru ca ziua nu ar vrea, si ziua vrea, dar urla, si tot vrea la san si trage si urla.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Noi suntem cam tot la fel dar incep sa am din ce in ce mai mare convingere ca e de la durerea de gingiute. Ca sta saracul la masaj cu gura deschisa cat o pestera. In plus, in partea dinafara a gingiei nu pare umflata, dar pe dinauntru da. Incerc sa-mi amintesc cum a fost cu dintii la puiul meu cel mare si nu am nici o amintire in afara faptului ca primul i-a iesit la fix sase luni. E clar, am functii cognitive ruginite rau!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Mda,deci nu se bucura nimeni pt fructele si legumele din plastic...si eu care eram in al 9-lea cer
Glumesc

Uite aici cineva care se bucura...Dana,multumesc

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ana sta cu ochii pe pereti si nu da semne ca ar vrea sa doarma..ea, care dormea de la 21:30..mititica! cred ca-i si ea mandra pentru zimtisor!

multumim frumos pt felicitari! cu siguranta, este un moment emotionant..

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Ceea ce ma sperie cel mai tare e ca daca va continua sa u pape bine o sa-mi pierd lapticul si cum el nu vrea formula iar cu diversificarea n-am progresat de la suculet de mar cu morcov, ce ma fac?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

ellenutamie imi tremura chilotii numai cand citesc asa ceva.....eu iti doresc multa putere si curaj ca pitica se va reface imediat. Multa sanatate.

miha84imipare rau ca nu te-au felicitat fetele la dintisorii lui Iris, masimt tare naspa la faze ca asta....ca pe mine m-au felicitat asa mult :(
Apartamentul cel nou e cel de la babuta sau altul ? Felicitari oricum si cumparatori darnici la cel vechi.

dana ce bucurie cu zimtisorii astia, te pup si felicitari pt Ana cea draguta si cuminte ca o zana din povesti.

raluk6 nu e legatura intre mame si stari de bebelusi, alea sunt basme..... Alex vrea sa fie in centrul atentiei si sa il tii tu mereu in brate.....e un baiat destept si frumos foc.....Nu ca ai fi tu rea ....ce naiba ?

anco eu una ma bucur ca ai revenit sa scrii,inca mai am in minte discutiile tale cu Aida si mersul la o tigare....

E uimitor cate lucruri deosebit de importante uit si cate amanunte ca acestea tin minte

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

grazzie

Apropo de amanunte bizare tinute minte, Anco, oare gresesc? Eu retin ca atunci cand ne interesam noi de marsupii tu erai stresata cum vei cobori 9 etaje cu caruciorul, ca vei putea numai cu sotul. Si noi am propus marsupii pentru amandoi, din moment ce iesiti impreuna. Si tu ai zis ca sotul tau nu ar iesi cu copilul in marsupiu. Stiu ca mi s-a parut ciudat, dar m-am gandit ca sunt mai multi barbati orgoliosi.

Dar cand am citit povestea ta, Anco, m-am cutremurat... cum se poate asa ceva, aveam impresia ca numai in filme se intampla asa ceva... pai voi aveti pozele alea frumoase cum ati mers la nu stiu ce restaurant la munte... nici nu pot asocia in capul meu ca un barbat care are sotia insarcinata cu copiii lui se poate gandi la altceva. Ca sa nu mai spun de tragedia de a te lasa sa te ocupi de doi copii! Ingrozitor, e clar ca e nevoie de amandoi parintii... Si chiar de sarbatori!!! Offf, scumpa de tine

Sunt aici cateva fete care nu se plang, desi eu in locul lor ori as fi deprimata pe fundul butoiului, ori m-as plange toata ziua. Cand ma gandesc prin ce treci tu, prin ce trece scumpa de Katteryna (care mai are puterea sa ne transmita mesaje ...), imi vine sa imi trag cateva palme ca indraznesc eu sa ma plang atata...

Jos palaria, fetelor

da, amanunte bizare precum acestea ma bantuie si acum. trebuie sa trag singura de doi copii, doi copiloi, de peste 9 kg fiecare. numai fetele cu gemeni stiu ce inseamna sa schimbi 2 copii, sa imbraci 2 copii sa iesi din casa cu 2 copii, chiar si la casa stand.nu ma plang, ba dimpotriva , ii multumesc lui dumnezeu ca mi-a dat 2 copii sanatosi.
am considerat ca e momentul sa va spun si voua ce mi s-a intamplat mie. atat.si asa e, totul a fost perfect in relatia noastra pana cand a aparut aceasta "domnisoara".iar cu iesitul sotului cu marsupiul, eram sigura ca nu va face asa ceva pentru ca il cunosc (sau ma rog, il cunosteam), dar nu l-am pus nici sa dea papa cu biberonul, nici sa schimbe pampers, nici altceva si totusi, probabil s-a simtit amenintat, si-a simtit "tineretea"amenintata. nu are nici cea mai mica importanta ce a simtit el, pentru ca nu merita sa ma gandesc nici eu si cu atat mai putin voi, ce a simtit el.
va pup si va imbratisez pe toate si ma bucur asa mult cand vad ca toate imi sunteti alaturi.
ma pun la culcare, ca nu se stie cand ma trezeste vreun pici, care va fi odihnit, ca doarme de la ora 18.00 deja.

anco, mamica de robert si darius (07.09.2009)

poze

7 martie facem jumate de an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Buna noapte

Raluk - multu , o sa iau si eu una sa vedem care-i treaba

Iulia - multumim ca ne-ai impartasit trista experienta, bine ca bebe e bine si ramane din pacate gustul amar al faimei doctorilor

Biaz - orice ar fi pupam sa treaca repede

Noapte buna

Raluca, mamica de Remus alias Bubu(8 nov '09)

Poze BUBU
asa creste Bubu
"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

A... si buna seara, mamici dragi!

Saru'mana tanti Luto! Sa nu ma trageti de urechi fiindca am uitat sa dau binete.

_

Bia tocmai am citit postarea ta de aseara. Cum mai esti? Tot asa a supt azi-noapte Mosorel?

Nu ma pricep cu faptul ca suge mai mult noaptea. La noi suge MAI BINE noaptea, si deci poate ca suge mai mult. Dar nu pentru ca ziua nu ar vrea, si ziua vrea, dar urla, si tot vrea la san si trage si urla.

Noi suntem cam tot la fel dar incep sa am din ce in ce mai mare convingere ca e de la durerea de gingiute. Ca sta saracul la masaj cu gura deschisa cat o pestera. In plus, in partea dinafara a gingiei nu pare umflata, dar pe dinauntru da. Incerc sa-mi amintesc cum a fost cu dintii la puiul meu cel mare si nu am nici o amintire in afara faptului ca primul i-a iesit la fix sase luni. E clar, am functii cognitive ruginite rau!

_

Inseamna ca nu a fost rau de tot daca nu ai ramas cu traume . Tinem pumnii sa iasa usor!

Si pe mine m-a trezit azi-noapte din ora in ora. De 4 ori sa pape, si de celelalte ori doar sa-l plimb sa-l adorm la loc. Deci ceva il deranjeaza, ca noaptea la noi era foarte ok.

Ceea ce imi aminteste ca azi-dimineata la 5 era sa adorm plimbandu-ma cu el in brate (mda... se pare ca se poate si asta, pur si simplu mi-au picat ochii si am simtit pentru o sutime de secunda ca mi se relaxeaza toti muschii...). M-am speriat tare ca era sa-l scap si mi-am promis ca acuma seara ma culc la 10

asa ca nu mai stau mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Fragutza - cat te-am asteptat... chiar eram ingrjorata. nu stiam de ce ai disparut. si tocmai azi....
ai venit tu cam tarziu, ca mi-e cam somn si plec la culcare, da' vorba ukai, macar n-o sa ma perpelesc la noapte de grija voastra, acum ca stiu de voi.

deci nataliei ii place cu picamaru'. da ma, au astia mici niste preferine...nu ti-am zis ca maia cand e nervoasa se linisteste numai daca il aude pe geoana la tv?

te pup si felicitari pentru copilu' de 6 luni .

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

M-am plans ca o turturica in seara asta. E clar, nu sunt benefica pentru forum. Ma retrag si eu la nani ca toata lumea doarme si eu, singura bufnita din casa nu am nici un spor la lucru.

Noapte buna mamici dragi si vorbarete!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Ana sta cu ochii pe pereti si nu da semne ca ar vrea sa doarma..ea, care dormea de la 21:30..mititica! cred ca-i si ea mandra pentru zimtisor!

multumim frumos pt felicitari! cu siguranta, este un moment emotionant..

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

vrea party

sau macar cadou

Mergi la inceput