Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 4
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grety_niku Buna dimineata si de la mine burtici! Sunt noua pe forum dar va citesc de ceva vreme . inca nu m-am prins cum sta treaba cu capitoleledar am eu timp sa invat! Sper sa nu uit nimic UM: 09.11.2009 DPN: 21.08.2010 Inca nu stim ce este ca n-a vrut sa stea frumos la eco doctoritza imi este Alina Craciun de la Spitalul judetean Ilfov aaaa si au sunt nascuta pe 14.08.'84 15+ |
Bine ai venit.Sarcina usoara iti doresc.
De abia acum am inteles de ce tb scise repede 10 mesaje...pt ca le pierd pe noile burticute...asa ca scrieti repede cele 10 mesaje ...sa apara mesajele voastre in timp real
Paula, 19+ cu
Mycya spune:
neatza!!!la mine e neatza ca abia m-am trezit,si cand s aintru repede pe forum hop...vai zic sa inchis,unde au fugit si noroc ca mia trecut prin cap sa scriu cap 41 si a aparut noul capitol.va multumesc din suflet pentru toate sfaturile,eu inca nu constientizez cat rau ii face lu bebe faptul ca plang,si ca sunt trista mai mereu.dar de acum am sa fac tot posibilul sa ma stapanesc si sa incerc sa ma simt cat mai bine.sotului nu vreau sa ii spun ca el mereu spune ca el a venit aici sa ne poata oferi de toate mie si lu bebe,si nu vreau sa il supar spunandui ca nu sunt fericita cand el se chinuie pentru noi.
17+
michelle1981 spune:
btz_ovi, m-a dat gata semnatura ta!!
Mycya, sunt niste filmulete pe prima pagina despre viata in uter, iti recomand sa te uiti la ele si sa vezi cat rau ii face lui bb cand mamica plange/ se streseaza.
Si eu mai am momente cand ma enervez/ plang, insa incerc de dragul lui bb sa ma gandesc la lucrurile pozitive. Haide sa vedem partea plina a paharului!
grety bine ai venit! Sarcina usoara si nastere la termen!
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">18+
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui arissa
Suna foarte frumos si Dominic si Filip...gura lumii poate sa se mai ocupe si cu altceva. Si la noi s-a mirat lumea de "y". Mie mi-a placut Maia cu multi ani inainte sa vina bebe, y-grecul l-am hotarat apoi cu sotul meu, asa ne-a placut. arissa - mamica Mayei - 18.03.2007 Vine doi! 20+ |
asa e...important sa placa parintilor...eu cateodata chiar de-al naibii fac pe dos de cum zic ceilalti... si mie imi place Maya...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 22+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Mycya spune:
ooana asa este,abia aici vezi cat de mult iti poti iubi tara,eu dintotdeauna am spus ca nu plec niciodata pentru ca imi place prea mult acasa,dar vezi ca uneori nu poti face numai ce vrei si necesitatile te duc unde nu te astepti.
ma scuzati ca nu va pot raspunde la toate in parte,dar nici nu am apukt sa citesc tot,ca aici activitatea e la maxim.pentru toate
Crys asa sa scriu si UM:01.11.2009 DPN 08.08.2010
17+
bumblebee spune:
Mycya, cauta sa-ti ocupi timpul cu activitati placute, citit, ascultat muzica, incearca sa urmaresti tot felul de comedioare, de chestii pozitive. In orice caz noi suntem bombe cu hormoni, asa ca suntem predispuse starilor de genul asta. Capul sus si hai pune un zambet pe buze
Alina 18+ cu
gargarita
grety_niku spune:
Multumesc pentru primire
tot v-am vazut vb despre nume.... noi suntem la capitolul . nu ne putem hotara... parca nimic nu se potriveste cu vasile?!? noua ne place mult Eva pt fetita si Nicholas pt baietel, dar nu gasim inca unul ca sa mearga cu numele de familie... hai ca am prea mult...
15+
Mycya spune:
bumblebee,am vazut ca tu esti din Bacau,parca asa vazusem aseara,si eu sunt.sami spui daca gresesc,si am sa incerc sa fac ce mai sfatuit numai sa imi ocup timpul care mai tot timpul il petrec stand in pat si cu laptopul in brate,seara ma simt ametita de cat stau cu ochii in ecran
michelle chiar am sa ma uit la filmulete ca sunt curioasa,si poate asa mintea mea nu maai zboara acasa mereu.
17+