*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (104)*
Raspunsuri - Pagina 14
futuremother spune:
cu gradi ce sa zic ... noi suntem multumiti, chiar nu avem de reprosat nimic ... curatenieeste, mancarica buuuna -pot da si exemple daca vrea cineva-, educatoare si ingrijitoare bune ... eu am cuvinte sa va incurajez cu gradinitza de stat ...fiecare decide cum ii e mai bine
oceanborn spune:
Si eu beau doar lapte uht de cand sunt aici, spre deosebire de cel pasteurizat asta are gust... na pentru gustul meu . pediatrul mi-a zis ca de la 1 an jumatate pot linistita sa-i dau pasteurizat sau uht, n-a zis nimic de alergii. am tot incercat sa-i dau pasteurizat, incerc zilnic, uneori bea si 100ml dar f rar, de cele mai multe ori il scuipa. Cel de crestere nici macar o data nu l-a inghitit. in general ala pasteurizat se termina in gris cu lapte, orez, mamaliga , dulciuri sau baut de sot.
mami de Thomas
anca_27 spune:
De la mezeluri, eu si-acu fac `blande` cum le zice pe la noi. Deci clar z are teren... asa ca luam rar feliute si-i fac soatei sandwich-uri la munca. Da` nu tot timpul.
Ocean, you made my day! Demential!
Madutza, imi pare atat de rau!
Bertha, subscriu si eu, incearca cu ceapa. Pup gaza mica!
Iza, cum zice si Dandusu, educatoarele sunt baza. La cele private mai exista avantajul si ca-i poti vedea online, de-acasa. Nu la toate, dar se introduce incet-incet sistemul. Daca nu e introdus se poate propune la o sedinta cu parintii...
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!
===================
"We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin
oceanborn spune:
Fetelor, ma bucur ca v-au distrat pozele cu th.
Bertha, de la sosul miraculos, si-a mai pus multe-n cap..ultima oara a luat buretele de vase de pe marginea chiuvetei (my fault) , din 3 miscari era gata frezat cu parul in tepi
mami de Thomas
anes spune:
Buna dragelor!
Eu sunt teapana de coloana. Am anchilozat si ma doare spatele groaznic. Iau Mydocalm si ung. Diclac. Sper sa-mi revin!
Am sosit si noi acum doua zile de la ski din Austria! A fost f. frumos, zapada multa, instalatii super! Am fost in zona Tyrol, Zell am Ziller. Apoi, am plecat la nasii nostri in Germania, unde am maio stat 3 zile.
Remus a ramas cu mama care s-a descurcat f. bine. Singurul inconvenient a fost in legatura cu trezirile nocturne. De fapt, nu treziri in adevartul sens al cuvantului, ci cateva scrataieli, dar suficiente pt. ca mama sa nu mai poata adormi.
Nu a avut nicio problema cu el, nici de sanatate, nici privind mancatul , nici comportamentala. De acum am revenit eu , gata cu somatul din partea mea!
Remus a inceput sa aiba cate un somn de 2-3 ore pe zi si adoarme seara pe la 9,30. NU a avut pana acum comportamente isterice, nu s-a trantit cu fundul de pamant, nu a urlat necontroat, nu a lovit pe nimeni. Nu exclud aparitia acestor comportamete ulterior, si vreau sa reusesc sa le gestionez cat mai bine.
A, ce nazbatie face, pe care nu i-o pot tolera... da cu palmele in televizorul LCD din sufra si cred ca saracul nu o mai duce mult in ritmul asta! P3e perete nu am unde sa il pun, poate doar sa cumpar o comoda mult mai inalta. In fine!
Ii plac atat de mult copiii...cand mergem in parc si vede copii alergand, tipand, jucandu-se, rade, chiuie, se bucura din tot sufletul!
Voi mai sterilizati bibe? Eu inca mai sterilizez zilnic biberoanele, iar vasele lui saptamanal. I-am fiert apa de baut pana la 1,2 ani, desi am filtru de la firma Nobel (dintr-acela cu u sistem de 6 filtre, plus magnetizator si care filtreaza si microorganismele din apa). Ii dau doar branza facuta de mine cu Ca lactic, iar ou moale nu i-am dat decat acum recent.
Am promis ca mai citesc din urma, dar cred ca n-am nicio sansa! Ma pun la curent din mers.
Wow, Oti, 18 saptamani deja? Am vazut pe ultima pagina! Esti in in luna a 5-a de acum, nu?
Brave, felicitari pt. visul implinit! Sarcina usoara!
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)
malinas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anes Voi mai sterilizati bibe? Eu inca mai sterilizez zilnic biberoanele, iar vasele lui saptamanal. I-am fiert apa de baut pana la 1,2 ani, desi am filtru de la firma Nobel (dintr-acela cu u sistem de 6 filtre, plus magnetizator si care filtreaza si microorganismele din apa). Ii dau doar branza facuta de mine cu Ca lactic, iar ou moale nu i-am dat decat acum recent. |
eu inca le sterilizez.Vorba aia, nu e nici un efort.Le pun in sterilizator si apas pe buton.Branza i-am facut in casa atunci cand i-am dat.Ou moale inca nu i-am dat, mai astept, mai intai o sa-i reintroduc lactatele usurel, incepand cu branza de vaci.
babyzapi spune:
Dandusa, Anca bineinteles ca educatoarele conteaza, dar din cate am auzit de la mai multe prietene, de diferite gradinite de stat mie nu-mi trebuie sa incerc. Si da, nu inseamna ca la gradinitele private e totul perfect(dar cu siguranta isi dau mai mult interesul) tocmai de aceea voi vizita vreo 4-5 gradinite dupa care aleg una.
Ca tot suntem la capitolul educatie, m-am ingrozit aseara cand am vazut la stiri, profesori batuti de elevi si cica se intampla minim o data pe saptamana, ca sa nu mai spun de batai intre elevi. Mai mult ca sigur cand va veni vremea ca Raphael sa mearga la scoala ne vom stabili in Franta, desi mi se rupe sufletul la gandul de a pleca departe de familia mea. Totusi trebuie sa fiu multumita ca avem alternative.
bebecris spune:
eu nu-i mai sterilizez de mult timp nimic...ou moale i-am dat de f multe ori...in canutza cu painica prajita si putin cascaval ras, ochiuri taranesti sau romanesti (nu stiu exact cum se numesc)...branzica din comert mananca fara sa avem probleme...cascaval la greu...iubeste cascavalul..
david mananca f bine dimineata...
anes...sa-ti fie de bine vacanta....offf....austria...ce dor imi este
david mananca cu f mare placere masline...voi le dati?
UN MIC AJUTOR
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story
manumanu spune:
ANES, welcome back!
BEBECRIS, mi-ai dat doua idei super: cum sa le dau oul moale (in canuta cu paine prajita si cascaval ras; eu incercasem sa-l dau cu linngurita si cu painea separat, dar n-a prea mers...) si sa incerc sa le dau cascaval. Tu ce fel de cascaval ii dai lui David?
Noi nu mai sterilizam de la 1 an, doar suzetele le mai fierb 1 data pe saptamana.
ANES, ai scris de filtrul Nobel... si noi urmeaza sa-l instalam, am facut deja contractul. Esti multumita de el? De ce mai fierbi apa filtrata?
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
manumanu spune:
Am uitat sa scriu cum le place alor mei painea prajita: ung painea fierbinte cu unt, o las sa se raceasca un pic (intre timp se imbiba cu untul si se inmoaie) si.... abia razbesc sa le dau. De fapt, acum se autoservesc ei de pe tavita!
ALRAAAAA..... unde esti?
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq