Bazar (2)
Raspunsuri - Pagina 34
alexandrina spune:
mamagiuliei care e E133, ca nu dau de el.
Deschidem albumul lui David cu produsul acesta dupa ce apare si confirmarea platii, de la leditia daca se poate, daca nu ne trimiti un print.
Licitez G54 14 lei.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 grati.eleeu am un deja-vu. Tricoul, pantalonii si salopeta de gravida, nu au fost castigate la bazarul vechi al lui Robi? http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5446986680893680786 si http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5446986680710890386 Eu tin minte ca le-am trecut la licitatii castigate acolo. editez, ca le-am gasit la subiectul vechi : 401. tricou graviduta mar.42 - stare buna - 10ron-grati.ela cumparat de ANDREEA84 pt 10 lei 402. pantaloni 3/4 graviduta raiat mar. 44/46 - stare buna - 10ron - grati.ela cumparata de ANDREEA84 pt 10 lei 403. salopeta graviduta, raiat mar46- se ajusteaza dupa burtica - stare f.buna -20ron - grati.ela cumparata de ANDREEA84 pt 25 lei Sa inteleg ca ANDREEA84 nu le-a mai vrut? sau ce s-a intamplat? Bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Am vb acum cxu Andreea si ea spune ca atunciu a intrebat niste masuri si nu i s-a raspuns ca ar vrea sa le ia.
ex:maieutul cu baby pe burtika merge pt o inaltime de 1,72 si 65kg?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
szivarvany spune:
Deci era costumasul cu tricou si pantaloni.
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#
edit: este cred ca m-am tzacanit de tot
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
alexandrina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crissandrada
elena t = 9 lei cred ca eu sunt |
Te rog, da-mi un link la produsul platit, ca parca nu mai gasesc nimic.
Cand va referiti la licitatii finalizate, platite, chiar si la start de licitatii, dati link sau ceva descriere. Sunt tot mai multe produse si devine anevoioasa cautarea. Ma gandeam ca si finalizatele sa le impartim pe cazuri, dar n-as vrea sa mai incarcam pagina principala cu si mai multe albume.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
ellinia spune:
Neatza!
Licitez si eu L93 - 30 lei pentru cineva care nu are cont pe desprecopii, dar sa-i spunem nora.
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Deci era costumasul cu tricou si pantaloni. edit: este cred ca m-am tzacanit de tot |
Mai asteapta o zi.
crissandrada spune:
Despre acest produs este vorba : pijama si se gaseste in bazarul pentru Emma.
Bazar general DC
Criss de Alessia si Andrada
mari_paun spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexandrina
Nu pot ghici ce useri sunt acestia. "Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore) Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007). |
IMI PARE RAU DAR ASA AU SEMNAT!!! DACA VREI ITI TRIMIT SI NUMELE DE FAM PE PM
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari 9+ si mami de Ema