Bazar (2)

Raspunsuri - Pagina 49

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana l
E 13 si E 14 ce lungime au? merg la 15 luni?
as vrea niste boy sa mearga de la 15-24 luni. Cele tex de la carefur 18 luni sunt mici. aveti pe undeva si nu vad eu? multumesc

ana bine ai venit si aici! Mai sunt body-uri pe la E90 si mai incolo dar trebuie sa le intrebi direct pe cele care le-au donat.
irlandeza ea intreaba de body-uri oferite de tine:
acestea si acestea

Solicit www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html" target="_blank">voturi pentru un proiect inedit, se numeste www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/cu-soarele-la-picnic_237.html" target="_blank">Cu Soarele la picnic si vrea sa promoveze dispozitive de gatit care functioneaza cu energie solara, dispozitive despre care sustine ca sunt si usor de construit. Daca aveti disponibilitatea, va rog dati mai departe. Pentru curiosi, pe www.termo.utcluj.ro/picnicsolar" target="_blank"> site-ul proiectului exista si filmulete cu astfel de dispozitive.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Am trimis mail la bazar.
Am pus o pereche de pantofi vara Timberland, noi marimea 25 pentru baieti.

Bazar general DC

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

In ritmul asta pe maine inchidem.

Solicit www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html" target="_blank">voturi pentru un proiect inedit, se numeste www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/cu-soarele-la-picnic_237.html" target="_blank">Cu Soarele la picnic si vrea sa promoveze dispozitive de gatit care functioneaza cu energie solara, dispozitive despre care sustine ca sunt si usor de construit. Daca aveti disponibilitatea, va rog dati mai departe. Pentru curiosi, pe www.termo.utcluj.ro/picnicsolar" target="_blank"> site-ul proiectului exista si filmulete cu astfel de dispozitive.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)

Ba nu, ca eu i-am spus mamei sa-mi trimita lucruri de pus la Bazar... Nu neaparat imbracaminte...

Si eu mai am lucrusoare, dar sunt la spalat. Le fotografiez pe urma.

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Particip la bazaruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Crisandrada, unde sunt pantofii? Ca okiul meu nu ii vede...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Crissandrada, au sosit hainutzele. Foarte frumoase! Multumesc.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Crisandrada, unde sunt pantofii? Ca okiul meu nu ii vede...

Pai a zis, in contul de mail al albumului.
Trebuie rabdare pana vreun responsabil (azi a fost pe faza Dodo) binevoieste sa vi-i arate.

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Citat:

In ritmul asta pe maine inchidem.

Ba nu, ca eu i-am spus mamei sa-mi trimita lucruri de pus la Bazar... Nu neaparat imbracaminte...
Si eu mai am lucrusoare, dar sunt la spalat. Le fotografiez pe urma.

Inca mai sper ca s-a inteles ca am glumit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Crissandrada, au sosit hainutzele. Foarte frumoase! Multumesc.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Sa le poarte sanatoasa

Bazar general DC

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui arcadia

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui arcadia

Acestia i-am achitat ieri in avans, Alexandrina poate confirma

Pot si nu pot, am vrut si-am uitat sa-ti raspund ca ai un calcul gresit. "15+7+20+4+3 comision=44".

Pai 4 erau pantofiorii, dar mai bine mai pun o data suma ca sa nu creez neintelegeri

Problema care se ridica e doar de matematica.
15+7+20+4+3=49 (nu 44).

Oooops, mii de scuze, neuronul meu se pare ca se resimte dupa sarcina completez imediat diferenta

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Eu vreau sa confirm o plata de 10 ron,insa nu stiu daca pot sa-i scriu numele pe forum.(apare tot numele real pe extras)

Incearca sa ghicesti daca e vorba de ellinia. Are singurul produs castigat pentru David care se incadreaza in pretul acesta.

Ellinia este, mi-a trimis pm cu adresa

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Arcadia, am primit salopeta.Superba.Multumesc mult!

Am achitat H22 ,am trimis dovada pe mail.

Mami de Brianna si Julia

Mergi la inceput