*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (104)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu sterilizez din cand in cand biberoanele din care ii dau lapticul. Vasele ei nu vad de ce, ca doar nu-i gatesc in oale sterile...
De mult am inceput sa-i dau branza din comert. Din moment ce-i dau iaurt din comert, nuvad de ce nu i-as da si branza. Ii place f mult perlutele cu smantana bio.
Si Arianna e inebunita dupa masline. Ii cumpar dietetice/mai putin sarate, i le tai si ii dau sa manace. Ea le mesteca f muuuult, si apoi, de cele mai multe ori le da afara. Ii dau cam 1-2 masline la 2 zile.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 5+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Ca tot suntem la capitolul educatie, m-am ingrozit aseara cand am vazut la stiri, profesori batuti de elevi si cica se intampla minim o data pe saptamana, ca sa nu mai spun de batai intre elevi. Mai mult ca sigur cand va veni vremea ca Raphael sa mearga la scoala ne vom stabili in Franta, desi mi se rupe sufletul la gandul de a pleca departe de familia mea. Totusi trebuie sa fiu multumita ca avem alternative.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas
23.10.2008

Isa, cred ca nu te-ai informat cum e prin licee in strainatate, la celenormale nu le cele gen internat, selecte. Crede-ma ca din ce am auzit eu in Ro inca exista respect. Aici e dezastru, profesorii n-au voie multe si elevii si-au luat-o in cap grav. Sa nu mai zic ca parintii uneori fac ture in schimburi in jurul liceelor ca sa nu cumpere copii droguri.
Oricum sunt licee si licee, cand lucram in Pipera ma rusinam eu de ce limbaj aveau cei care mergeau la liceul Electronica, jale. Si totusi au avut si ei elevi buni, sotul a avut coleg olimpic

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

cascaval delaco, olympus..etc...in special delaco
si noi la fel papam painea prajota cu unt...azi a mancat cereale cu lapte (cereale nestle- 8 cereale care au si cacao...delicioase)..si s-a oprit la un mom si mi-a cerut paine...sa-i prajesc....
ochiourile taranesti le fac asa...le amestec intr-o canutza in care pun putin cascal ras si painica prajita.....deliciu

UN MIC AJUTOR
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Ca tot suntem la capitolul educatie, m-am ingrozit aseara cand am vazut la stiri, profesori batuti de elevi si cica se intampla minim o data pe saptamana, ca sa nu mai spun de batai intre elevi. Mai mult ca sigur cand va veni vremea ca Raphael sa mearga la scoala ne vom stabili in Franta, desi mi se rupe sufletul la gandul de a pleca departe de familia mea. Totusi trebuie sa fiu multumita ca avem alternative.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas
23.10.2008

Isa, cred ca nu te-ai informat cum e prin licee in strainatate, la celenormale nu le cele gen internat, selecte. Crede-ma ca din ce am auzit eu in Ro inca exista respect. Aici e dezastru, profesorii n-au voie multe si elevii si-au luat-o in cap grav. Sa nu mai zic ca parintii uneori fac ture in schimburi in jurul liceelor ca sa nu cumpere copii droguri.
Oricum sunt licee si licee, cand lucram in Pipera ma rusinam eu de ce limbaj aveau cei care mergeau la liceul Electronica, jale. Si totusi au avut si ei elevi buni, sotul a avut coleg olimpic

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+

si sotul meu a facut liceul la ELECTRONICA DIN PIPERA

UN MIC AJUTOR
Povestea nasterii

Mergi la inceput

reclama ilegala - considera acesta un avertismentplantatia-lui-bebecris/

UN MIC AJUTOR
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Anes, sa va fie de bine vacanta! Sotul cu Rebeca sunt in Austria la schi de 2 zile, deci sunt singura acasa cu Cati pana joia viitoare N-am avut cum/cu cine s-o las pe Cati acasa ca sa merg si eu, asa ca m-am sacrificat S-o iau si pe ea n-a fost din start o optiune Ei sunt plecati in zona Zell am See.

Eu nu-i mai sterilizez de pe la 1 an, pentru apa avem filtru de care spune Anes, deci nu mai vad sensul s-o fierb, branzica ii dau din comert de pe la 9-10 luni, de cand i-am introdus si laptele de vaca din comert, iaurt exclusiv din comert. Branzica papa de multe feluri: perle de branza cu smantana, br. de vaci, telemea usor sarata, mozzarella proaspata, parmezan (daca il vede cumva, nu scap de ea pana nu-i dau bucata mare in mana s-o roada). Cascavalul nu-i place papat ca atare, ci il rad eventual peste oua/paste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Otilia eu chiar nu m-am informat deloc despre cum sunt scolile in strainatate, dar al meu mereu se cruceste cand vede situatia de la noi din invatamant, din toate punctele de vedere. In Franta eu am stat in total 6 luni de zile, sunt foarte multe lucruri si la ei care nu-mi plac, dar totusi este mai multa civilizatie. Am vorbit cu niste verisori de-ai lui iubi care sunt la liceu momentan...ce sa zic...doar pace, respect si buna intelegere nu exista nicaieri in lume, nici acolo scolile nu sunt un templu al educatiei, dar nu e nici atat de rau ca la noi...parerea mea. Afara zici ca in licee sunt pb cu drogurile, totusi parintii incearca sa gaseasca o solutie(nu stiu ce si cat rezolva ei, dar totusi incearca). La noi problemele sunt : drogurile, alcoolul si violenta exploatata la maxim si nimeni nu face nimic.
Apropo de droguri : o femeie din Germania afland ca baiatul ei adolescent incepuse sa se drogheze, i-a plantat marijuana acasa intr-un ghiveci si l-a lasat sa experimenteze. A fumat baiatul o perioada dupa care nu l-a mai interesat. Asa a considerat ea ca e mai bine....in cazul lor chiar a functionat. Doamne fereste nu zic ca e o solutie buna, a fost chiar riscant, dar e un caz cum rar auzi.

EDIT : of ce ciuda imi este cand va aud cu branzeturi si lactate la prichindei. Noi nu ne putem bucura de aceste delicii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Intrebare: Care este varsta la care ar trebui sa renuntam le dam lapte noaptea? Iulia mai bea noaptea 1 biberon. Eu banuiesc ca tine de obisnuinta caci uneori bea doar 70 ml. Ca sa nu mai zic ca cere cam la aceeasi ora.

Pediatrul mi-a spus pe la 1 an caci organismul are rezerve...in plus, forteaza stomacul care ar trebui sa se odihneasca, asa am citit pe undeva... ca sa nu mai zic de riscurile pentru dantura.

Nici nu as vrea sa ajung la 2-3-4 ani cu biberonul de noapte cum am mai auzit cazuri...Voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Anes, ma bucur ca ati putut sa va relaxati la munte si inca in Austria. Mai ales ca ati fost linistiti in privinta lui Remus care a stat cuminte cu bunica.

Eu nu i-am mai sterilizat biberoanele de vreo 2 luni, vasele nu le-am sterilizat niciodata, iar mai nou mananca in ale noastre. Oricum, dupa ce a lins pe jos nu mai vad rostul sterilizarii.
Apa nu o mai fierb tot cam de atunci, eu am filtru waterpia, sunt multumita de el, iar ea nu a avut pana acum nici o problema. Oricum am mai multa incredere in apa de la robinet filtrata decat in cea imbuteliata.
Branza am inceput sa-i dau de toate felurile, cascaval mananca de la 1 an, e mare fan (acum ii dau dorna, dar i-am dat de care am avut in casa).
Ou moale nu i-a placut, am gresit o data timpul de fierbere si a iesit moale si mi l-a aruncat cat colo.

Citat:
citat din mesajul lui anes
Voi mai sterilizati bibe? Eu inca mai sterilizez zilnic biberoanele, iar vasele lui saptamanal. I-am fiert apa de baut pana la 1,2 ani, desi am filtru de la firma Nobel (dintr-acela cu u sistem de 6 filtre, plus magnetizator si care filtreaza si microorganismele din apa). Ii dau doar branza facuta de mine cu Ca lactic, iar ou moale nu i-am dat decat acum recent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris
david mananca cu f mare placere masline...voi le dati?

Daaaaa ... si noua ne plac

Mergi la inceput