Bravo Bianka&Stefanna ! Iepu de mar-apr 2010(109)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Ellanick, mai ai un pic rabdare... Daca Geo vrea sa stea 42 saptamini, ca e la fel de normal ca 40 sau 38?? Vrei sa-l fugaresti?? Asculta-ma si fa ceva sa dormi si sa te odihnesti acum pe ultia suta de metri... primele 2 saptamini dupa nastere vor fi incercarea vietii tale, ai nevoie de rezerve de odihna, hrana, alintat - totul! Asculta pe una mai batrina ca tine :))

Nafi Da, pare f ok fata asta studenta pt a fi guvernanta ... Acum ma apuc de cautat pt menaj :))

37+ cu Tudor Florian

mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Vladi,faza e ca nu mai am rabdare,bebe deja e destul de marisor si sansele sa nasc natural scad vertiginos si ultima treaba e ca prenatalul meu e doar pana pe 8 martie inclusiv.Cine se gandea ca va sta fix pana atunci sau dupa?De-aia...ma agit.
Rebiana buna ideea lui Babyangel.Haaai!Inchide ochii si zi ceva.
Babyangel sa stii ca si eu adorm cu psp-ul.Faza haioasa e ca de multe ori se termina bateria si eu tot nu adorm.

+39 cuGeorge-Theodor

AMR 4 zile .... maxim !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Ellanik, hai mai, stai tu in drum de prenatalul ala, zau asa, o amazoana ca tine... Plus ca, uite, mie doctorul mi da concediu acum de pe 1 martie pe 1 aprilie pt ca cica e acelasi cod nu stiu cum si pt prenatal si pt de lehuzie, deci am inteles ca n-are importanta cind nasti, important e totalul de zile prenatal + lehuzie... Cit despre nasterea naturala... zau, eu sint acum la al 2-lea copil, am facut o cezariana si n-as putea sa zic ce e mai bine: nastere naturala sau cezariana? ca amindoua au avantaje si dezavantaje, asa ca mie mi se par la fel de... nasoale :)) Oricum, daca ajungi la cezariana, gindeste-te ca pt copil e mult mai safe cezariana, iese repede, nu e turtit / tirit prin vagin, nu se blocheaza, nu se stranguleaza, nu-l apuca cu forcepsul... si nu te rupe pe tine'n paispe sa te faca zdrente... Stai cuminte si ai rabdare, traieste si cinsteste aceste ultime zile de gravideala cum se cuvine, ca greul abia dupa nastere incepe... Te rog incearca sa ma crezi pe cuvint :))

37+ cu Tudor Florian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

YAIA cu placere

BABYANGEL gata am inregistrat si votul tau si eu cred ca pe luni 8mar sau marti 9mar o sa fie marea surpriza

ELLANIK asa mitzo, ca ne bagasi in sperieturi. cum sa se nasca bebe GEO fara sa agitam si noi un pic motatele pt el.
apropo de plans-si eu am facut o criza cum trebuie azi :( nici eu nu mai pot, ma simt asa de grea si nu mai pot....deloc

NAFI chiar ca ar fi super sa nasti de ziua ta despre kg, nu mai aminti.oricum stai f bine. eu deja am depasit 68kg si am inceput cu 52kg si zau ca nu pap mult,nu stiu cum de se puna asa repede si mult dar gata cu vaitatul, mai avem putin si ne apucam dupa de fittnes

ANDIRA da imi aduc aminte.si mi-ai zis ca mai bine sa aiba fiecare o zi a lui nu impreuna ca altfel sotul nu ar mai simti pt ca in prim plan ar fi cea mica
ar fi fost frumos sa se fi nascut mandra mea ieri, pluc ca asa cum am mai scris imi doream asta de acum 3 ani, dar asta este.... stie ea mai bine ce vrea, nu am vrut totusi sa o zorim, ca la o adica puteam face cezariana, dar nu e sotul de acord cu cezariana....

va pupik

38 +
AMR 11 zile !!!!!!
Printesa mea , mami si tati , te asteapta cu drag!!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

zgaiba mea doarme, ma duceam la dus si am un pic de ragaz sa mai arunc un ochi pe aici.

fetele multu de sfaturi, parca e mai bine Ianis, doarme dus de cateva ore. imi era teama ca odata cu venirea serii va face febra, dar nu a facut si sper sa nu faca deloc
vladi mersi de sfaturi. intr-adevar batista bebelusului l-a ajutat sa respire cat de cat, dupa parerea mea este o superinventie, ca pomitele alea cu para de cauciuc ... nici o ata nu o aspira

anca ma intrebai unde a racit. iti dai seama ca nu am primit pe nimeni pe la noi racit si nici nu prea a intrat in contact cu alte persoane, l-am scos afara in curte la noi tocmai ca sa il feresc de tot felul de indvizi virusati, macar acum cat e micut si nu are anticorpi. dar sambata am fost cu el la Bucuresti sa facem o eco, de acolo ne-au trimis la maternitate sa facem o testare a auzului si o recoltare a bilirubinei ca inca mai are icter, afara ploua si fataiala asta din masina in cabinet, apoi iar in masina, hop la maternitate, top iar in masina, apoi hai acasa cred ca si-a spus cuvantul trecerea de la o temperatura la alta.

va tzuc pe toate, somn usor

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

La faza cu avantajele cezarienei ma gandeam si eu la fel.Sincer in momentul asta nu prea ma mai intereseaza cum nasc atata vreme cat dr ne-a asigurat ca va face totul pt ca amandoi sa fim "safe".Oricum nici dr nu este adepta trecerii peste termen.Oricum degeaba ma zbat eu aici ca tot dr decide maine ce si cum facem.Si inca ceva.Eu fac 84 de zile de prenatal pe 8 martie pt ca mi-am luat la maxim.Deci mai am 42 dupa nastere.La mustata de-aia nu vreau sa treaca de ziua asta.Te tzuc .Merg sa-mi sarbatoresc burtica.

+39 cuGeorge-Theodor

AMR 4 zile .... maxim !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

vorbiti voi pe aici de nasteri de ziua sotului si noi era sa facem parte din clubul asta, dar zgaiba a venit cu o zi mai devreme, pe 19, iar pe 20 era ziua sotului dar ce cadou mai frumos putea primi, ca si asa in spital fiind nu am reusit sa ii pregatesc nimic, doar un mesaj frumos

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Andra, ma bucur ca sinteti deja mai bine ! Voiam doar sa-ti zic sa nu te sperii prea tare de temperatura, ca bebelusii fac usor febra dar si rezista bine la ea ! Musai sa-l tii cu capul descoperit, ca sa poata sa piarda caldura, nu cumva sa-l tii cu caciula si nic macar boneta! Asta e chiar f important... (dar sint sigura ca deja faci asta, am zis si eu doar ca sa ma bag in seama :))
Eu si in ziua de azi il dezbrac pe Vladimir chiar si l apiele iarna in casa daca are temperatura, doar cu sosete in picioare, si nu-i dau antitermice pina nu sare din 38,5, pt ca de cele mai multe ori face febra mica, reuseste sa piarda caldura ca-l tin dezbracat, si nu mai e nevoie de medicamente... iar el se joaca in fundul gol, asa cu temperatura, n-are nici o treaba :))
Sanatate multa si grabnica!

37+

Mergi la inceput

Ma tot gindesc pe nr cui sa dau mesaj cind nasc... ca n-as vrae deloc sa deranjez pe cineva care are copil mic, de exemplu... Nu stiu, se ofera cineva voluntar sa primeasca sms de la mine, vrei gravi cu putine saptamini, care va fi inca "verde si in putere" la mijlocul lui martie??

Mai intii ma gindeam sa nu deranjez pe nimeni si sa va anunt eu cind ajung acasa, ca n-o sa observe nimeni ca lipsesc citeva zile de pe forum... dar acum stiu ca sint citeva fete aici care ar remarca lipsa si poate si-ar face griji ma simt f onorata si ... alintata printre voi!
Drept sa zic, mi-ati fost de f mare ajutor in toata sarcina asta, cind mereu am avut probleme cu sotul, pt ca am simtit ca nu-s chiar singura pe lume, exista oameni carora le pasa de mine... Uite, in ultimele zilema tot viziteaza cunostinte si prieteni, cu flori, cu ciocolata, cu torturi... nu-mi vine sa cred cit de alintata sint!!! Nu mi s-a mai intimplat asa ceva pina acum, eu eram cea care ii sustinea pe altii de obicei...

pe toate mamicile si toate burtoasele in pozitie de start!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Poti sa-mi dai mie mesaj.M-as simti onorata. Iti dau MP cu nr. meu de mobil!

32+ Radu Alexandru
poze

Mergi la inceput