Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 9
grety_niku spune:
Fetele voi va ganditi la botezul bebeilor? Mie imi cam alearga gandurile astea printre neuronii de gravida. si nici macar nu am baut
15+ cu bebic rusinos
Cris2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 Am avut un paunel frumusel si dragalas Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras SARCINA USOARA SI DUMNEZEU SA AIBA GRIJA DE VOI SI DE BEBEI +17 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici paunita |
Lia, imi pare foarte rau. Cuvintele sunt de prisos. Sper ca tu esti bine. Sa dea D-zeu sa treci cu bine peste aceasta grea pierdere. Sunt alaturi de tine.
Cris 20+ cu
giorgia23 spune:
Eu am terminat curatenia...de mancare mi-am facut dovlecei pane plus un pahar de cola cu gheata la sfarsit....bun a mai fost...acum ma pregatesc sa ma intind putin in pat alaturi de catelul meu
GEO 22+ cu
enik83 spune:
citat din mesajul lui Lia73 Am avut un paunel frumusel si dragalas Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras SARCINA USOARA SI DUMNEZEU SA AIBA GRIJA DE VOI SI DE BEBEI +17 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici paunita |
off..cat de rau imi pare..
multa multa sanatate..
16+ cu o minune de
poze
[url=http://lilypie.com][/url]
btz_ovi spune:
Vai Lia...m-ai lasat fara cuvinte...nu stiu ce sa iti spun..decat ca imi pare foarte dar foarte rau..insa acum nimic nu te consoleaza..
19+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
grety_niku spune:
citat din mesajul lui enik83 Intra-devar piperate preturile.. fetelor voi ce mai mancati? ca eu nu mai stiu ce sa mai inventez...nimic nu mi pe plac.. 16+ cu o minune de poze [url=http://lilypie.com][/url] |
apropo de mancare... eu nu am avut nici pic de greturi, nimic, dar nici pofta de mancare. i-a ziceti-mi e vre-o problema ca am slabit??? ca ma cam ingrijoreaza treaba asta. mananc de mancat dar mai putin ca inainte de sarcina
15+ cu bebic rusinos
giorgia23 spune:
Lia imi pare nespus de rau...mult curaj sa treci peste si multa sanatate...suntem alaturi de tine
GEO 22+ cu
enik83 spune:
citat din mesajul lui giorgia23 Eu am terminat curatenia...de mancare mi-am facut dovlecei pane plus un pahar de cola cu gheata la sfarsit....bun a mai fost...acum ma pregatesc sa ma intind putin in pat alaturi de catelul meu GEO 22+ cu |
apropo de intins langa catel...mama mea de cate ori ma suna imi zice sa nu las catelu sa se apropie de burta..sa nu-l iau in brate..ca iese nu stiu ce pe copil..ma amuza teribil..
16+ cu o minune de
poze
[url=http://lilypie.com][/url]
ooana spune:
...nu am cuvinte...imi pare tare rau...