Bravo Bianka&Stefanna ! Iepu de mar-apr 2010(109)
Raspunsuri - Pagina 7
annya9 spune:
Uite Miria, poate comanzi www.papet.ro/produse/30-produse-din-hartie/33-cartoane-pentru-carti-vizitafelicitariinvitatii-etc.-format-a4/119--carton-vargat/" target="_blank">aici.
Vezi ca la CONTACT gasesti si magazine unde poti cumpara direct.
32+
Radu Alexandru
poze
dayanara spune:
rebiana citesc pe un site cu regim, dieta pt a proteja bila, sa se manance lent, putin si des, supe, piureuri, paste, carne la cuptor in cantitati mici, de evitat ar fi orice prajeala, cacao (ciocolata),
mezeluri si tot ce are multa grasime,oua, unt si margarina si sosuri picante
cu somnul nu stiu ce sa.ti spun, eu cand n.am somn dau drumul la tv sau stau pe forum si pana la urma adorm
sa treaca
roxana
35
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
cristina30 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Rebiana27 Felicitari Stefanna! Bun venit pe lume bebe Luca-Alexandru!![]() Ami esti o dulce! ![]() Vladi tinem pumnii stransi pe 13 sa fie usoara nasterea! Diana, Andira m-ati minunat cu ceea ce lucrati!! ![]() Fetele, care stiti, ce pot manca pentru a nu mai "deranja" fierea sensibila? Intrebarea 2: Cum sa fac sa dorm?? ![]() Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie ~Luna a noua!!!~I can't fake with dignity so i'll not try!! |
Rebiana cred ca trebuie sa iei legatura cu Plateea de la pufuleti, ca parca ea a avut probleme asemanatoare daca nu ma insel.
Cristina
37+
Ingrid Evelina si Magnus Tiberius (7.04.2006)
miria_cristina spune:
ANNYA - Multumesc!
L-am gasit si eu pe asta mai devreme, de ziceam ca nu stiu daca accepta comanda mica. O sa sun maine sa vad, desi ma indoiesc.
Si mai vreau o carioca, tus sau orice care sa scrie auriu.
Cristina +31
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui dayanara rebiana citesc pe un site cu regim, dieta pt a proteja bila, sa se manance lent, putin si des, supe, piureuri, paste, carne la cuptor in cantitati mici, de evitat ar fi orice prajeala, cacao (ciocolata), mezeluri si tot ce are multa grasime,oua, unt si margarina si sosuri picante cu somnul nu stiu ce sa.ti spun, eu cand n.am somn dau drumul la tv sau stau pe forum si pana la urma adorm sa treacaroxana 35 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Roxi,
Mercic!Cam asa mananc eu.. putin si des; fara grasimi, prajeli, adio cioco!!.. si tot mi-e teama de recidiva! Neavand voie sa iau niciun medicament ca protectie si avand funduletul fie-mii postat fix in zona ficatului/fierii... teama creste.
Nu am prea avut probleme cu somnul.. m-a dat peste cap criza aceea de bila; nu ma ajuta TV-ul; adorm f greu, undeva in jur de 4 dimineata!
Mami de Luca
again ~
... dulcea si frumoasa printesa rozalie ~Luna a noua!!!~I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
Cristina asa-i, Plateea a fost internata din cauza colicii biliare in timpul sarcinii! 
Mami de Luca
again ~
... dulcea si frumoasa printesa rozalie ~Luna a noua!!!~
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Stefanna spune:
S-a nascut pe 1 martie, cea mai frumusica iepuro-pisica nascuta pe taram canadian.Sint mami de LUCA-ALEXANDRU, mic, mic si deocamdata cuminte.
FELICITARI la noile mamicute si la cele care isi aduc iepurasii pe lume.
Stefanna mami de
si
39+ 
nafi spune:
| citat din mesajul lui Stefanna S-a nascut pe 1 martie, cea mai frumusica iepuro-pisica nascuta pe taram canadian.Sint mami de LUCA-ALEXANDRU, mic, mic si deocamdata cuminte. FELICITARI la noile mamicute si la cele care isi aduc iepurasii pe lume. Stefanna mami de si 39+ ![]() |
Felicitari Stefanna! Recuperare rapida!
Bun venit Luca-Alexandru! Sa cresti sanatos si mandru ca un brad!

35 +
Riccardohttp://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui Stefanna S-a nascut pe 1 martie, cea mai frumusica iepuro-pisica nascuta pe taram canadian.Sint mami de LUCA-ALEXANDRU, mic, mic si deocamdata cuminte. FELICITARI la noile mamicute si la cele care isi aduc iepurasii pe lume. Stefanna mami de si 39+ ![]() |
FELICITARI STEFANNA!! BUN VENIT PE LUME LUCA-ALEXANDRU!! 
Mami de Luca
again ~
... dulcea si frumoasa printesa rozalie ~Luna a noua!!!~I can't fake with dignity so i'll not try!!
Jasmine spune:

BRAVO STEFANNA!!!

rebiana - nu ma pricep dar sigur trebuie sa fie niste ceaiuri care te pot ajuta in perioada asta cat nu poti lua medicamente
imi pare rau ca tot nu ti-e bine :((
34+ 

Felicitari Stefanna! Bun venit pe lume bebe Luca-Alexandru!