Praline belgiene 43

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Bravo Lorena!!! SA cresti mare si sanatasa alaturi de parinti tai! Felicitari Carmen!!!!! Bravo!!!!

Huh.....

Va pe toate si sper sa ne vedem maine in numar cat mai mare

de Luca Anthony , de Yannis-Cristian si de
Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Dragelor, eu mi-am luat toata ziua de maine libera, as putea sa vin de dimineata dar daca n-as lua masina ca sa nu fiu "de serviciu" cu copiii (adica sa trebuiasca sa plec devreme sa-i iau).

Asa ca, ori ma aduce Bogdan daca poate saracul(chiar, Taniuca, sa-mi trimiti si mie adresa) ori ma lipesc de una din voi, ori vin la pranz cu Miha.

Nu vreau sa incurc pe nimeni,asa ca spuneti-mi doar daca poate vreuna din voi sa ma pescuiasca si pe mine (dintre cele care merg de dimi, la 10).

Altfel, ce mai stiti de Carmen, cum se simte, cum e bebelina?

Pupici si pe curand,
Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

Nora, io o pescuiesc pe simonette, dar te putem lua si pe tine. am facut loc in spate de maxi, de om si deci mai am un loc si in fata. la intoarcere ne descurcam cumva. ideea e ca ajungem undeva in jur de amiaza. am un rendez-vous la medic si p-orma poci sa ma pun si eu in mijcare. da-mi de veste daca vrei au ba, ok? eu, cu draga inima!!!

fetelor, suntem propretari! haleluiah!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah sapt.33
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Nora, pot si eu sa te iau. As vrea sa ajung la Tania intre 10:30-11. Iti dau nr meu pe PM, daca vrei sa vin, da-mi un sms cu adresa ta.

Tania, cum ziceam, ajung pana-n 11.

Pup fetele, pe maine,

Mergi la inceput

Mirikutz, felicitari pentru reimproprietarire :-)! Daca vii la pranz, atunci e la fel ca Miha si pentru ea pare un picut mai simplu ... Deci, Miha, daca mai ramane valabila "propunerea", eu sunt acasa, te astept! Merci mult!

Mergi la inceput

Hihi, acum vreau si cu Anto :-))! Asta ma face "easy" :-)?? Daca poti, ar fi bine, ca ajungi mai devreme, iti trimit adresa mea si tel. Si de intors ma intorc cu Miha :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Nora,esti absolut mortala,fetita draga!

Mai,nu mi se arata sa va dau martisoarele...le-a adus frate-miu special din Romania.Lasa ca vi le trimit prin posta.
Eu nu am cu ce sa ajung,pt ca pe autostrada nu conduc,m-am bazat pe faptul ca din doi barbati pe care-i am la casa ,m-o aduce unul pana la Tania,dar am ramas de caruta,pt ca programul lor nu se potriveste cu ce vreau eu.

Va doresc distractie faina si ,na,mi-i ciuda ca nu sunt si eu cu voi...

Astept sa se trezeasca Mmelle si mergem in excursie la Colruyt.
Pa si pusi!!!

Mergi la inceput

Ne-am intors de la Taniuca, ce frumos a fost si ce bucurie sa va vad!Multumesc frumos pentru floricele si cadouas! Tania, ca de obicei, o gazda minunata, Anto mercic pentru transport si conversatie in masinuta, Miha eleganta si stralucitoare, Mirik-burtic-rozic, Lucica-frumoasa si delicata, Anuska un pic bolnavior cu fetita adorabila, Scumpicik cu puiut gropite in obrajiori si albastrele in ochisori, Simo cu bebe mic-mic-frumusic, Roxana fetita cuminte si Ninuska vesel ca de obicei.

Madi iubita, tare rau imi pare ca nu ai plans la una din fete ( cum am facut eu) ca sigur se gasea o varianta sa vii si tu cu una din ele...

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Halooo

Bepii multumim mult pentru primire si ospat, ca intotdeauna m-am simtit foarte bine, sa stam la taclale si sporovait.

Fete ma bucur ca v-am vazut pe toate, si am mai auzit vesti despre voi, va pup si sper sa ne vedem si maine seara in numar cat mai mare, ca sa ne destrabalam .

Pupe tuturor si un WE placut, M

p.s. Ana si Mariuca MULTA sanatate !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Fete dragi, va multumesc din suflet ca ati dat curs invitatiei mele si mi-ati calcat pragul. M-am bucurat enorm sa va vad iarasi si c-am putut sta de vorba pe indelete.
Va multumesc tuturor pt cadouri, flori, etc
Mi-as dori tare mult daca si maine seara la kara vom fi in numar cat de mare.
Simona, ai un bebe super! Mi-a ramas inima si gandul la el. E un frumos si un cuminte, copilul ideal as putea zice. Sa va traiasca.
Si Mariuca de Ana m-a vrajit cu candoarea si frumusetea ei. Este o cuminte, o dulce si o vorbareata. O adevarata printesa, ce mai!
Iar Sebastian de Daniela s-a facut un baiat mare, frumos, cuminte si un zambaret cu gropite in obraz. Nu poti altfel decat sa te topesti dupa el.
Nu mai zic si de mamicile prezente. Toat euna si una.
Nu ma mai lungesc ca-i tarziu, as fi scris mai mult dar abia acum am apucat sa pun mana pe calculator ca Swa a avut treaba la el.
Maine sper sa reusesc sa pun pozele.
Apropo, cineva a uitat un aparat de fotografiat la mine. Verificati al cui este si poate il aduc maine la karaoke.
Imi pare f rau ca si celelalte fete care n-au putut veni, Madi, Oana (care auzisem ca vine si i-am pus de-o parte sarmalutele), Ardeiash (care am inteles-o), Robertina, Danyeala. Ramane pe alta data.
Gata, ma duc la pat ca maine merg la servici sa recuperez lipsa de azi.
Pup toate fetele si va doresc un weekend super.

Mergi la inceput