Bobocei de sept-oct 2008 (264)
Raspunsuri - Pagina 17
alessia2005 spune:
Fetelor..va las..ma rtrag langa printesele mele..care dorm duse de-o juma de ora...ca maine..avem multe de facut
...o noapte linistita sa aveti!
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alessia2005 Dya..am sa opresc special ptr. voi..o bucata ..super mare..ce sa mai....... Mami de doua printese Alessia (10.08.2005) si Serena (28.10.2008) |
De abia astept
inca nu urez nimic pana maine sa vad daca si primesc cevaDiana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
lavida spune:
Nocom, felicitari pentru cea mai frumoasa serbare! Imi imaginez cat de emotionata ai fost, si eu as fi fost la fel!
Bravo, Matei!
Imi pare rau de vestea proasta legata de inimioara Dariei!
Poate nu e adevarat, si doar i s-a parut dr...
Nu stiam de malformatia lui Matei, asa s-a nascut? Si ce implicatii negative are asta? Oboseste repede?
Legat de somn, Eliza doarme numai un somn pe zi de la un an, o perioada dormea aprox 3 ore, acum doarme intre 1,5-3 ore, depinde de starea ei, media e de 2 ore.
Multa sanatate Dariei si lui Matei! 
Claudinna, Razvan e un frumos indiferent de freza dar asa pare mai matur!
Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)
nikolici spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexa si mami
si ce zodie o sa fie? |

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
dyanira spune:
Nikolici tu nu vrei scorpion??Poate nasti totusi o mica balanta.![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
nikolici spune:
nocom ce emotionant trebuie sa fi fost momentul cu Matei, mereu ma gandesc cum o sa reactionez la serbarile Karinei.Pana atunci traiesc prin povestile voastre frumoase.
Cat despre Dariutza, ce inseamna acest suflu, cum se manifesta la Matei?Imi pare tare rau sa aud asta poate la Daria nu va fi la fel.Ufff [grup ]
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
alexa si mami spune:
Nikol, lasa mama samburicu' scorpion in pace, sa fie sanatos e cel mai important
Si eu gravi fiind, la aman2 puii am sperat sa nu iasa 'scorpii', dar de ce te feresti, d'aia nu scapi
. Eu si soata suntem varsatori si copchii scorpioni 
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Nikolici tu nu vrei scorpion??Poate nasti totusi o mica balanta. Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Who knows?

Paula-Laura spune:
De maine reincep munca, gata concediul
(da, stiu, e vineri, dar asa ma obisnuiesc mai repede cu ideea
)
Concluzia dupa aproape 2 saptamani de stat acasa cu piticul fara ajutor este ca am toata stima pentru mamicile care au grija toata ziua singure de pitici 

E obositor rau, o oboseala placuta dar...tot oboseala
Ma simt de parca m-a calcat trenul 
fetele
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

(10.08.2005) si Serena