*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (104)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

Intrebare: Care este varsta la care ar trebui sa renuntam le dam lapte noaptea? Iulia mai bea noaptea 1 biberon. Eu banuiesc ca tine de obisnuinta caci uneori bea doar 70 ml. Ca sa nu mai zic ca cere cam la aceeasi ora.

Mai, aici trebuie sa ne luam de mana, noi sau cozonacelele. Si Teodora mai are astfel de obiceiuri, culmea facute spre un an dupa ce luni bune nu a baut noaptea. Probabil cel mai tarziu spre 18 luni il voi scoate eu daca nu se "cuminteste" ea. Deocamdata are nevoie de el, ca lichid, ca supliment alimentar si nu cred ca-i moft. Mai mult, am observat ca daca nu-l bea noaptea sau bea putin, nici biberonul de dimineata (care e cu cereale) nu-l bea. Asa ca o mai las sa-si faca de cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Salutare!!!

Eu stiam ca se da mai tarziu ou moale la copii...inca nu i-am dat lui Matei, dar cred ca i-ar placea.
Mamici -cu doi copii- ce parere aveti? Voi la ce varsta ati dat ou moale puiutului cel mare? Cum l-ati pregatit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

Si io ii dau ou moale cu paine ,pun si Putina sare ,buna idee cu paine prajita o sa aplic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

Intrebare: Care este varsta la care ar trebui sa renuntam le dam lapte noaptea? Iulia mai bea noaptea 1 biberon. Eu banuiesc ca tine de obisnuinta caci uneori bea doar 70 ml. Ca sa nu mai zic ca cere cam la aceeasi ora.

Pediatrul mi-a spus pe la 1 an caci organismul are rezerve...in plus, forteaza stomacul care ar trebui sa se odihneasca, asa am citit pe undeva... ca sa nu mai zic de riscurile pentru dantura.

Nici nu as vrea sa ajung la 2-3-4 ani cu biberonul de noapte cum am mai auzit cazuri...Voi ce ziceti?

Edi a renuntat la laptic noaptea pe la 7-8 luni singurel.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Neatza!
Poftiti la . Placinta nu mai e ...au mancat-o gravidutele ieri.

Raportam o noapte buna, cu o singura trezire. I-am facut si eu azi dimi paine prajita cu unt. A fost bataie la gura lui. Nush de ce nu i-am facut pana acum.

Azi avem in meniu ardei umpluti si ciorba de peste.

Si noi mancam masline, branza din comert usor sarata, cascacval...ar manca o roata o data . De sterilizat nu ii mai sterilizez nica de pana intr-un an.

O zi frumoasa ...pe mine ma depreseaza rau vremea asta. Ieri m-a durut capul ingrozitor...tot de la vreme.

Mergi la inceput

Treeeeeeeziiiiireeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Da, daaaaa! Aici eram!
Si noi treji de la 7:45. A dormit continuu de aseara de la 21:40!

Buna cafeaua!

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

'Neata! Eu am baut cafeaua la ora 8, Cati imi da trezirea inainte de 8 de vreo 2 saptamani, tare o mai chinuie molarii de jos care se incapataneaza sa nu sparga gingia.

Masline inca nu i-am dat, mai astept putin ca sunt prea sarate, n-am gasit varianta nesarate. Rebeca le adora pur si simplu in jurul varstei de 1.5-2 ani, apoi usor usor nu le-a mai papat, habar n-am de ce.

Fluturasha, medicul nostru ne-a indicat ca la varsta de 6 luni sa nu mai aiba masa noaptea. Cu Ecaterina am reusit lucrul asta, pentru ca aveam experienta Rebecai care m-a chinuit efectiv cu laptele/ceaiul noaptea pana spre 2 ani jumate Cu cat o lungesti, cu atat va fi mai dificil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

http://www.youtube.com/watch?v=Lh8KBrAqM1g

buna dimi,cafea,music...sa avem o zi faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!
cherie, faina melodie! tot la Amici tragi, ha?
ia poftiti si de la mine o melodie dedicatata gravidutelor noastre si nu numai:
http://www.youtube.com/watch?v=ZH1RlvHL4AI

mami de Thomas

Mergi la inceput