Fiv in Ungaria 94
Raspunsuri - Pagina 17
sonya_mea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 da de mine v-am zis ceva??? nu...hai sa va zic: am endo de 8,5 mm....foliculi cam de 15mm toti...mai fac 2 zile de Menopur-2 fiole si 1 Cetrotide pe zi. |
ce bine stai samira , bravo, felicitari
Eu...sunt pusa pe jar rau de tot, nu mai zic de emotii(nu mai am unghii la maini)
sonya_mea spune:
citat din mesajul lui speranta2008 Vin cu vesti de la Budapesta. Miercuri ne pregatim pentru transfer. Vom stabili miercuri cati vom transfera. Cred si sper sa fie bine. |
Fetelor, eu zic sa intram in sala de transferuri sa o tinem de mana pe speranta, unde multe puterea creste .
ai grija de tine
cezara66 spune:
citat din mesajul lui felicia_ La Multi Ani, viitoare mamici! Cezara? "De multe ori pierdem micile bucurii, asteptand marea fericire..." (Pearl S Buck) |
Astept sa vad cat peste 100 este beta al tau!Teste de urina ti-ai facut?
Eu nu fac prea bine-am o criza de fiere........
felicia_ spune:
Cezara, n-am facut! O sa fac doar daca sunt sigura ca iese si a doua liniuta, ca de una m-am saturat!
Sonya - usurel, ca ai timp pt emotii! Fa-ti o lista cu intrebari, ca sa nu uiti ceva.
adipapazi spune:
speranta, miercuri ajung, 10.30. pai nu te-ai prins? venim sa-ti facem galerie! pui 3: unu pt mine, unu pt mami_vreau, unu pt sonya. peste 9 luni nasti, apoi ii botezam noi 3!
samira, ce deseneaza pk acolo, bravo, bravo, ravo, cata omogenitate!tinem pumnii
felicia, cezara
mami_vreau spune:
ma bucur tare mult ca vom fi in grup mare miercuri la clinica! mi-ar placea sa organizam si iesire miercuri seara! sunteti de acord? cine se baga?
mai fete dragi, eu vreau sa stiu ce a facut lidia... n-am vazut-o pe forum si nici samira sau speranta nu au zis nimic de ea! s-au fertilizat outele? cand face ET?
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
sonya_mea spune:
citat din mesajul lui adipapazi speranta, miercuri ajung, 10.30. pai nu te-ai prins? venim sa-ti facem galerie! pui 3: unu pt mine, unu pt mami_vreau, unu pt sonya. peste 9 luni nasti, apoi ii botezam noi 3! |
Eu sunt de acord
sonya_mea spune:
citat din mesajul lui mami_vreau ma bucur tare mult ca vom fi in grup mare miercuri la clinica! mi-ar placea sa organizam si iesire miercuri seara! sunteti de acord? cine se baga? mai fete dragi, eu vreau sa stiu ce a facut lidia... n-am vazut-o pe forum si nici samira sau speranta nu au zis nimic de ea! s-au fertilizat outele? cand face ET? Laura mutatia MTHFR C677T heterozigota |
Mami, cred ca cel ma bine e sa stabilim acolo la clinica, unde mergem, Eu oricum ma bag ( sper din suflet sa-mi dea PK vesti bune)