Bobocei de sept-oct 2008 (264)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Dya..am sa opresc special ptr. voi..o bucata ..super mare..ce sa mai.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Fetelor..va las..ma rtrag langa printesele mele..care dorm duse de-o juma de ora...ca maine..avem multe de facut...o noapte linistita sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui alessia2005

Dya..am sa opresc special ptr. voi..o bucata ..super mare..ce sa mai.......

Mami de doua printese Alessia (10.08.2005) si Serena (28.10.2008)

De abia astept inca nu urez nimic pana maine sa vad daca si primesc ceva

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

Nocom, felicitari pentru cea mai frumoasa serbare! Imi imaginez cat de emotionata ai fost, si eu as fi fost la fel!
Bravo, Matei!
Imi pare rau de vestea proasta legata de inimioara Dariei!Poate nu e adevarat, si doar i s-a parut dr...
Nu stiam de malformatia lui Matei, asa s-a nascut? Si ce implicatii negative are asta? Oboseste repede?

Legat de somn, Eliza doarme numai un somn pe zi de la un an, o perioada dormea aprox 3 ore, acum doarme intre 1,5-3 ore, depinde de starea ei, media e de 2 ore.
Multa sanatate Dariei si lui Matei!

Claudinna
, Razvan e un frumos indiferent de freza dar asa pare mai matur!

Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

ae eu am DPN pe 30 oct, tu?

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

si ce zodie o sa fie?

, incerc sa ma obisnuiesc cu ideea.Pb mea este ca am ramas cu sechele de la tipa din liceu.Avea o relatie f. urata cu mama ei, era extrem de rea.O nebunie i know.O sa fie de a lu Cipri, samburicul meu nou.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Nikolici tu nu vrei scorpion??Poate nasti totusi o mica balanta.

Diana

Mergi la inceput

nocom ce emotionant trebuie sa fi fost momentul cu Matei, mereu ma gandesc cum o sa reactionez la serbarile Karinei.Pana atunci traiesc prin povestile voastre frumoase.
Cat despre Dariutza, ce inseamna acest suflu, cum se manifesta la Matei?Imi pare tare rau sa aud asta poate la Daria nu va fi la fel.Ufff [grup ]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Nikol, lasa mama samburicu' scorpion in pace, sa fie sanatos e cel mai important Si eu gravi fiind, la aman2 puii am sperat sa nu iasa 'scorpii', dar de ce te feresti, d'aia nu scapi. Eu si soata suntem varsatori si copchii scorpioni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Nikolici tu nu vrei scorpion??Poate nasti totusi o mica balanta.

Diana

Who knows? Maybe maybe, dar usor ma obisnuiesc cu ideea, e o idiotenie de-a mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

De maine reincep munca, gata concediul (da, stiu, e vineri, dar asa ma obisnuiesc mai repede cu ideea )
Concluzia dupa aproape 2 saptamani de stat acasa cu piticul fara ajutor este ca am toata stima pentru mamicile care au grija toata ziua singure de pitici
E obositor rau, o oboseala placuta dar...tot oboseala Ma simt de parca m-a calcat trenul

fetele

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput