Bravo Bianka&Stefanna ! Iepu de mar-apr 2010(109)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Intru in pic pe fuga. Azi iar o gramada de drumuri de facut.

Am zisat iar ca am nascut si era un soare frumos si cald iar eu ma certam cu dr si asistentele sa ma lase afara ca nu am nimic.
Pana la urma l-am convins pe sot sa ma scoata afara la soare si era asa de bineeee.

Bine ai venit bebe Eric Andrei. Bianka refacere super, ultra usoara.

Bine ai venit bebe Luca Alexandru!! Refscere usoara Stefanna

Bumbita - mie nu-mi place rozul-prafuit la un covor pt camera lui bb, doar daca ar fost combinat cu in gri deschis-deschis. In rest e haios. Nu stiu cum aveti voi peretii dar imi suna mai bine : galben sau verde cum zici tu, sau rosu, sau mov..

Andra - sanatate lui bb mic. Sper ca nu a racit ci e doar putin mucios

Denisa, 35 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Vladi si Roxy, ma inscriu si eu in clubul...mami cu 2 pui..in pat serios, nu stiu cum o sa fac, Alex parca simte ca se apropie momentul, se trezeste noaptea doar ca sa verifice daca sunt langa elAzi noapte ma ridicasem, din cauza de acid, si a inceput sa planga, ceea ce nu s-a mai intamplat pana acum

Cat despre colici...tocmai de asta nu dau sfaturi ca in cazul lui Alex a trecut..cu timpul El nu ragaia mai deloc asa ca il tinemmai mult pe verticala, pe umar...pe vremea aia sotul m-a ajutat mult, il tinea el noaptea, altfel cred ca innebuneam. dar cum au venit asa au si trecut, in vreo 6 sapt... acum ramane de vazut.

Ioana, 38+ , si Alexandru ,07.04.2006.
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla2003 spune:

Buna! Nu stiu daca ma mai tineti minte, sunt anca_iary,cea careia i s-a sters contul acum cateva luni... Vroiam doar sa va rog daca se poate, sa ma treceti si pe mine la programari nasteri in data de 8 martie, cezariana...Va citesc, din umbra,aproape zilnic...Pup toate fetele si le transmit salutari si nasteri cat mai usoare Doamne ajuta
Felicitari pt. bebei celor care au nascut deja
PS. am incercat sa trimit PM Dayanarei si Oaneiiacovita, insa n-am reusit, imi aparea ca nu accepta mesaje private

Mergi la inceput

Ioanact, si eu am avut contractii dureroase cu cateva sapt in urma doar ca nu erau regulate. Eu zic sa nu te sperii dar incearca totusi sa e menajezi mai mult. E greu ca printesa langa tine, dar incearca sa faci doar strictul necesar...si sa ceri ajutor camd e cazul.
Cat despre Ioana, sper sa-si revina curand , nu de alta dar imi imaginezi cat te stresezi tu Desi eu zic ca 12 kg la varsta asta e bine, important e sa nu aiba probleme de sanatate. Sa ne zici rezultatul analizelor cand il ai.
fetele..

Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Mergi la inceput

Gabito, cred ca nu ti-am spus inca cat mi-au placut pozele subiectul adica. Zau e superba Joy cu falcutele si barbita aia...si voi sunteti parinti de gasca, imi place ca stiti sa va jucati E super poza in care doarme in palma, parca zice ' faceti voi pe artistii ca eu imi vad de somnul meu "
Ei, cu coronita e alta treaba,...ii doresc s-o pastreze virtual toata viata

Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Buna dimineata fetele,

Eu raportez a doua noapte buna, consecutiv dar sunt foarte surprinsa ca eu stiu ca daca se apropie nasterea, noptile sunt mai agitate si mai "insomniace"..ce sa mai inteleg, ca eu ma indepartez de termen?

Corimami chiar m-am distrat sa citesc ca tu esti femeia cu dopul Dar inteleg cat e de nasol sa stii ca se poate intampla orice maine , azi ...sai peste 2 saptamani
Oricum eu iti recomand sa nu te gandesti ca nasti inainte de DPN, pt ca asteptarile astea sunt crunte Mie la prima sarcina toata lumea imi zicea(babisme) ca nu duc la capat, ca e prea coborata burta, ca am intepaturi ,ca la varsta mea (21 de ani) de clar ca totul e mai elastic, ca am nu stiu ce..si mi-am facut asa iluzii si sperante ca vine bebe mai repede, incat a fost crunta asteptarea, si am nascut dupa termen!

Bumbitza mie chiar mi-a placut covorasul, si pentru fetita mise pare mai potrivit decat unul verde...Bine, eu am o problema cu culorile : adica daca era sa am fetita, totul era roz, mov, alb! Verdele la mine nu prea intra la nici o categorie, desi am hainite verzi , primite pentru Codrin, Si la Lucas fiind blond, chiar ii cumpar haine verzi , ca ii sta bine!

Anca
In asteptarea -ului Codrin Fabian- 40 saptamani!!
AMR 8 zile maxim.. !
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

Buna fetelor, am si eu o problema de azi dimineata , cum ma ridic din pat ametesc ,trebuie sa ma asez dinou in pat , nu stiu ce este cu mine ,desi am mancat de 2 ori de cand m-am trezit. In rest nu am nimic,nu ma doare burta sau spatele.Oare sufar de lene , de stat prea mult in pat ?
Mai stau putin si cred ca o sun pe dotorita .

33+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Anca, Ella, da zau e asa stricta faza cu alea 42 de zile de post natal? mi se pare aiurea sa impui niste chestii atat de stricte acolo unde nu-si au locul. adica, na o fi avand si asta logica dar nu sa pierzi indemnizatia din cauza asta
Eu nici nu mi-am luat concediu pre si post natal, ca nu merita sa umblu dupa atatea acte, avand pfa. Dar mi-au spus ca dosarul pt indeminizatia sa-l depun dupa 42 de zile de la nastere. acum sa vad ...nu m-ar mira sa am surprize. oricum voi primi minimul de 600 ron, dar sincer imi prinde bine si atat. Doar ca nu m-ar mira sa apare surprize, si pana acum am primit mai multe raspunsuri la aceeasi intrebare, la noi legile parca sunt "variatiuni pe aceeasi tema", iti testezi norocul

Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Mergi la inceput

Bumbita, mie-mi place covorul...imi plac culorile calde si calme, si faza cu sotronul e nostima. In plus, rosul ala nu o sa fie asa sensibil la pete Alex are in camera unul cu Winie, fundalul e caramiziu dar are marginea galbena...se vede tot, orice pata, scama...trebuie curatat, spalat des.

Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Neata burtici si mamici de iepurasi!

Azi mi-am pregatit cafeluta mai devreme dupa o noapte mai grea si m-am asezat sa vad ce a-ti mai sporovait pe aici..

Andra multa sanatate lui Iannis si ma bucur sa aud ca azi e mai bine.

Dianami ti-am admirat blogul. Fff frumoase lucrusoarele pe care le faci!

Bumbitza mie imi place covorul. Dar depinde de tine pana la urma ce alegi..

CoriMami ai fost haioasa!

Camilecu dar supliment de fier iei? Poate ti-a scazut si de aici si ameteala.

Si eu am tot felul de ganduri.. aseara in "chinul" de a adormi, ma gandeam ca daca nu mai nasc niciodata?

O zi buna tuturor!

39+ Irina

AMR ... imi astept martisorul!!!

Mergi la inceput