*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (104)*
Raspunsuri - Pagina 3
futuremother spune:
fetelor ce mai mananca puiutii vostri la cina? as mai schimba laptele cu cereale-gris in lapte sau fidea dar cu ce? dimineata eu inca ii mai dau fructe cu branza/biscuiti, a inceput sa accepte si oul fiert moale ca pana acum ii fugea albusul printre gingii si il scuipa ... voi ce le mai dati?
babyzapi spune:
Anca sa i-o captusesc zici? . Azi l-am lasat sa se stimuleze un pic dupa care m-am dus la baie si am lasat usa deschisa. A venit si el imediat dornic sa exploreze. E curios cu baia pentru ca el de regula nu intra in baie decat pt baita, deoarece acolo fumez eu. Iar inainte de baita lui stau 2 ore fara sa fumez. Acum ca vine caldura o sa fumez afara, dar tot nu o sa-i las baia prea accesibila ca sa pot in continuare sa-i distrag atentia in momentele lui intime.
Gradinita de care ziceai, este de stat sau particulara???
Cu pedepsitul, eu aplic statul in tarc 1 minut, foarte rar. De ex. daca Raphael e foarte nervos, arunca cu tot ce prinde, il iau in brate sa-l calmez, iar el plange si mai tare si eventual mai imi da si cate una, imediat ii spun ca pentru atitudinea lui si faptul ca nu-i foloseste la nimic sa stea la mami in brate, sa stea mai bine in tarc singurel pana se calmeaza. Mai "vocifereaza" el un pic, dar devine calm cand vede ca nu-i dau atentie desi sunt pe langa el. Dupa care ma duc la el, ii spun ca acum fiindca este cuminte ne putem juca impreuna. Si gata momentul critic. Cu cat incerc sa-l impac cand face crize de personalitate cu atat face mai rau, deci eu cred ca tarcul pt 1 minut este o buna solutie pt noi (eu si Raphael). Si nu a prins nicio aversiune fata de tarc, sta cu placere sa se joace acolo cand am treaba.
babyzapi spune:
Ah! Am uitat sa va zis ca sunt gata si analizele la sange, toate bune, sanatoasa tun!
Comparativ cu valorile normale, timpul de sangerare este mai mare cu 12 sec, iar cel de coagulare mai mic cu 18 secunde. Deci sangerez mult si se coaguleaza foarte repede....eco buna... deci sanatatea nu-mi sta in calea fericirii de a avea sani
Futuremother eu la cina ii mai dau piure de legume, fara carne, diferit totusi fata de ce a papat la pranz.
anca_27 spune:
Ieeeeeee, de-aia astept sa-ti vad noile .
Gradinita de care ziceam e de stat.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!
===================
"We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin
anca_27 spune:
Future, si noi mai piure, mai paste, rontaie cereale - am gasit ceva musli bio la Real, biscuitii digestivi ii plac tare, striga cand vede punga, tb sa-i dosesc ca sa-i pot da altceva, bananele le mai accepta, iaurt Campina mai bea. Uneori cina e doar iaurt. Sau paine goala. Inainte era innebunita dupa paine cu unt, sau branzica, acu nimic. Ia ea felia, o scormoneste la mijloc si se indoapa.
Doarme z cu soatza de 2 ore. Cand am zis ca s-a trezit a readormit-o el cu un mangaiat pe spate. Hoatza. La mine nu readorme fara tz.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!
===================
"We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin
bebecris spune:
reclama ilegala - considera acesta un avertismentplantatia-lui-bebecris/
hello....
cand david face crize de nervi si se tranteste pe jos in plin rasfat....tati il ia de acolo si il pune pe canapea...sta acolo, isi termina plansul dupa care se linisteste....
noi am fost afara cam o ora, in parc la copii...incerc sa-l obisnuiesc cu copiii....nu suporta sa vina vreun copil sa-l ciupeasca de fatza, sa-i bage mainile in ochi, gura nas, sa-l impinga...am tot avut experiente d-astea si ....tocmai a adormit in scaunul de masa fara sa manance ...atat era de obosit...ca a alergat in parc sa catarat pe tobogan...etc...
il pun in patut si revin......
UN MIC AJUTOR
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
babyzapi spune:
Bebecris votat. Pupici pt David cel activ.
Anca un motiv in plus de a nici nu ma gandi sa iau in considerare gradi de stat.
Mirtha spune:
Salutare mamici !
Otilinca azi aveai ecograf ? Sper sa nu ma trezesc cu raspunsul prin paginile anterioare.... pe care nu am apucat sa le citesc. Cum a fost , ce ti s-a mai spus ??
Diamisha La multi si numai bine iti doresc ! Un pupic dulce Soniei !
Malinas sunt pe aici , multumesc de intrebare . Ma simt realmente nauca de zilele schimbatoare ale inceputului de primavara. Dimineata e super ok insa treptat - treptat spre ora prinzului ma apuca niste dureri cumplite de cap.Am o incetosare pe creier ceva de speriat si in afara de faptul ca ma joc cu Eva nu ma simt in stare de nimic.
O zi buna va doresc in caz ca nu mai pot intra.
PS. Anca noi avem deja 3 canini ! Stinga sus a fost primul , saptamana trecuta iesise si stanga jos si se congestionase infiorator drepata jos ...iar acum vad ca a strapuns gingia. Ce observ ca diferenta fata de ceilalti dinti este faptul ca au ritm de crestere extrem de lent dupa ce strapung gingia. Adica rasar dar stationeaza mult in postura de dintisor abia rasarit. O pipai zilnic sa vad cum evolueaza , ne chiram dimineata si eu si sotul si nu se obseva mari modificari. In rest suntem ok.
Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva
Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.