*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (104)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Daniela pai la Straja eu trebuie sa fac cinste cu ciorba de gaina ,ca acolo-s acasa

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Cherie ooooooooo vacantaaaaaaaaaa! Super! Distractie placuta si profitati la maxim de timpl liber.
Camelia uff ce sperietura cred ca ai tras cu febra atat de mare. Bine ca a scazut repede. Acum cum mai este?
Darling sa fie in continuare la fel de usor cu intarcatul.
Anca al meu doarme noptile de ceva timp, dar noaptea trecuta s-a trezit si el de cateva ori, se ducea iubi ii schimba pozitia si adormeala loc. Cred ca a vrut sa-i tina companie zibelinei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Ehhh, atunci nu mai caut nici cazare! Lasand gluma la o parte, cand vii in tara chiar merita o iesire la munte. Ne adunam la mijloc, cei din sud si cei din nord.

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Daniela pai la Straja eu trebuie sa fac cinste cu ciorba de gaina ,ca acolo-s acasa

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

'Neata!
Eeeee, ce matinale ati fost!
Otilicaaaa felicitari pentru bubulina mica din burtica! Ce frumos o sa fie la tine! Sa ai sarcina usoara si-n continuare si sa fi sanatoasa! Multa sanatate si Elisei! Cum se mai simte?
Mirtha ce scumpa e Eva cu vocabularul ei! Cred ca e tare dulce cand le pronunta!
Bertha ma bucur ca nu e nimic grav! Cum ati dormit cu mucisorii?
Malinas ma bucur ca i-au iesit bine analizele lui David! Wow, ce departe va ganditi sa plecati! Legat de reactiile lui Luca afara...momentan este ok, e sociabil, bucuros sa vada copiii...dar devine din ce in ce mai greu sa-i distrag atentia ca sa-l iau de la ce nu e al lui.
Cherie concediu placut!!! Te asteptam cu poze si ci bateriile incarcate!
Cameliam cum se mai simte Alexandra?
Printesa ce mai faci? Ce-ti fac puiutii? Nu ne-ai mai zis nimic de ei..
Darling multa bafta cu intarcatul! Ma bucur ca a inceput bine!

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Neata,

Otilia, felicitari pt. buburuza din burtica...o sa ai 3 fete cucuiete si ...3 gineri.....wow!!!
Nu ne-am mai dus la dermatolog, n-a putut tati sa ne duca...
Spuneati de laptele UHT ca provoaca alergii?Eu ii dau Sarei...sa fie bubitele de la el?
Sara se bucura cand vede copii, se duce sa-i ia de gat...cere jucariile lor, dar pe ale ei nu le da....chiuie de bucurie cand vede copii la TV si-mi arata cu degetelul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Ne mai primiti?

Otilia felicitariiiiiiii draga noastra mamica de fetite frumoase. Super tare inca o fetita. Cum a reactionat tati la aflarea vestii? Sa fie sanatoasa asta e cel mai imp lucru.

Nu stiu ce sa va spun despre noi. Crestem ca si celilalti cozonacei, facem numai nebunii, avem f mare personalitate.Avem si noi 10,200 kg.
Mananca bine, nu ma plang. Mananca de toate, ce ii e permis. Chiar voi le-ati dat ciocolata?
Cand iesim in parc, ea intai studiaza ceilalti copii, jucariile si apoi se joaca f frumos, insa dc i-a luat vreun copil jucaria din mana se arata f iritata, tipa si se duce sa si-o revendice.

Sunt datoare cu niste poze, o sa incerc sa-mi fac timp cat de curand.

Malinas ar fi super dc ati reusi sa emigrati. Tara asta e de tot..... si oricum cum se arata situatia economica va fi si mai rau. Cu siguranta va fi greu la inceput dar pe viitor va fi bine pt David.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

neatza!!!!si eu la cafea cu voi.....
david reactioneaza la copiii de la tv...toti sunt DEDE...(bebe)...se joaca fara pb cu copiii mai mari...cu cei mici, NUUUU....atata timp cat nu este bruscat, impins....nu are nicio pb cu ei...
nu stiu ce sa fac azi, sa-l scot sau nu!!!!
darling....go for it, girl!!!! succes la intarcare...si sa scapi cat mai repede de greturi....david acum papa si se uita pe MTV la "M IS FOR MICHAEL"...SI danseaza pe muzica lui....se vede ca e baiatul meu...doar am fost si sunt mare fan MJ....
azi vreau sa fac briose cu musli (reteta lui vladutz de la RAZAVN SI DANI)....

ALINA....E O IDEE BUNA sa plecati din tara asta de 2 bani.....bravo tie ca esti decisa....noi cand puteam s-o facem, am preferat sa stam aici...acum deja este prea tarziu....

UN MIC AJUTOR
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

reclama ilegala - considera acesta un avertismentplantatia-lui-bebecris/

uitasem...

UN MIC AJUTOR
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

'neata mamici!

Da, se pare ca e reactie la ROR, multumesc de informatii si sustinere .
Azi noapte a facut iarasi 39.3, a scazut destul de greu, cam in doua ore dupa care a dormit tun, dimineata nu avea deloc febra. Acum iarasi incepe sa faca temperatura, suntem pe la 37.8, sa vedem cum evolueaza, cica 3 zile putem s-o tinem tot asa din ce zice medicul ei.

Mergi la inceput

emotionant si extraordinar....

UN MIC AJUTOR
Povestea nasterii

Mergi la inceput