Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

enik83,si eu auzeam tot felul de chestii,ca vezi tu nui voie sa dai cu piciorul in catei,ca nui bine sa ii tii langa tine,cica la pisici e mai periculos,ca poti lua un microb,am uitat ca doar mia spus doctorita de aici.oricum eu zic ca face bine ca iti da o stare de bine cand ii ai langa tine si in acelasi timp si bebe se simte bine.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Btz_ovi, daca as putea sa rezolv... sa/i fac de dansi... vb lui racusor... 'sa miroasa primavara si sa traiasca mai mult' si sa/l rog pe ala micut si rotund de la mine din burtica sa se 'rostogoleasca' mai tarziu... Sau, daca as putea sa/l clonez pe 'fangutul' meu si sa/l iau la 'pachet'...iiiim ce bine ar fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui grety_niku

Citat:
citat din mesajul lui enik83

Intra-devar piperate preturile..

fetelor voi ce mai mancati? ca eu nu mai stiu ce sa mai inventez...nimic nu mi pe plac..

16+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

apropo de mancare... eu nu am avut nici pic de greturi, nimic, dar nici pofta de mancare. i-a ziceti-mi e vre-o problema ca am slabit??? ca ma cam ingrijoreaza treaba asta. mananc de mancat dar mai putin ca inainte de sarcina

15+ cu bebic rusinos

si eu am slabit ...si pana la ora actuala nu am pus inapoi decat 1 kg..mai am unul ca sa fiu la cele dinainte..
analize de sange ai facut? daca sunt ok..nu esti anemica..ai calciu si tot ce trebuie, nu vad nici o problema..
si eu inainte mancam de se speriau toti de mine..
acum nu mai am pofta de mancare... nimic nu-mi place.. dar nu ma plang..pt ca o sa vina perioada in care o sa mancam tot ce vedem..

16+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

si eu am gasit aici un magazin care dupa nastere,ma voi duce cu o adeverintza si mi se va face un card,prin care voi avea reducere la tot ce tine de bebe.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Lia, imi pare tare tare rau .

21 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Off Lia! Ce veste...
Multa sanatate si putere iti doresc...
Ai grija de tine!

tina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui arissa

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Neata!
vad ca vorbeati despre nume...si la noi au existat susoteli pe la colturi cand le-am spus ca bb 1 pe vremea aceea se va chema Eric...acu iar existau susoteli ca de ce nu-i pun un nume mai comun,romanesc de ce vreau Dominic (in final cred ca ramanem la Filip, dar numele nu l-am schimbat de gura lumii ci pt ca e la fel de scurt si suna bine ...ca si Eric)

Suna foarte frumos si Dominic si Filip...gura lumii poate sa se mai ocupe si cu altceva. Si la noi s-a mirat lumea de "y". Mie mi-a placut Maia cu multi ani inainte sa vina bebe, y-grecul l-am hotarat apoi cu sotul meu, asa ne-a placut.

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 20+

asa e...important sa placa parintilor...eu cateodata chiar de-al naibii fac pe dos de cum zic ceilalti... si mie imi place Maya...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 22+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Maya e aici...glumesc. Si mie imi place mult numele acesta. Va

Mergi la inceput

si eu am slabit pana in sapt 13,2 kg dar am pus la loc unul de cand miam revenit ca nu mancam mai nimic.oricum si acum mananc putin.si fac peretentii multe ce inainte nu existau la mine.carne nu mananc nici sa ma bati,no suport sa o vad.mananc multi cartfofi copti,slate si fructe.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

lia, m-a luat cu plans, stiu cat de mult ti-l doreai. Nu e drept...

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui grety_niku

Fetele voi va ganditi la botezul bebeilor? Mie imi cam alearga gandurile astea printre neuronii de gravida. si nici macar nu am baut

15+ cu bebic rusinos

imi mai fuge si mie prin cap traba asta..ma gandesc ce rochie sa-mi fac..treburi..dar nu prea mult ca mi se pare prea devreme..

16+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput