*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (104)*
Raspunsuri - Pagina 17
futuremother spune:
buna dimineta ! buuuuua cafeaua ginye, sa- ti pastrezi obiceiul
mariana me dr mi- a zis sa- i dau ou moale chiar de la 1 an de cand am inceput sa- i dau si albusul, zice ca e mai hranitor moale si mi- a recomandat sa- i dau de 3 ori pe saptamana ... abia acum am reusit de vreo 2 sapt, cum am mai spus, neavand decat 4 dinti iifuge albusul printre gingii si il scuipa dar de cand au spart 2 molari altfel rontaie...si nu am avut probleme nici la raisa si nici acum la rares... le mai fac cate un ou romanesc(spart in apa) langa spanac si vezi turcii la gura lor
Citat: |
citat din mesajul lui mariana28 Salutare!!! Eu stiam ca se da mai tarziu ou moale la copii...inca nu i-am dat lui Matei, dar cred ca i-ar placea. Mamici -cu doi copii- ce parere aveti? Voi la ce varsta ati dat ou moale puiutului cel mare? Cum l-ati pregatit? Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008) Poze cu Matei-Andrei,fericirea noasta! |
aleinad.g spune:
Neatza!
Gimye, multumim pentru cafetula!
Azi noapte n-am bagat-o in seama pe Teodora la 2, ca urmare a dormit pana la 5.30 cand .... s-a trezit intr-un urlet isteric, de abia am reusit sa-i fac bibe, nervoasa a baut doar jumatate apoi s-a tot foit, scancit, urlat pana la 6.30 cand am reusit sa-i dau restul. A adormit pe la 7 din nou, doarme si acum.
So ... cred ca-mi convine mai mult varianta cu lapte la 2 si culcarea in 10 minute decat scularea la 5.30. Vreau sa urmaresc cum mananca astazi, daca nici portiile nu le creste atunci clar sunt numai dezavantaje in renuntarea la bibele de la 2.
Laura, cred ca va fi mai greu cu cat o lungesti, dar sunt copii care chiar au alt ritm de masa si nu pot altfel. Probabil si Rebeca facea parte din clubul celor mai sclifositi ziua, Cati fiind o mancacioasa ziua nu mai simte nevoia de supliment.
aleinad.g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Daniela, Ana s-a nascut la 9 zile dupa termen, Elisa a fost punctuala, 5 minute inainte de ziua data de ecograf la morfologie. |
E ... stiam eu ceva ... m-am incurcat doar putin. Cum tu ai sagetele "gemenele" si cum eu pe atunci citeam din umbra, scuze ...
aleinad.g spune:
Ginye, Amalia, felicitari pentru somnul linistit si odihnitor!
Chery, ocean, multumim pentru melodii!
oceanborn spune:
Cu placere, daca tot se apropie 8 martie, ne rasfatam un pic.. mi-am tras si semnatura
anes spune:
MUltumesc de primire fetelor!
Am vazut ca unele dintre voi aveti filtru Nobel si intr-adevar, este foarte bun. Nu este justificata fierberea apei (nu o mai fierb nici eu de 3 luni). Manu eu sunt foarte multumita de el, desi este oarecum scump la consumabile (se schimba filtrele la 6 luni si service-ul asta costa in jur de 200 de lei). Exceptand pretul finitial al filtrului care a fost in jur de 800 de euro.
laura, super statiune! Pacat ca nu esti si tu cu ei, dar cu Cati nu aveai ce sa faci acolo! De aceea l-am lasat si eu pe Remus acasa, pt. ca am fost in mod expres la ski, si nu puteam sa am grija lui! Am fost si eu acum 2 ani la Zell am See si am schiat.
Cum spunea si aleinad, dupa ce a lins podeaua sau si-a bagat pamant in gura, intr-adevar este oarecum ciudat sa ii mai sterilizezi, dar asa am eu un confort psihic facand asta, mai ales ca in lapte se dezvolta f. usor salmonela si alte bacterii.
Ginye, felicitari pt. noaptea cu progrese! Voi ati avut mari necazuri noaptile! Al meu mai scanceste, dar nu se trezeste sa stea cu ochii pe pereti. De urlat, din cauza dintilor zic eu, in total de cateva ori.
Oul moale in mod normal se poate da de la un an, ca si mierea de albine. Eu, am amanat in general varsta pt. toate alimentele introduse.
Remus are doar 7 dinti si sunt pe aproape 2 premolari de sus. Greu ii mai ies, dupa primii 6 dinti! Ultimii la 11 luni!
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)
anes spune:
am mai citit din capitolul asta...
malinas, ce usurare ca David nu are alergie! Go la lactate!
bertha, am vazut poze! Frumoasa chelioasa are de-a diiinti! Masele! Vrem si noi! Ce bine seamana fratiorii intre ei! Niste frumosi!
anca_27 spune:
Fetelor, are cineva pantofiori napati? w w w. n a p a t i . r o Ma bate gandul sa investesc intr-o pereche.
Ocean, please translate semnatura pt noi, adica pt mine.Sau chem soatza ca stie ceva italiana.
Cami, cum sunteti?
Anes, sa va fie de bine iesirea! Z le facu si ea deja pe cele enumerate, pamant de la flori gustat, lins pe jos realizat. Mai fierb uneori canitele cu cioc.
Ne-am hotarat. 100%. Vindem masina. Sunt cam trista, dar chiar nu merge altfel. Cum dadeam ieri sfaturi, e cea mai buna solutie si potrivita decizie pt noi.
Deci, cine doreste, cine pofteste, Hyundai Accent din 2007, red wine, bufuri stiti c-am luat eu si z cu ea , insa pt mine tot noua e si ramane mashinuta-mashi. Cum ne atasam de lucruri...
Si laptopul mi-e mort, trebuie schimbata placa de baza, prea scumpa, nu merita.
Si castile s-au stricat.
Si azi am facut scrum gordon-bleu-ul.
Si z nu mananca nimic.
Life is... challenging.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!
===================
"We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin
oceanborn spune:
Anca ceva de genul: fiecare femeie are in launtrul sau o pereche de aripi
edit:mai pe romaneste:she's an angel(tot ceva vers parca)
anes spune:
Am revenit dupa ce l-am hranit pe Remus!
babyzapi ma gandesc ca tarcul nu-i un loc de pedeapsa, ci dimpotriva, de joaca, de odihna! Este buna varianta cu ignoratul scandalului, pt. ca piciul va vedea ca nu obtine nimic, iar la varsta asta merge f. bine inca, distrasul atentiei. M-a amuzat faptul ca baia este un obiectiv de maxim interes pt. Rapha! Daca merge, de ce nu? Insa, mai tarziu va trebui sa il familiarizezi cu ea, sa il imprietenesti, pt. ca este indispensabila.
anca, multam de strigare! Am absentat motivat in ultimele saptamani! Sper sa revin ca alta data!