Bobocei de sept-oct 2008 (264)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Oau Lumi ce putin mai e.Sa nu te superi dar am emotii pt ei si ma gandesc ce o fi in sufletul tau.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

LA MULTI ANI FELICIA!!!!
Felicitari abe, sarcina usoara!!!
Lumi - mai e asa putin pana la ziua cea mare.....cred ca pe 15 martie multe mamici (inclusiv eu) vor tremura pe la casele lor cu gandul si sufletul la tine
Carti - pe langa colectiile cu povesti si enciclopedii de la adevarul mai avem cartulii cartonate cu fructe, animale salbatice, domestice....le rasfoieste si arata cu degetul sa-i spun eu ce e aia si cum face...
revin

Mergi la inceput

Xor acum studiam reteta de tort pare super fain.Cred ca il prestez si eu in curand.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

Dya, am tot vrut sa-ti spun si eu sa nu mai pui la suflet toate prostiile. Eu te inteleg, si eu ma suparam cand cineva facea aluzii legate de cat de de grasa (sau slaba) e Eliza. Dar acum m-am invatat sa nu mai bag in seama rautatile si daca mai indrazneste careva sa zica ceva, le zic ca ea vrea sa se faca manechin, ca e inalta (are 85 de cm) si de-aia tine la silueta Asa poti sa faci si tu, scoate-i lui Andrei in evidenta punctele forte cand mai esti intr-o discutie de asta, cat e de dezvoltat fizic etc., tu il cunosti mai bine. Asa cum adultii sunt diferiti si copiii sunt diferiti si fiecare are propriul ritm, deci ai rabdare ca o sa vorbeasca si el.
Cat despre faptul ca mamicile sunt laudaroase, n-as spune-o asa. Eu zic ca fiecare mamica e foarte mandra de puiul ei si unele se manifesta asa, prin a le impartasi si altora ce stie sa zica/faca copilul ei.

Lumi, tinem pumnii sa se acomodeze hunii usor la cresa, sunt cu sufletul alaturi de tine.

Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

lumi nu ii dau Septilin..ii dau Infant Flu Shield si nu am avut nici o reactie de la el.....tin pumnii la cresa...vreau sa zic ca am fost si eu...si bineinteles ca nu au locuri acum ...uarsc spagaria...exact cum zicea si Nikolici...nici nu stiu cum sa ii dau si imi este mie rusine de rusinea lor...in fine sper sa o rezolv pina la urma

abe crede-ma ca am avut 3 cariuciore de 25 de lei pina acum si sau dus exact cum au venit...adica foarte repede...asta pe care l-am ochit acum, mi se pare mult mai tzapan si sper eu sa-l tina mai mult timp...acum sa vedem...

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Lavida multumesc de incurajari.Asa am sa incerc sa fac sa nu mai pun la suflet dar nu imi prea iese.
Eu stiu ca Andrei e minunat e f bine dezvoltat fizic e inalt si frumos zic eu, e vesel,intelege tot ce ii spun e destul de cumintel adica ma lasa sa imi fac treaba in casa numai daca ii spun ca am treaba el saracu intelege si isi cauta de lucru pe langa mine, e tare iubitor ma pupa de nu stiu cate ori pe zi dar doar pe mine, ii plac mult cartile si e inebunita dupa animalute mai ales dupa caini daca vedem unul pe afara apoi nu mai putem face altceva decat sa alergam cainele respectiv.E si tare sensibil dar asta poate nu e un punct forte avand in vedere ca si eu sunt la fel si nu e bine.
Gata am zis destule sunt ca o cioaradar am zis ca azi am voie ca face si puiul meu 1 an jumate si mi-e drag de el de mor.

Miruna multumesc mult pt tot ce ai scris pt mine ieri.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

ramo nu mi-ai raspuns....cat timp mai ai de gand sa te uiti la storcatoare??....aaaaaa.....de fapt, cati ani??

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

indefinit, decide Anda si daca raman gravida decide celalalt copil. Nu ma deranjeaza sa alaptez perioade indelungate, de cand fac asta duc o viata mai sanatoasa si oricum fac absolut tot ce faceam si cand nu alaptam . Pentru mine e la fel de firesc ca bautul apei cand ti-e sete.

Chiar daca as intrerupe nu-mi garanteaza nimeni ca n-o sa ma mai trezesc noaptea deci chiar nu am ceva de castigat de ma opresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

alessia, lumi, merci frumos.
Lumi, mult succes la cresa si mult, mult curaj. O sa fie bine, trebuie doar sa ai multa, multa rabdare si incredere in huni si-n tine! O sa va tin pumnii sa fie bine.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

Dya, deci si tu esti laudaroasa
Si legat de cadouri de Pasti, mie mi-a placut mult trenuletul pe care l-a primit Andrei de la tati lui. Ii place lui Andrei, se joaca cu el?
Ma bate gandul sa i-l iau Elizei, chiar daca e fetita, ei ii plac si masinutele mult. de fapt mai mult se joaca cu masinute, animale, papusile le pupa si le iubeste apoi le arunca.

Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

dya ce frumos ai scris despre Andrei...nu-ti mai fa griji si nu pleca urechea la tot ce zice lumea rea...

alessia nu prea stiu ce sa zic de cresterea parului...ai fost la vreun medic sa ceri o parere?

Mergi la inceput