Bazar (2)
Raspunsuri - Pagina 35
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissandrada Despre acest produs este vorba : pijama si se gaseste in bazarul pentru Emma. |
Daca e in albumul care trebuie, inseamna ca a fost confirmata plata !!!
Edit: actualizez.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
grati.ela spune:
ex:maieutul cu baby pe burtika merge pt o inaltime de 1,72 si 65kg? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) |
la momentul la care l-am purtat aveam 72kg/168cm deci eu zic ca merge si la 65/172.
nu remarcasem intrebarile referitoare la aceste produse si nici nu primisem mesaj de efectuare a platii asa ca am crezut ca sunt inca valabile.
szivarvany spune:
LOL
nu la 24 de ore castigi produsele ?
Alexandrina, merci de avertizare
N-am avut habar Imi cer scuze
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
grati.ela spune:
salopeta de raiat vine la 172cm pt ca mie imi era lunguta in schimb pantalonii 3/4 merg in sarcina avansata
mari_paun spune:
sper sa castig licitatia la produsele de gravi
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari 9+ si mami de Ema
alexandrina spune:
citat din mesajul lui mari_paun IMI PARE RAU DAR ASA AU SEMNAT!!! DACA VREI ITI TRIMIT SI NUMELE DE FAM PE PM |
Nu tie iti era adresata, ci lor, sa se anunte. Si daca ele au trimis deja chitanta, iar cautam degeaba. Mai bine anunta te rog doar pentru cine cere asta. Adica doar sa confirmi.
Edit:
kya, felicitari! http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5439674193712618802
alex_andra spune:
citat din mesajul lui mari_paun sper sa castig licitatia la produsele de gravi bazar pentru Ema ajutati la terapia pentru Ema pe DC Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG Mari 9+ si mami de Ema |
Mari, esti insarcinata|?...Felicitari.....acum mi-a picat si mie fisa, parca mai spusesei undeva, dar nu eram convinsa ca am inteles bine
Ce dimensiuni ai? Ca mai am si eu pe acasa lucruri de gravi, le pastram pt un eventual al doilea bebe, dar cine stie cand o sa vina, asa ca daca ne potrivim la marimi si daca nu te deranjeaza ti le trimit tie.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
ancadragoman spune:
NU AM LICITAT G45
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
alexandrina spune:
citat din mesajul lui ancadragoman NU AM LICITAT G45 |
Repar.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Laura25 spune:
Alexandrina nu gasesc iconitza cu un buchet de flori, dar le meriti din plin pentru munca pe care o faci. Eu am zis ca pun umarul la ajutat, dar nu ma lasa astia de la munca nici sa respir . Promit sa ajut mai mult cand o sa vina o perioada mai calma. Multumim pt ce faci!
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me