Fiv in Ungaria 94

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Hai, Mami! Mai ai 5 minute... curaj!
timea30, din cate stiu eu, gonalul e pe lista de compensate 50%, dar doar in limita plafonului de 300 ron (pretul intreg)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

gata!!! am facut-o si p-asta!

citat (stie ea cine ): un fleac m-am ciuruit!!!!

ma sa stiti ca afost chiar usor! chiar daca am avut emotii mari si imi tremurau mainile!!! nu m-a durut! m-a usturat doar un pic cand am impins continutul seringii! in seara asta a fost de obisnuiala... maine trecem la 3 bucati!

pamy, feli

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

bau...sonya...noi stam la korall...ne gasesti la camera nr 4...sa bati la usa la noi cand ajungeti.

Mergi la inceput

m-am inrosit un pic de la suprefact! e normal?

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

feli pe cand testul??

cand ne anunti ca vei fi mami?

Mergi la inceput

samira ai fost la viena azi?

chiar!!! felicia la raport! pe cand testul?

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy spune:

mami vreau o facusi si pe asta .Si eu ma inroseam putin de la decapeptyl, dar pana maine iti trece
Eu maine dimineata merg la analizele ptr anestezie si hepatita B si C iar cum am inceput cu AC de trei zile mi-am sunat medicul de familie ca sa intreb daca pot sa fac analizele astea sub AC.Mi-a zis ca nu e nici o problema si pot sa le fac.Mi-a urat bafta la FIV si cam avea chef de glume,doctorita mea.Mi-a zis ca in cazul in care nu reusim nici acum sa nu ma stresez ca ma trimite ea la o manastire in Serbia sa mananc nu stiu ce fel de struguri si atunci sigur o sa fac bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

eu stau la castle garden.
dar sigur ca iesim.
sonya, da-l incolo de PGR, ca se reglaza cu medicatie. nu e asta o probl.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

mami_vreau, se poate inrosi nitel locul.chiar poti vedea o galma sun piele, dar se resoarbe. oricum, vezi ca pk are obsesie, intreaba mereu ce-ti mai face buricul.

sa vezi ce ne mai vizitam noi pe acolo pe la unguroi.

HELP!fetele cu protocol cu AC, eu sunt in alea 3 zile de pauza, si nu a, avut nicio sangerare. fac injectia maine, da?
citez din pk: you MAY experience some bleedings. deci, pot si sa nu am cm in zilele astea, eu dau inainte cu tupeu la tepuri, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimi

mami,sa fie du bun augur injectarea!!!
am fost ieri la Viena.

adi,nu e obligatoriu sa sangerezi in cele 3 zile de pauza...poti sangera dupa primele injectii.

sa tinem pumnii azi surioarelor noastre de suferinta diana si speranta...sa aibe ovocite multe si de calitate...si sa treaca cu bine peste punctie.

pam pam

Mergi la inceput