Bravo Bianka&Stefanna ! Iepu de mar-apr 2010(109)
Raspunsuri - Pagina 17
annya9 spune:
Neata dragelor!
Azi m-am "trezit" (ca nu prea am dormit) cu un gand. Cand am fost la babyexpo, am aterizat si pe la standul celor de la Bella si mi-au prezentat scutecele Happy si alte produse de la ei. Printre ele se afla si un absorbant urologic "Seni Lady" - varianta extra, pe care ei il propun spre folosire si la lauze, in loc de tronsoane. Se gaseste de obicei la Metro. Voi stiti ceva de asta, ati mai auzit la mamici care sa-l fi folosit? www.seni.ro/content/Folder.2007-03-09.0740/Folder.2007-03-09.2134/Folder.2007-03-09.2408" target="_blank">Aici gasiti o descriere a lui. Nu va speriati este un produs pentru incontinenta.
32+
Radu Alexandru
poze
ioanaa28 spune:
Andra
lui Ianis sa se faca bine cat mai repede. Cred ca ti-e greu sa-l vezi suferind, dar vad ca tu ai un moral bun si nu te panichezi inutil, ai mai demonstrat-o si inainte.
mamica destoinica
Am monopolizat pagina
, dar stiti ce fac acum? ma duc sa trag un somn...Azi noapte m-a necajit acidul vreo trei ore asa ca am nevoie de recuperari
iar ziu dorm tare bine..ceea ce n-am mai facut de mult, asa ca azi profit. Imi fac program de auto-alintare zilele care au mai ramas..ca zau nu cred ca-s multe![]()
toate mamicile...(maaaama ce pupacioasa am devenit de cand cu voi..
, da meritati zau !!!)
Ioana,
38+ , si Alexandru ,07.04.2006.
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...
cristina30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camilecu Buna fetelor, am si eu o problema de azi dimineata , cum ma ridic din pat ametesc ,trebuie sa ma asez dinou in pat , nu stiu ce este cu mine ,desi am mancat de 2 ori de cand m-am trezit. In rest nu am nimic,nu ma doare burta sau spatele.Oare sufar de lene , de stat prea mult in pat ? Mai stau putin si cred ca o sun pe dotorita . 33+ mami de Vladhttp://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum# |
Buna dimineata mami de Vlad,
important e sa nu stai pe spate cand stai in pat, ci doar pe o parte.. ametelile pot veni de la sindromul vena cava, eu is patita.
Cristina
37+
Ingrid Evelina si Magnus Tiberius (7.04.2006)
dayanara spune:
ella asa rau imi pare ca ai plans ieri, mai ales ca stiu cum e cu termenul, oricum mult nu cred ca mai e pana la intalnire mai ales ca mi.ai spus de umflat picioarele :)
sincer daca nu trece de 4,5 kg nu prea are cum sa influenteze nasterea naturala, asa poate avea si 2 kg si sa nu poata cobori si atunci se ia decizia de cezariana
vladi si eu am numarul in lista de pe google docs, doar ca eu il am setat la mesaje sa nu sune si s.ar putea sa aflu tarziu
andra ce face micutul, e mai bine? eu nu cred ca e de la schimbarea aerului ci ceva virus, de cand il am pe ivan mi.am dat seama ca doar virusii sunt vinovati de orice raceala, ca sa te afecteze curentul sau aerul pai tre sa stai ore bune pe afara dezbracat
ah diana stiam de blogul tau ! mi.au ramas in cap lucrusoarele pt mica sirena
bumbita mie imi place covorul, sa.l stapaniti sanatosi
castelana spor la cumparaturi
corimami, ai fost tare haioasa cu femeia cu dopul :))))) dar esti sigura ca e dop, poate e doar un flux mai gros ceva
andira cam aceeasi greutate mi.a prezis si mie la eco de 34 de saptamani :)
ioana28 si eu il faceam destul de greu pe ivan sa ragaie, nu merge doar tinut pe umar, nu la toti, eu il tineam pe genuchi, cu palma sprijinta in piept asa il indoiam
eu nu.mi fac probleme sa dorm cu amandoi, ba din contra imi face placere
camilecu vezi sa nu fie de la tensiune ameteala asta, sa fie prea mica
roxana
35
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui ioanaa28 Ioanact, si eu am avut contractii dureroase cu cateva sapt in urma doar ca nu erau regulate. Eu zic sa nu te sperii dar incearca totusi sa e menajezi mai mult. E greu ca printesa langa tine, dar incearca sa faci doar strictul necesar...si sa ceri ajutor camd e cazul. Cat despre Ioana, sper sa-si revina curand , nu de alta dar imi imaginezi cat te stresezi tu fetele..Ioana, 38+ , si Alexandru ,07.04.2006.Alexandru BEBE...in burtica.. Sarbatori de iarna... |
Multumesc!

Sotul ma ajuta, si nu cred ca am facut efort prea mare, dar probabil am stat cam mult in picioare, si m-am aplecat..acum ma simt mai bine.
Cat despre Ioana, va voi spune rezultatul (abia pe 8 Martie il voi afla, dupa ora 17), cert e ca am o prietena care are o fetita cu aceleasi 'simptome' (ii miroase gura, se scarpina la nas, si nu mananca) si i-a facut analize iar rezultatul e ca are viermisori.
Si eu sper ca aibe in sensul ca dupa tratament sa inceapa sa manance cat de putin..ca altfel, nu ce as face, sa manance si ea ..deja incepem luna a 4 a de cand ma 'chinui' sa inghita si ea mancare.
Nu ma stresez (la inceput eram, dar cu timpul m-am obisnuit), dar nici bine nu-mi vine.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
33+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
dayanara spune:
erina, sunt curioasa ce.ai facut cu pierderea de flux , de care ti.era teama sa nu fie lichid, intreb ca am patit de dimineata cand m.am ridicat din pat sa simt ceva , nu a fost mult, dar destul cat sa ma sperii si incolor, inodor...am sa vad cum e si sa merg mai incolo la spital
are cineva ideea daca e doar o fisura, deci nu curge tot lichidul ci un pic, poate fi periculos pt bebe?
roxana
35
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Ioanact spune:
citat din mesajul lui karla2003 ,aproape zilnic...Pup toate fetele si le transmit salutari si nasteri cat mai usoare Doamne ajuta![]() Felicitari pt. bebei celor care au nascut deja ![]() PS. am incercat sa trimit PM Dayanarei si Oaneiiacovita, insa n-am reusit, imi aparea ca nu accepta mesaje private |
Bine ai revenit printre noi!

Nu mai ai mult si scoatem majoretele si pt tine.
AMR usor!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
33+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
ellanik spune:
Fetelor sa modificati titlul si pe prima pagina.Am primit mesaj de la Delia13 :
"La 10:15 a venit pe lume bebe,are 3450gr si 51 cm si nota 10 .M-a luat travaliul dimineata .Am venit la spital si m-a bagat in cezariana .Bebe e cu falcute si e brunet! "
Ca sa vedeti si voi ca era programat maine si ce-o fi zis shtrumful: Vin cand vreau eu nu cand vreti voi.Hihihi!Sa-ti traiasca flacaul artisto!
Merg sa citesc din urma.Vladi vrei nr meu?
Sigur o sa o dau mai departe!Vestea of course!
+39 cu
George-Theodor
AMR 4 zile .... maxim !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
ami_84 spune:
| citat din mesajul lui dayanara erina, sunt curioasa ce.ai facut cu pierderea de flux , de care ti.era teama sa nu fie lichid, intreb ca am patit de dimineata cand m.am ridicat din pat sa simt ceva , nu a fost mult, dar destul cat sa ma sperii si incolor, inodor...am sa vad cum e si sa merg mai incolo la spital are cineva ideea daca e doar o fisura, deci nu curge tot lichidul ci un pic, poate fi periculos pt bebe? roxana 35 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
1. Pt linistea ta iti ecomand sa mergi la spital.
2. Am mai citit pe aici, ca sa verifici daca nu pierzi din lichid, sa stai jumatate de ora intinsa si cand te ridici, vezi daca simti ca iti curge ceva brusc si incontrolabil.. si sa repeti inca o data. Ceva de genu imi amintesc.
Irina AMR ... imi astept martisorul!!!

freedelia spune:
Am ajuns acasa -- suntem bine, foarte bine, eu ma misc mai greu, dar mai mult ma jeneaza decat ma doare operatia. Baby Jane e bine, pana, doarme, mai deschide ochii si se uita in jur din cand in cand, e foarte cuminte. John si Jodie se invart amandoi in jurul ei si sunt foarte incantati.
Va pup, citesc din urma cand am timp si revin.
Delia si Mami07 -- bafta maine!!!!
39+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
AMR 5-6 ore!!!
POZE

,aproape zilnic...Pup toate fetele si le transmit salutari si nasteri cat mai usoare